Láska v řadě 27

Láska v řadě 27 https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/384982/bmid_laska-v-rade-27-xp0-384982.jpg 3 71 71

Cora se stále vzpamatovává z rozchodu, po němž se vzdala naděje na vztah. Aby si ukrátila čas při práci za odbavovací přepážkou na londýnském Heathrow, začne si se svými pasažéry hrát na amora. Místo aby cestující dostali náhodná místa, dva nicnetušící lidé v každém letu zjistí, že sedí vedle své životní lásky – anebo taky ne. Cora se zapřísahá, že řada 27 je pro ni jen nevinná zábava, ale zatímco je zaneprázdněná hledáním štěstí pro jiné, láska jí samotné možná právě klepe na dveře…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Motto
Originální název:

Love in Row 27 , 2017


více info...

Přidat komentář

Tesset
21.09.2020 1 z 5

Co to bylo? Půlka knížky úplně o cizích lidech. Cora absolutně nesympatická, vlezlá a ubohá. To zakončení se taky objevilo tak jakoby nic. Divné. Zatím asi nejhorší Srdcovka, kterou jsem četla.

mariva
19.09.2020 3 z 5

Kniha mi připadala taková průměrná - zajímavý nápad, ale většina postav byla divná (nebo prostě už jen nerozumím mladší generaci). Dojemný byl příběh s Cořinou matkou.


Ana72154
19.07.2020 3 z 5

Do čtení jsem se musela nutit, ztrácela jsem se v ději a postavách.

mayinka
03.07.2020 2 z 5

kniha vzbuzuje touhu cestovat ,) alespon ja to ted tak citim. Chtela bych pravidelne létat s nahodne pridelenym cestujícím? Nevim. A socialni site jsou zlo ;) pozor na verejne profily. Takze tak.

simona5r
01.01.2020 odpad!

Jsem teprve ve 3. kapitole a přestože jsem nečekala nic oduševnělého, tak knihu odkládám a nedočítám. U oddechovky mi musí čtení samo plynout a ne že se musím do čtení nutit.

suzanne1997
31.10.2019 1 z 5

Po přečtení poslední věty se dostavil pocit prázdnoty. Celé tohle dílo je nedotažené do konce. Má skvělou myšlenku, avšak stále chodí kolem horké kaše. Velmi neosobní a odtažitý příběh, který nic neřekne ani v případě, že čtenář čte pozorně. Obvykle přečtu knihu jedním dechem a neodtrhnu se ani uprostřed noci, avšak v tomto případě je naprosto jedno, jestli leží týden na stole nebo ji přečtete najednou. Mi osobně nic nedala a nejspíš ji do ruky znovu nevezmu. Ne, že by autorka neuměla psát, jen nic nedodělá. A vztah hrdinů přeci jen mohla více rozvinout. Když už nikoho jiného, tak těm dvěma se mohla věnovat víc než dvě poslední strany.

Etule
19.09.2019 2 z 5

Tak edice Srdcovky asi nebude pro mě. Druhá kniha, která mě svou anotací moc zaujala, ale zpracováním už mnohem méně.
Co začalo jako nevinné usazování lidí, kteří by se k sobě hodili, vedle sebe v letadle, přerostlo v něco, co mě neskutečně iritovalo. Jasně, chápu, že sociální sítě vládnou světu, ale tohle bylo dost neprofesionální ze strany Cory. Navíc mi přišlo, že si někdy ke konci autorka uvědomila, že to vlastně chtěla napsat jinak a řekla si, že ji dá dohromady s jedním z cestujících. Prostě jen tak. Jak kdyby se Cora najednou vzbudila a uvědomila si, že ten chlápek, kterého se snaží urputně skoro rok s někým seznámit, se vlastně líbí jí. Aniž by tomu v knize předcházelo nějaké jiskření mezi postavami nebo tak. Dočetla jsem jen proto, že jsem chtěla vědět, jak se nakonec dají dohromady. Ale upřímně mi ke konci Cořino chování přišlo dost hm... padlé na hlavu, jinak to asi vyjádřit neumím. Jasně, že když máte za sebou špatný vztah, tak vás to na nějaký čas složí. Ale jestliže si připustila, že se jí nakonec tedy líbí, tak se stejně chovala, jak malá holka, která mlátí kolem sebe. No nic... Zklamání, bohužel.

knihovnička007
08.06.2019 2 z 5

Jsem za půlkou, ale nevím, jestli dočtu...
Coru jsem si neoblíbila, přijde mi nesympatická. Plete se ostatním do života a každého se ptá na velmi osobní věci a snaží se jej s někým spárovat, "hrabe" se jim v soukromí na sociálních sítích... A když se jí kamarádka snaží s někým seznámit, je naštvaná...
Četla jsem už dvě knihy z této řady, ale tato za mne nejslabší. Nějak mi nevadí, když musím knihu zavřít a jít dělat něco jiného...

