Láska mezi řádky

Láska mezi řádky https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517207/bmid_laska-mezi-radky-N7K-517207.jpg 4 293 69

Rowan. Živím se tvorbou pohádek. Zábavní parky. Produkční společnosti. Pětihvězdičkové hotely. To všechno by mohlo být moje, kdybych zrenovoval Dreamland. Najmout Zahru se zprvu jevilo jako dobrý nápad, ale pak jsem ji políbil Když jsem jí napsal zprávu pod falešným jménem, všechno se začalo vymykat kontrole. Když jsem si uvědomil, kde jsem udělal chybu, bylo už pozdě. Na lidi, jako jsem já, nečeká žádné „šťastně až navěky“. Protože nám je souzeno šťastné konce ničit. Zahra Když jsem v opilosti odeslala projekt kritizující nejdražší horskou dráhu v Dreamlandu, měla jsem za to dostat padáka. Místo toho mi Rowan Kane nabídl pracovní místo snů. Ale mělo to háček. Znamenalo to pracovat pro toho nejtvrdohlavějšího šéfa pod sluncem. Rowan byl protivný a nedotknutelný, ale mému srdci to bylo jedno. Dokud jsem neodhalila jeho tajemství. Teď je načase tohohle miliardáře naučit, že peníze nedokážou spravit všechno. A už vůbec ne nás. Láska mezi řádky je prvním dílem série tematicky propojených samostatných knih sledujících osudy tří bratrů z miliardářské rodiny.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

The Fine Print , 2021


více info...

Přidat komentář

Jita160
17.04.2024 5 z 5

Všechno to začalo ,Líbastrofou".
Rowan je šéf a ďábel ve značkovém obleku ,který naprosto propadá nebezpečné přitažlivosti ke své zaměstnankyni Zahře.
Představuje pro něho nebezpečí a pro svůj plán pro, který byl předem určen. Jenže Zahra je neskutečná romantička s velkým srdcem na dlani. Pracuje pro zábavný park kde svými kresbami se svým sexy, ďáblem ,šéfem vytvářejí pohádkové postavy.
Dokáže Zahra roztát Rowanovo srdce a prožít si svojí pohádku pro dospělé ? :,-)

knizni.taurus
16.04.2024 3 z 5

Tik Tok senzace, která sbírala nadšené ohlasy. V té době jsem si knihu pořídila. Teď, když jsem ji dočetla, tak hodnotím jako knihu, od které jsem čekala mnohem víc.

Lákalo mě prostředí zábavného parku, které ale stejně sloužilo jen jako taková kulisa, takže zas tak zásadní roli tady nehrálo. Do příběhu jsem se hodně dlouho začítala, přišlo mi že se v knize nic extra neděje a dočítala jsem ji snad týden.

Hlavní postavy vás nejspíš nepřekvapí. Miliardář, který se chová hrozně (ale v jádru sebe je to jen zlomený muž), milá a typu “sunshine žena, která má za sebou nějaké nepříjemné události. Jejich chování jsem ale v dost situacích nepobírala a postupně jsem ztrácela zájem o dočtení. :( Každopádně postavy jako takové mi zase tak nevadily (věděla jsem do čeho jdu), ale samotný příběh jako takový už v ničem nepřekvapí a bohužel za mě tam nebylo nic, co už bych někde nečetla. Celkově mi to přišlo jako taková romantika se spoustou klišé, kdy děj jsem velmi brzo začala zapomínat. :D

Jinak ale kniha nabízí vcelku dobře napsaný (někdy zbytečně natahovaný) příběh, který může sloužit jako oddechovka. Pokud máte už vše přečteno a nevíte po čem sáhnout, tak vám kniha může nabídnout útočiště (i když jsou určitě i lepší romantické knihy). Nicméně, určitě bych nad knihou nelámala hůl, u takového typu příběhu se opravdu jen mohlo stát, že mi nesedl, ale vám může tahle pohádková slow-burn romance připadat skvělá. :)

2,5/5


Airelle
10.04.2024 5 z 5

(SPOILER) Máte rádi knihy z netypického prostředí?

Pokud ano, je tahle pohádková romantika přesně pro Vás. Odehrává se totiž v zábavním parku Dreamland a já sama, ač zábavní parky úplně nevyhledávám, celou dobu jsem si tam s nimi přála být.

