Livi

Livi https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533503/bmid_livi-65e6da89183c0.jpg 4 4 2

Livi čeká nový začátek. Posluchárnu vysoké školy se rozhodla vyměnit za hotel u jezera a suchopárnou teorii za rozmanitou praxi. Resort Lake Paradise, kam přijíždí dělat hlavní animátorku, se okamžitě stává jejím novým domovem a členové animátorského týmu její náhradní rodinou. Přátelství se překvapivě snadno vytvoří také mezi ní a kuchařem Tobim. Jenomže Tobi možná není tak úplně kuchař a to, co mezi ním a Livi vzniká, možná není tak úplně přátelství. Ve skutečnosti je právě on důvodem, proč Livi v životě čekají mnohem větší změny a úplně jiné nové začátky, než při svém příchodu do hotelu na Lipně očekávala.... celý text

Přidat komentář

Knihomolka97
24.04.2024 4 z 5

Jedná se oddechové čtení plné zábavy, které si dovedu představit číst někde u bazénu, u moře, na lehátku či na dece při sluníčku. Ideální letní oddechovka.
Romantická linka plyne přirozeně, je uvěřitelná a milá. Moc se mi líbí neotřelé prostředí, za které rozhodně dávám palec nahoru. Jednu dobu jsem strašně chtěla dělat animátorku.. jenže na to jaksi nemám povahu.
Jak hlavní tak i vedlejší postavy si nejde neoblíbit, panuje tu přátelská atmosféra.
Vývoj v závěru oukééj beru, ale s přivřenýma očima.

SusieMusie
26.03.2024 4 z 5

(SPOILER) Od knihy jsem neměla žádná očekávání a vlastně to bylo dobře. První mé překvapeni! Četla jsem a hodnotila knihu jako úplně první člověk. To se mi ještě nikdy nepodařilo.
Druhé překvapení. První 2/3 knihy byly naprosto perfektní! Děj ubíhá. Prostředí Lake Paradise a animatorského týmu bylo skvělý a linka hlavní dvojice mi byla taky sympatická. Přesně v poslední třetině došlo ke zlomu, kdy nějakým zázrakem i přes použití ochrany Livi otěhotněla a najednou prostě happyend a všechno sluníčkové. Bohužel díky této skutečnosti si kniha zaslouží o jednu hvězdičku míň. Protože mě opět naštvala a knihu v mých očích snížila. Nerozumím tomu, že je potřeba nutně v mladém věku nacpat páru dítě, aby si uvědomili společné city a vše bylo skvělý.. Ale to je pouze můj subjektivní názor a kromě této situace se mi kniha moc líbila.


Autorovy další knížky

Zuzana Ryšavá
česká, 1986
2015  83%Niky
2017  83%Nela
2019  79%Linda
2021  91%Bea
2024  70%Livi

Kniha Livi je v

Právě čtených1x
Přečtených6x
Knihotéce41x
Chystám se číst16x
Chci si koupit5x
dalších seznamech1x