Lars mele maso

Lars mele maso https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/500465/bmid_lars-mele-maso-7lD-500465.jpg 4 127 39

Lars série

< 5. díl

BEN HLEDÁ SAMA. SAM JE MIMO MÍSU. LARS MELE MASO. Larsovi přátelé by se dali spočítat na prstech jedné ruky, nejsmolnější z nich se jmenuje Ben a právě se mu ztratilo dítě. Syn. Stokilový pořízek Sam, který se živí jako vyhazovač. Sam je nezvěstný, Ben propadá skepsi a Lars má jako obvykle všechno a všechny zachránit. Tentokrát je to ještě obtížnější než jindy, protože ho pátrání po Samovi přivede až k ilegálním zápasům, kde se nehledí na zlomeniny a krev teče přímo do kanálu. Jak se mezi rváče lépe infiltrovat, než svléct košili, prokřupat klouby a nasadit si chrániče zubů? Lars ovšem brzy pochopí, že v tomhle případě nevede cesta zpátky. Musíš mlít, nebo budeš semlet! Stál před podobnou výzvou i Sam? Užívá si teď někde zasloužené peníze, anebo se zotavuje po operaci od pokoutného felčara? Odpovědí, na které musí Lars během uhýbání soupeřovým pěstem přijít, je víc než dost. Především ale musí přežít. Fight!... celý text

Přidat komentář

Gibis
27.03.2024 4 z 5

Ještě o kousek nesmrtelnější a nerozbitnější Lars :) Baví mě ale, jak ze všeho dokáže vybruslit nějakým fíglem. Bezva odpočinkové čtení a nezbývá než doufat, že to nebude poslední díl.

witko
24.12.2023 4 z 5

Jestli to je poslední Lars tak mi bude docela chybět.


Kyri
10.12.2023 4 z 5

Uvědomila jsem si, že jednotlivé díly nejsem schopná rozeznat. Je to vlastně pořád stejné: Lars je drsňák, najde si morální a sebevražedný úkol, v jehož rámci je dovoleno vše (i to nemorální), strašně všem nakope. Kolem toho ho ještě obletují ženy. Přidejme, že je tak chytrý, že si musí najít opravdu hodně pomalého soupeře, aby se mohl cítit, že má mentálně navrch. Zároveň ale musím říct, že je to pěkně napsané, akční, a přestože autor svého hrdinu vážně bere, my to dělat nemusíme :).

tlllk
05.09.2023 4 z 5

Konečne som si zvykol, a v tom ho odparkujú do standby módu. Nebola to zvláť nápaditá jazda, ale ani na obed si nedávam každý deň vianočné menu. Ako audio na vyresetovanie mozgu s pár vtipnými hláškami si to našlo svoje miesto v telefóne.

Timkim
04.07.2023 4 z 5

Tak a máme to za sebou Larsi. Teda pokud se nerozhodneš přijet zase zpět a něco nám tu nepovyprávět svým osobitým humorem. Popravdě na posledním dílu už bylo vidět, že je Lars unavený, pátrání už mu nešlo tak jako dřív a občas to ztrácelo dřívější jiskru. Ale i tak je to více než dobrá kniha.
Takže, odpočiň si, načerpej síly a věřím, že spousta z nás bude čekat, jestli se vrátíš.

Bax9
16.06.2023 5 z 5

Výborná série, až je mi líto, že tohle byl poslední díl (nebo ne?). Lars je naprosto boží, mě se to fakt líbilo, ty jeho hlášky, prostě jsem se bavila. Je to oddychovka, o tom žádná, ale je to zábavné, mně ten styl vyprávění i Lars prostě sedl.
(celá série poslechnuta jako audiokniha a pan Zahálka super!)

darbujan8924
22.03.2023 5 z 5

Daniely doufám ,že to nezabalíš ,nastartuješ mozkové závity a něco zase napíšeš.
Miluji Larsovi sarkastické kecy . Jako hlášky typu" baba ,když se chlubí silikonovými kozami je jak ,kdyby se chlap chlubil dřevěnou nohou "... a další pecky...to se prostě čte samo..
Jinak konec je famozně promyšlený . Kde nepomůže síla ,tam pomůže rozum.
Knížce dávám plnou palbu hvězdiček a doufám ,že se brzy zase fanda skupiny "Metallica" vrátí .

jehanys
16.03.2023 4 z 5

Tak Lars si užívá a já v klidu dočetl jeho další příběh. Tentokrát to bylo trochu pomalejší, ale pak to jelo. Tohle může prožít asi fakt jenom Lars. Nikomu jinému bych to nevěřil. Larsi díky za fajn čtení, jen přibrzdi s těmi kamarády. Nechápu, kde se pořád berou a co všech jsou pro tebe schopni udělat. Pozdravuj Stavrose a brzy se vrať.