Děj se odvíjí v ryze pohádkovém duchu, nechybí kýč jak bič, ale v tomhle předvánočním čase takové pohádkové příběhy doslova vyhledávám, tím pádem jsem byla vyloženě nadšená. Je pár scén, které musím doslova vyzdvihnout, a těmi jsou vyřezávání dýní spolu s Ani, kterou jsem si oblíbila snad nejvíc ze všech postav, pak návštěva v parku, který si Zahra s Rowanem společně užili a já s nimi, no a pak stavění sněhuláka.

Kniha je napsaná z pohledu obou hlavních postav a děj se tím skvěle doplňuje. Celý příběh je velmi dobře vystavěn, od čtení závěti až po hlasování jsem se nepřestala ani na moment bavit, navíc nechyběla úplná bomba emocí, kdy na jedné straně brečíte, na druhé byste jednu z postav nejradši zabili a na třetí jí objali.

Vztah mezi Rowanem a Zahřinou sestrou Ani mi přišel naprosto skvělý a takových netypických vztahů v knihách bych chtěla mnohem víc, přijde mi to jako skvělá a nenásilná cesta k pochopení inkluze jako takové.

Pokud milujete romantické příběhy s erotickou linkou, která ale nepřebíjí děj, je tahle kniha přesně pro Vás. Oba epilogy byly tak dokonale přeslazené, že se musí líbit úplně každému milovníku pohádek.

Za společné čtení bych chtěla moc poděkovat @dam.si.knihu a @kniznizavislaci , a zároveň doufám, že se dalších dílů dočkáme co nejdřív.

IG: @freya_zlaskykpribehum

klarinka9974
09.04.2024 5 z 5

Je to romantické a sladké ale skvěle se to čte a příběh jsem si zamilovala od první kapitoly. Některé scény byly vážně vtipné. Rowan byl přesně ten typ chlapa, který je nejdřív velký tvrďák ale láska ho nakonec změní. Těším se na další díly a další příběhy bratrů, myslím si, že se máme na co těšit a bude to další skvělá romantická série.

zuzca.h
08.04.2024 4 z 5

(SPOILER) V knihovně jsem po knížce sáhla kvůli obálce a názvu. Nakonec jsem dostala čtivou a peprnou verzi tiskrát použitého motivu o Popelce, anebo jak chudá ale šikovná holka ke štěstí přišla. Postavy jsou vykreslené hezky takže jim ty palce držíté i přes to, že prostě víte, že to dopadne tak jak to dopadne. Co opravdu oceňuju jsou 2 epilogy a to jak z pohledu Zahry tak Rowana, které knihu krásně ukončí. Další dva díly si určitě taky přečtu, protože jsem zvědavá jestli to straší bratr dá dokupy se svou asistentkou/sekretářkou na což bych vsadila svoje boty.

ElessaRiverbow
06.04.2024 4 z 5

Jelikož knížka byla všude vychvalována až do nebes, měla jsem velká očekávání. Bohužel jsem lehce zklamaná, čekala jsem asi trošku víc. Knížka se četla hodně rychle, příběh byl čtivý a postavy sympatické. Zahra i Rowan mi ihned přirostli k srdci. Tu chemii mezi nimi jsem naprosto žrala a spicy scénky byly fajn. Ale i tak tomu chyběla jakási jiskra, která by tomu dala ten wow efekt. Až ale vyjde pokračování, rozhodně se do něj pustím, protože jsem zvědavá na zbylé dva bratry.

Nika151
04.04.2024 4 z 5

Hodně romantická záležitost, vztah šikovné a lehce potrhlé zaměstnankyně Zahry s na první pohled drsným a nepřístupný šéfem Rowanem. Rowan dochází k poznání, že chce mít lásku ve svém životě a odhodlává se k otevření svého srdce. Hvězdičku strhávám za chybějící “děj a nevyužití potenciálu zábavního parku.

Luccinda
02.04.2024 4 z 5

Láska mezi řádky mě na první pohled zaujala svou obálkou, která je opravdu nádherná. Obsahově už kniha tolik výjimečná není, to by se ale knížce tohoto žánru dalo odpustit. Já jsem ale měla velký problém s hlavními postavami, které mi zkrátka nepřirostly k srdci. Tím pádem jsem si ani tolik neužila romantickou linku, na které tenhle příběh stojí.

