Selekce

Selekce https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519984/bmid_selekce-43d-519984.jpg 4 23 4

Lazarus (Greg Rucka) série

< 2. díl >

SVĚT nyní nerozdělují politické nebo zeměpisné hranice, nýbrž ty finanční. Bohatství znamená moc, a touto mocí nyní disponuje pouze několik RODIN. O těch pár lidí, kteří své vládnoucí rodině slouží, je postaráno. Rodina je POZDVIHNE mezi nevolníky a zaručí jim určitou míru komfortu a péče. I o jejich blízké. Všichni ostatní jsou chamraď. JOE a BOBBIE BARRETOVI jsou chamraď. Léta se pachtili pod dohledem rodiny Carlyleů a snažili se vychovat děti. Když přijdou o domov, jejich jedinou nadějí na přežití se stává POZDVIHOVACÍ SELEKCE, která se má odehrát v osm set kilometrů vzdáleném Denveru. A geneticky modifikovaná FOREVER CARLYLEOVÁ, Lazarus její rodiny, se v Los Angeles potýká s podvody, zradou a teroristickými činy, kterých se dopouští skupina známá jako SVOBODNÍ. Připravte se na otestování.... celý text

Přidat komentář

bosorka
04.04.2024 4 z 5

Na začátku trošku rozstřelené, hůř jsem se orientovala, ale nezklamalo, zvlášť pak druhá půlka je dobrá a navnadí na další čtení. Skvělá kresba.

Disease
02.01.2024 4 z 5

Zatímco první kniha byla takové seznámení s postavami, tady se začínají rozjíždět dějové linie. Dost mě mrzí, že se to tu nevydává v soubornějším vydání.


Atlantis
31.12.2023 3 z 5

He? Proč se tenhle příběh odehrává ve světě Lazara? Pokud nešlo o připravení půdy pro pokračování, tak je Selekce podivně tuctová záležitost, která děj prvního dílu naprosto nikam neposouvá.

GoodGames
10.10.2023 4 z 5

Po perfektnom úvodnom diely do série nastáva tentokrát výrazné spomalenie deja. Je to stále kvalitne napísané a nakreslené, ale má to značne nevyrovnané tempo. Inak je to však veľmi zaujímavo vymyslené a som zvedavý, ako bude príbeh pokračovať.

Kniha Selekce je v

Přečtených26x
Knihotéce11x
Chystám se číst6x
Chci si koupit6x