Roubas
11.03.2023 4 z 5

Skvělé pomrkávání po všech těch filmech o bitkách, které každý chlap zná. Zápletka je zajímavá a prostředí nelegálních zápasů má své neodolatelné kouzlo. Lars v tomhle světě musí pátrat po zmizelým synovi kamaráda a ještě k tomu vykrýt a rozdat pár ran. Pořád je to skvělá cynická jízda plná chlapských keců a výborných fórů, i když jsem v tomhle případě vývoj odhadl hodně brzy.

Je lepší mířit ke hvězdám a nedoletět, než do prdele a trefit se tam.

Hella
06.03.2023 4 z 5

Jako už tradičně dobré - věrohodné, sympatické a vtipné Larsovy úvahy celé dílko rozhodně povyšují o jednu hvězdu nahoru.

MiriamF.
01.02.2023 5 z 5

Můj, váš... prostě náš "starý" dobrák Lars se vrátil a opět zazářil.

Nuttelka
30.12.2022 4 z 5

(Audiokniha)
Larsi, Larsi... ty jsi fakt magor :-))) Ale jsi náš a my tě fakt "žerem". Nechci se stále opakovat dokola, ale opět povedený díl, až jsem se opět obávala, kam až je Lars schopný zajít.
Prozatím všech pět dílů jsem si dala hezky za sebou, abych se s Larsem nemusela loučit, ale teď budu netrpělivě očekávat další díl.

Ookmalej
26.12.2022 5 z 5

Kvůli kamošovi pech-fóglovi a homofobovi v jedné osobě se nechat přizabít na ilegálních zápasech místo toho, abyste mu upřímně práskli, že jeho stará byla běhna už před svatbou a že jeho synek je na chlapečky? Prodat svůj podíl v baru, kterej jste budovali "vlastníma hlavama"? A co hůř - střelit svou nejvzácnější kazetu od Metallicy za kšeft s nejistým výsledkem? Tohle umí jedině Lars.
Toho pech-fógla Bena mi nebylo líto ani za mák. Je to trouba a eště homofob...
Rozuzlení mě překvapilo, ale i tak díky, Larsi. Sice v reálu bychom si jeden o druhýho neopřeli ani smeták, ale tvůj příběh mi pomohl překonat covidovou izolaci, za což tě mám ráda.

Hakate
17.12.2022 5 z 5

Lars si mě prostě získal na plné čáře. A jinak tomu není ani u tohoto dílu. Úroveň si stále druzí, humorné, skvělé, oddechové, baví, rozesměje, plné akce. Opět to byla jízda.

ctenar2846
16.12.2022 4 z 5

Super napsaná krimi která opravdu jela od začátku až do konce. Lars měl styl, vtip, hudební vkus a rozhodně se nebál brutality. Pro mě byl opravdovou třešničkou na dortu ninja děda a trenér v jedné osobě.

medlovice
07.12.2022 5 z 5

Tak dlouho se čeká až bude v Uhersko hradišťské knihovně volný pátý díl, až se sedne k internetu a objedná se celá série , naráz a nafurt.
Tak už tě vlastním Larsi, už jsi můj. Teď si můžu číst cokoliv a kdykoliv , potrhovat , dělat poznámky a bavit se. A konec ? Ne , nehrozí, Lars nesnáší nudu, Metallica vydává další album, už teď se mu říká Žluté album a vyjíždí na turné !! A pak Larsi mám nápad na šestý a sedmý díl, tak si užij moře přes zimu a budeme se těšit na šestku.

hnusák
07.12.2022 5 z 5

Tedy Larsi, pěkně jsi to zaonačil. Je vidět, že jsi pekelně kreativní, už už jsem věřil, že fakt jsi dobrý bijec i proti šilhavýmu Hektorovi :-). Musím konstatovat, že i tento díl mne nebývale rozjasnil pošmournou nepohodu, která panuje tento čas. Držím Ti palce.

Klamm
02.12.2022 5 z 5

Pro mě zatím nejlepší Lars. Už si ani nevzpomenu, kdy jsem se u knihy tak bavil. Hlášky, jsou jako z Posledního skauta.
Akorát od chvíle, kdy jsem se dočetl, že je zeměkoule přetěžována betonovými stavbami a za chvíli se utrhne, začínám mít noční můry :)).
95%

janina66
01.12.2022 3 z 5

S tímto 5.dílem jsem se trochu potrápila. Jednoznačně nejslabší Lars. Místy jsem se nudila, první 4 knihy byly super. Tak snad příště.

lucakuca
28.11.2022 5 z 5

Lars. Ten to teda zase rozbalil a rozklepal. Rozklepal kde koho, hlavně svoje „vetché“ tělo a moji bránici. Prej Hodor :-) :-) :-) A konec? Fakt jako konec konec nebo jako jen konec?

Podle Larse:
Život je jako bonboniéra. Než se naděješ, je v hajzlu.
Život je jako bonboniéra. Nikdy nevíš, jakej průser si vybereš.
Život je jako bonboniéra. V každém novým kousku najdeš překvapení.