Láska ve střihu cosplaye 3

Láska ve střihu cosplaye 3 https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/520990/bmid_laska-ve-strihu-cosplaye-3-2jF-520990.jpg 4 36 5

Láska ve střihu cosplaye série

< 3. díl >

Není tohle něco jako rande? Marin úspěšně zvládla svůj cosplayový debut, ale její srdce je každým dnem neklidnější. Nepomáhají tomu ani přípravy na tvorbu dalšího kostýmu, při kterých skončí s Wakanou o samotě... ve svém pokoji! Do toho Wakanův dům navštíví překrásná cosplayerka Džudžu s nečekaným přáním... Jak spolu budou tihle tři vycházet? Wakana to rozhodně nebude mít jednoduché!... celý text

Přidat komentář

niki-chan
05.02.2024 5 z 5

Marin je skvěle bezprostřední a příběh díl od dílu lepší a lepší.

hippiesak
16.12.2023 4 z 5

Trošku slabší díl, než byly ty první dva. Začíná tu být více postav, více jmen. Uvidíme, co z toho vyleze. Ala fotografka je teda má, co? :) :) :)


EvikU.
16.11.2023 5 z 5

Třetí díl komiksové série Láska ve střihu cosplaye. Já si hlavní hrdinové Wakanu a Marin neskutečně oblíbila. Marin je překrásná a přesto tak nejistá ve vztahu k Wakanovi. Pořád vysmátá a řeší, aby něco nebylo trapné. :) Jak typické pro tento věk.

Wakana navštíví doma známá cosplayerka Džudžu a chce, aby jí ušil také kostým. Marin je nadšená, že poznává slavnou osobu, Džudžu jim radí s fotografováním a seznamuje je se svojí mladší sestrou, která jí dělá ty nejlepší fotky.

Marin sleduje s Wakanou anime seriál, aby mohl co nejlépe ušít kostým pro Džudžu. Nakonec půjde Marin spolu s Džudžu na stejný cosplay za jinou postavu ze stejného seriálu.

Líbí se mi bezprostřednost v chování Marin. Je tak nadšená ze života, z moře, z Wakany a cosplay kostýmů až je to nakažlivé. :)

Přestože jsou spolu sami, nijak víc se neublíží, oba jsou přitom z toho druhého láskou omámený. Jsou miloučký, jak se oba stydí projevit své citytuhle mangu můžu doporučit jak náctiletým, tak i trochu odrostlým čtenářům. Jejich četba neurazí nikoho.

LuiSummer_
07.10.2023 5 z 5

Tahle manga mě fakt neskutečně baví! Škoda že ty díly nejsou delší...a další svazek až v prosinci? To bude dlooouhé čekání :(
Už teď se nemůžu dočkat!

Pan_Skala
05.10.2023 5 z 5

3. díl a připadám si jako závislý na nějaké droze. Chci si to lehce dávkovat a vychutnávat si to a číst po menších částech a stejně to skončí jak u předchozí dílů, kdy to musím mít celé a najednou.
Děj se nám hezky posunul a já se už těším na prosinec, kdy vyjde další a já se dozvím jak to mezi postavami se dál vyvíjí.

Kniha Láska ve střihu cosplaye 3 je v

Přečtených42x
Doporučených2x
Knihotéce16x
Chystám se číst3x
Chci si koupit2x
dalších seznamech2x