Láska ve střihu cosplaye 2

Láska ve střihu cosplaye 2 https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515206/bmid_laska-ve-strihu-cosplaye-2-Pi9-515206.jpg 5 47 6

Láska ve střihu cosplaye série

< 2. díl >

Wakana Godžó, středoškolák se zálibou ve výrobě tradičních panenek Hina, byl hříčkou osudu postaven před nečekaný úkol: ušít kostým na cosplay pro krásnou spolužačku Marin Kitagawu. Čas se však krátí a na dokončení kostýmu zbývají pouhé dva týdny. Pokud to i přes všechny obtíže zvládne, snad jej nemine odměna v podobě Marinina úsměvu. Na naši nevšední dvojici čeká jejich cosplayový debut. Jak ho nakonec oba zvládnou?... celý text

Přidat komentář

niki-chan
03.02.2024 5 z 5

Skvělé a vtipné pokračování, řekla bych, že tento díl byl lepší než první *-*

hippiesak
29.11.2023 5 z 5

Skvělé, boží, stále dobré ,jako jednička. Stále sexy, stále vtipné. Toto bude určo moje další oblíbená série :)


EvikU.
12.11.2023 5 z 5

Tato série mangy zapříčinila moji novou lásku ke komiksům. Byla to první manga, kterou jsem přečetla. A byla krásná, milá, naprosto perfektně ilustrovaná.

Nejinak je tomu i u druhého dílu. Ale možná, že se mi druhý díl líbí ještě víc. Wakana Godžó i Marin Kitagawu už se lépe znají. Věří si. Na ušití zbývají 2 týdny a Godžó má starosti s dědou, kterého má v nemocnici. Marin to chápe a nevadí ji, že tento konkrétní cosplay nestihne. Budou další.

Jaká je ale její radost, když to stihne. A kostým ji navíc padne jak ulitý. Přemluví Godža a jdou na svůj debutový cosplay. Atmosféra cosplaye je nakažlivé, všichni se usmívají a užívají si focení. Dělají svůj koníček, to co je baví a proto jsou tak šťastný.

A já byla šťastná s touto mangou. Vrátí mě to zpátky do let, kdy jsem se já sama zamilovávala. Miloučký. Jak si oba postupně uvědomují svoji náklonnost. Prostředí, příběh, kresba, to vše dělá tuto sérii dokonalou. Úplně mám chuť dát si ušít nějaký kostým mé oblíbené postavy a jít někam na Cosplay. Nebo na maškarní.

Áňa 998
25.07.2023 5 z 5

Dnešní recenze se bude řídit okolo druhého dílu Lásky podle cosplaye, mangy, do které jsem se ze začátku nechtěla vůbec pouštět. Zkusila jsem první díl a došlo mi, jaká by byla škoda, kdybych tenhle příběh vynechala.
.
Vlastně už v prvním díle je jasně znát, že nejde jen o lechtivý příběh, ale hlavně o to, že by se člověk neměl stydět za to, co ho baví. Hlavní hrdina Wakana je tady uťáplým středoškolákem, ale doma? S jehlou a nití si rozumí jako nikdo jiný!
.
Do cesty se mu v minulém díle připletla Marin, hvězda střední školy. Má velký sen, vytvořit cosplay své oblíbené postavy. A tak se stane, že je Wakanovo tajemství prozrazeno a společně se pouštějí do výroby!
.
V tomto díle není nouze o červenání, ale nechybí ani humor a jedno dokončené veledílo.
.
Oba hrdinové spolu vyrazí na akci, kde Marin cosplay předvede a je jasné, že sklidí úspěch... Že by tedy jejich umělecká práce pokračovala?
.
Překvapilo mě, kolik patlání okolo převleku je... Je tu vše krásně ukázáno a vysvětleno... A to, že se někdo převleče za svou oblíbenou postavu? To je to nejmenší!
.
Jsem zvědavá, jakým směrem se příběh bude ubírat dál a jsem si jistá, že si nenechám ujít ani další díly!

knizninadsenec
02.07.2023 5 z 5

Druhý díl série je rozdělen do osmi kapitol a dodatku. Na obálce Marin cosplayuje svou oblíbenou postavu Šizu.

Pěkné pokračování, cosplay je hotový, zkouší se a pak je i chvilka na cosplay akci. Bylo to zajímavé čtení nejen o cosplay, ale i o lásce - zamilovaní se, studu, trochu seznamování. Milý příběh, který se dobře čte a má krásné ilustrace (včetně detailu).

Celkově se mi díl líbil a těším se na další, který vyjde v září.

LuiSummer_
22.06.2023 5 z 5

Tahle série mě baví čím dál víc, je to taková vtipná oddechovka.

Kniha Láska ve střihu cosplaye 2 je v

Přečtených54x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených3x
Knihotéce20x
Chystám se číst8x
Chci si koupit5x
dalších seznamech2x