Co se mi naopak velmi líbilo bylo prostředí zábavního parku. To bylo opravdu originální a myslím, že z něho autorka klidně mohla vytřískat ještě víc. I tak ale pokud podobné knížky vyhledáváte, Láska mezi řádky už kvůli tomu netradičnímu prostředí za přečtení určitě stojí.

terezaterka2000
01.04.2024 4 z 5

Zahra je sympatická mladá žena, která mi nakonec přišla i ambiciózní, optimistická, veselá.
Úplný opak Rowana, který má snad nejradši jen práci, než tedy potkal Zahru...krásně se ale doplňovali.
Příběh byl super v tom, že se odehrává v jiném prostředí, než jsem zvyklá.
Celkově pointa super.
Ale na to, že to oběhlo snad celý internet, jsem asi čekala něco trochu víc. Proto jen 4 hvězdy z 5.
Jinak jde určitě o super oddechovku pro romantické duše s trochou erotiky.
Navíc se autorka dobře čte.
Více se ale těším na příběhy ostatních bratrů.

Haňulilinka
29.03.2024 3 z 5

Od knihy jsem čekala mnohem víc. Úplně nechápu tu vlnu popularity na sociálních sítích, protože mě kniha nijak neuchvátila. Ale přesto se četla hezky a děj rychle ubíhal. Už se těším na další díl, doufám, že mě zaujmou víc.

teepe
18.03.2024 3 z 5

Knížka na mě skákala ze všech sociálních sítí, tak jsem si říkala, že to bude bomba, když je tak populární... nevim jestli sem z romantiky bez děje už vyrostla, ale já sem se těšila až to konečně skončí. Bavilo mě tak posledních 50 stran.

LaBobule
15.03.2024 3 z 5

Nejak se mi nedarilo zacist. 3x jsem knihu odlozila, abych ji nakonec tedy docetla. Bylo tam asi 50 stran, ktere me celkem bavily, ale jinak nic moc. Pritom ta kniha mela takovy potencial - prostredi zabavniho parku znelo tak dobre!

Wajny
06.03.2024 3 z 5

Na Lásku mezi řádky jsem slyšela samou chválu, mě ale nijak extra neuchvátila. Příběh i samotné čtení bylo dobré, ale nenabídly nic, co bych nečetla v mnoha jiných knihách tohoto žánru.

Příběh byl předvídatelný a plný klišé, chyběla mi hloubka a originalita ve vyprávění, které by knize dodaly na kvalitě. U čtení jsem se ale bavila, protože tu je dost vtipných pasáží.

Moje největší očekávání směřovalo k prostředí Dreamlandu. Bohužel se prostředí zábavného parku nevyskytovalo tolik, kolik jsem čekala, a působilo spíše jako kulisa k nalákání čtenáře.

Příjemně mě překvapilo, že schéma šéfa a podřízené nebylo zpracováno tradičním způsobem. Autorce se podařilo vyhnout klišé zakázaných vztahů či pracovních intrik a vytvořit realističtější podobu vztahu, která byla více uvěřitelná.

Autorčino rozhodnutí vyprávět příběh z obou pohledů přineslo nadhled, ale přesto jsem měla pocit, že postavy zůstaly ploché. Oba hlavní hrdinové mají své šrámy z minulosti, avšak jejich vyřešení mi přišlo příliš rychlé a povrchní, což působilo nevěrohodně. Působilo to jako by tyto problémy sloužily pouze k zdůvodnění chování hlavních postav.

Rowan mi připadal jako hrozný snob (ve skrytu se samozřejmě skrývá zlomená bytost), ačkoliv se později jeho postava trochu zlepšila, tak ani potom jsem si ho nedokázala oblíbit. Zahra byla milá a sluníčková, ale občas mi připadala falešná.
Velké plus je, že ti dva spolu byli skvělý! Jiskřilo to mezi nimi a bavilo mě postupné poznávání. Ani erotické pasáže nebyly špatné. Byly dobře napsané a nezačínaly příliš brzy.

Nemohu zapomenout zmínit, že kniha má opravdu krásnou obálku! Když jsem ji poprvé uviděla, myslela jsem si, že se jedná o fantasy Každá romanticko-erotická kniha bez polonahého muže je pro mě velkým plusem!

Láska mezi řádky nepřináší nic nového a vše je hodně přeslazené. Nicméně si myslím, že občas si člověk potřebuje přečíst takovou pohádku o princích v soukromých letadlech Těším se na další knihy ze série, zejména na příběh Declana a Iris.

