Léčebna

Léčebna https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532224/bmid_lecebna-65ccf565ee691.jpg 4 21 5

Connie Woolwine série

< 2. díl

V přísně střeženém ústavu pro ty nejhorší zločince dojde k vraždě zdravotní sestry. A pohřešuje se i její novorozeně. Únosce žádá výkupné, čas neúprosně běží. Forenzní psycholožka Connie Woolwineová dokáže proniknout do mysli pachatele jako nikdo jiný, a tak se v utajení vydává mezi vyšinuté sériové vrahy. K nalezení dítěte má pět dní, déle kojenec nemůže přežít. Connie v ústavu narazí nejen na zlo v čiré podobě, ale také na hranice vlastní příčetnosti. Splní svůj úkol dřív, než se jí zmocní šílenství?... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Kniha Zlín
Originální název:

The Institution , 2023


více info...

Přidat komentář

Jane2016
předevčírem 4 z 5

Wau, autorka Helen Fields mě nepřestává překvapovat. Tato kniha mě na sebe upozornila nejen lákavou obálkou, ale i napínavou anotací. A protože knihy Fields mě nesčetněkrát v minulosti nadchly, řekla jsem si, proč nezkusit i tento příběh.

A ještě, že jsem tak udělala. Kniha se odehrává v naprosto děsivém prostředí, v přísně střeženém ústavu pro ty nejhorší zločince. Úzkost a paranoia je téměř na každé stránce a věřte mi, že pokud se do čtení pustíte, budete mít pocit, jako by na Vás někdo hodil těžkou, neprodyšnou deku.

Kniha, ačkoliv má přes 400 stran, se čte perfektně. Nejsou zde žádné vycpávkové části a věřím, že se během čtení nebudete nudit ani jednou. Pokud máte rádi detektivky/thrillery, tak tuhle knihu byste rozhodně neměli minout.

Tato kniha mě opět přesvědčila o tom, že Helen Fields píše skvěle. Asi se budu muset vrátit ke knihám, které napsala v minulosti.

JustWomen
23.04.2024 1 z 5

Co to bylo? Jen začátek se dal číst a chvíli to vypadalo, jako zajímavý případ, ale vylezla z toho slátanina. Tak laické líčení života v psycho léčebně, kde si nakonec každý dělal, co chtěl, tak nesmyslné chování Connie. Celé mi to připadalo spíš jako parodie na thrillery, bohužel toto nebylo dokonalé.


Katulinka69
18.04.2024 3 z 5

Super námět, ale wau říct nemohu

Martule44
12.04.2024 5 z 5

Výborné čtení!
Příběh je vsazen do prostředí, ze kterého naskakuje husí kůže a pohlcuje vaši mysl i duši. Zažít bych to nechtěla.
Zhltnuto jedním dechem!

PetraN17
10.04.2024 5 z 5

Druhý díl se mi líbil o trochu víc než první, myslím si, že série bude opět velmi povedená :))
Jen ty psychiatrické léčebny mě opravdu děsí .