Léčitelé, jasnovidci a mágové - moje svědectví o tom, jak jsem je potkal

Léčitelé, jasnovidci a mágové - moje svědectví o tom, jak jsem je potkal https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/481655/bmid_lecitele-jasnovidci-a-magove-moje-s-SUk-481655.jpg 4 13 5

V této knize jsem zapsal svědectví o čtyřiceti letech mého života, během kterého jsem potkával léčitele, jasnovidce a mágy a také lidi, kteří se v těchto oborech pohybovali. U nás i v zahraničí jsem se setkal s řadou legendárních postav. Byly to nádherné okamžiky, během nichž jsem zažil a pochopil, že existují schopnosti, kterými sice běžně nedisponuje každý, ale za určitých okolností je v sobě můžeme najít. K jejich probuzení někdy stačí nečekané setkání, zkušenost nebo intuitivní vhled do nastalé situace. Satori, které člověku připraví život. Ve svých osudech stěží dohlédneme začátek. Konec neznáme. Važme si každého dne. možná právě dnes je ten nejlepší k poznání toho, jak se svět točí. Po přečtení této knihy pochopíte, že nezáleží jen na našich slovech, ale také na našich myšlenkách. S tímto vědomím jsem ji pro vás psal.... celý text

Přidat komentář

gabriela8704
03.10.2023 5 z 5

Za mě úžasné dílo. Souhrn a přehled v této oblasti a i mnohem více.

ZaS
06.04.2023 3 z 5

Kniha je zajímavým přehledem různých léčitetelů včetně obvyklých pamětnických 'historek z natáčení'.
Pokud je pro čtenáře lidové léčitelství terra incognita, pak se dostaví 'aha efekt'. U těch zasvěcenějších je to jen lehká četba pro osvěžení paměti.


asakz
16.03.2023 5 z 5

Naprosto skvělá kniha, jedna z nejlepších, jaké jsem v posledních pár letech přečetl. Zdejší poměrně nízké hodnocení opravdu příliš nechápu. Možná vadí, že kniha se nesnaží vytvářet nějakou senzaci, nepřináší spektakulární magická dobrodružství ve stylu například takového Castanedy, ale je spíše skromnou (v tom nejlepším slova smyslu) a citlivou výpovědí o osobních zkušenostech s věcmi mezi nebem a zemí a lidmi, kteří takříkajíc nahlédli za oponu smyslového světa, přičemž život autora, jenž se touto oblastí cíleně zabýval, byl v tomto směru mimořádně bohatý.

Kniha ovšem pojednává zejména o léčitelích a jejich obětavé práci, méně již o jasnovidcích a co se magie týče, myslím, že to ani nestojí za řeč. Na mne zapůsobila silou, jakou jen kniha na čtenáře zapůsobit může. Pana Kuchaře, stejně jako veškeré osoby zmiňované v knize (snad s výjimkou Dobry Bednářové, jejíž knihkupectví v Celetné jsem dříve hojně navštěvoval), jsem bohužel osobně nepoznal a o existenci některých jsem až dosud nevěděl vůbec. Přesto zřetelně cítím, že toto je okruh lidí, ke kterému tak nějak patřím a všichni bez výjimky jsou mi velmi blízcí. Možná to tedy někdo na jiné "karmické vlně" může vnímat jinak. Ze sebe však co nejvřeleji doporučuji.

Allla9
10.05.2022 5 z 5

K některým kapitolám v této knížce jsem se opakovaně vracela. O něco více se mi pootevřel svět lidí, kteří jsou obdařeni neuvěřitelnými schopnostmi. Zajímavě a hlavně poučné.

pepe837
19.02.2022 3 z 5

Autor na nás čtenářích dost šetřil,což je velká škoda.

Kniha Léčitelé, jasnovidci a mágové - moje svědectví o tom, jak jsem je potkal je v

Přečtených18x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených3x
Knihotéce9x
Chystám se číst18x
Chci si koupit3x
dalších seznamech2x