3,5/5

Nikmakbooks

DreamerX9
06.03.2024 3 z 5

Oddechovka s velkou dávkou humoru ale také klišé. Celkově se kniha četla dobře. Rowan a Zahra k sobě ladili klasická hate love. Ke konci mi kniha přišla zbytečně zdlouhavá a tak to do happy endu bylo trochu prokousávání. Co se mi ale velmi líbilo tak bylo prostředí velmi pohádkové.

Vorlovar
03.03.2024 5 z 5

Tohle byla tak fajn a milá oddychovka. Už se těším na další díl

katee21
22.02.2024 5 z 5

Je to rozhodně fajn romantika u které se nemusí moc přemýšlet. Je to milé, vtipné a strašně dobře napsané. Je to poutavé a dá se to slupnout za dva dny. Pokud si chcete odpočinout od romantiky tak to účel rozhodně splní. Dost doufám, že brzy přeloží další díly.

JaAnička
11.02.2024 3 z 5

Preslazená verze moderní popelky o multimiliardáři a prosté - leč laskavé - a krásné dívce, tentokrát ale bez střevíčku...

Při psaní recenze většinou funguji tak, že si dám třeba 2-3 oddech, trochu zpracuju pocity, uvědomím si všechny plusy a mínusy a ty se pak snažím nějak zesumírovat do přijatelné podoby (čest výjimkám Ashere Blacku)...tu se ale setkávám s problémem, že prostě nevím, co si mám myslet.

Kniha je bezpochyby internetový hit a já se na ni tešila (přece jen...lákali na téma enemies to lovers), ale dočkala jsem se vlastně jenom extrémně přeslazené a dokonalé pohádky o přebohatém (a extrémně nerealistickém) princi v soukromém letadle a jedné hoodně sluníčkové dívce, která mi svým optimistem připomíná spolužačku z vysoké (v dobrém - mám tě ráda - mrk). Nic víc, nic míň.

Já jsem teda docela zklamaná, ale asi jenom proto, že jsem měla trochu jiná očekávání...kniha sama o sobě totiž špatná není, ale na mě je až zbytečně moc sladká (ale možná je to tím, že jsem trošku cynik).

Plusový bod má teda to prostředí disney-ochpardon-dreamlandu, kterého je tam v konečném důsledku méně než jsem doufala, ale to, co tam je, za to stojí.

Veromika
08.02.2024 5 z 5

Za mě naprosto úžasná kniha, která se četla sama. Už dlouho se mi nestalo, že by mi stránky sami mizely před očima.

Holubka
06.02.2024 3 z 5

Klasická romantika. Příběh se čte dobře a stránky mizí pod rukama. ALE po té obrovské pozornosti, kterou knížka na Instagramu a tiktoku má jsem čekala opravdu víc. Knížka se tváří originálně v podobě prostředí, ale bohužel toho je tam minimum. Nic originálního v příběhu nenajdete a jedno klišé střídá druhé. Zahra je úžasná, ale Rowan mi chvílemi připadal jako robot. Za co bych klidně přidala hvězdičku je epilog, tenhle druh mé romantické srdce miluje. Bohužel ale musím být přísná a nechat ty tři. Pokud máte ale tento druh literatury rádi, tak po knížce sáhněte, zklamání nebudete. Jsem zvědavá na další díly o bratrech. Ti vypadali zajímavěji, hlavně Declan.

LenaWirus
02.02.2024 3 z 5

Příjemná romantika, ačkoliv se jedná o jedno velké klasické klišé. On je bohatý nedostupný krasavec, ona pozitivní sluníčko, které roztaje jeho ledové srdce. Zamilují se do sebe, on jí zlomí srdce, aby se ho pak snažil získat zpět a je ochotný se kvůli ní všeho vzdát. Nic nového, ale je to příjemná čtivá oddechovka.

Štítky knihy

láska erotika dědictví Downův syndrom poutě, lunaparky, zábavní parky

Autorovy další knížky

Lauren Asher
americká
2023  82%Láska mezi řádky
2023  90%Zmluva snov

Kniha Láska mezi řádky je v

Právě čtených14x
Přečtených376x
Čtenářské výzvě30x
Doporučených17x
Knihotéce277x
Chystám se číst288x
Chci si koupit76x
dalších seznamech11x