Saryinka
02.06.2019 1 z 5

Tak to se moc nepovedlo.
Bylo sice zajímavé číst příběh z pohledu cestujících, které se Cora snažila dát dohromady, ale měla jsem pocit, že to má být hlavně příběh o Coře. To jsem se asi zmýlila. Kniha byla zbytečně protahovaná. Nudila mě.
Cořin vztah se začal rozvíjet na posledních dvaceti stranách. Zbytek mi přišel naprosto zbytečnej.
Za mě dost podprůměrná romantika.

akinomV
11.05.2019 3 z 5

Nevím proč, předchozí "srdcovka" (Láska z deníku) se mi líbila víc. U této jsem se občas musela nutit a těšila jsem se na závěr, ale možná jen nebyla ta správná nálada...protože sama nevím, co přímo vytknout.

czokies
15.02.2019 3 z 5

Jakoze napad mi to prijde dobrej, na dlouhe zimni vecery takovahle romantika. I postavy jsou sympaticke! Ale dejove zvraty? Jak rychle se objevily (z niceho nic), tak rychle zas byly vyresene. Zaver je melodramaticky jak noha. Jako oukej, oddechovka k mori, kdyz se vam nechce premyslet, proc ne, je to pomerne sveze napsane a tak. Ale je spousta mnohem lepsich romantaren/oddechovek.

veruska388
24.01.2019

Kniha se mi líbila. Romantika jak má být.Napínavý děj od začátku až do konce . Každá kapitola byla o jiném příběhu, který spojila hlavní hrdinka

michaela0810
23.01.2019 2 z 5

Naivní oddychovka.

alnahu
05.12.2018 2 z 5

Tak tato srdcovka byla pro mě zklamáním. Víc se rozepisovat nebudu abych nekazila dojem z knihy ostatním čtenářům.

Nelička
29.11.2018 3 z 5

Pro mě byla tato kniha trochu zklamáním. Těšila jsem se na ní, jelikož mě poměrně dost zaujalo téma anápad celkově. Děj víceméně o ničem, ani postavy pro mě nebyly nijak zajímavé. Hlavní hrdinka je snílek a ty já obecně nemám moc ráda. Možná můj názor ovlivňuje i to, že jsem knížku četla ihned po skvělé Lásce z deníku (báječná knížka). prostě kolem a kolem...nic moc.....:-/

alzbeta4340
21.11.2018 5 z 5

Neotřelý nápad. Jako "Srdcovka" velmi dobré, nepřeslazená romantika.
Ještě víc než samotný příběh Cory mě bavily jednotlivé dvojice, které se snažila seznamovat. 4,5 hvězdičky zaokrouhleno nahoru díky sympatické obálce.

knihomolka_elka
03.11.2018 2 z 5

Láska v řadě 27 pro mě byla zklamáním trvajícím celých dlouhých tři sta dvacet sedm stran. Když však pročítám názory na knihu od ostatních čtenářů, zdá se, že se kniha povšechně líbila a tak tedy asi můj názor co se této knihy týče, neberte jako bernou minci. Hodně totiž záleží na aktuálním rozpoložení čtenáře, jeho chuti k romantickému čtení a v neposlední řadě taky na tom co jste před danou knihou četli. A protože já předtím četla opravdu výjimečnou knihu, vnímám to tak, jak o vnímám.

Irsaf
19.10.2018 5 z 5

Moje první srdcovka a bavila me.

ivousekk
21.09.2018 5 z 5

Srdcovky opět nabídly skvělý romantický příběh. A tento je ještě o to zajímavější, že díky němu nahlédnete do zákulisí letiště a létání. Co se mi hodně líbilo - v příběhu bylo hned několik seznamovacích epizod pasažérů z řady 27 a hlavně do 2/3 knihy nebylo jasné, kdo bude Cořin protějšek. Po dlouhé době romanťárna, co nebyla předvídatelná od prvních stránek. Společně s S láskou z deníku nejlepší ze Srdcovek.

Štítky knihy

Londýn pro ženy romantika letiště seznamky

Autorovy knížky

2018  55%Láska v řadě 27