Kuchařka pro dialyzované pacienty

od:

nehodnoceno
Kuchařka pro dialyzované pacienty

KoupitKoupit eknihu

Čím dál vyšší počet pacientů v dialyzačním programu vedl autorku této knihy k hippokratovské úvaze o významu a přínosu vyváženého jídelníčku v terapii ledvinové nedostatečnosti. Kvalita surovin, dodržování jednoduchých zásad pro kombinaci jednotlivých nutrientů, ale i přiměřená tělesná aktivita a odpočinek jsou faktory, které se významně podílejí na zlepšení kvality života dialyzovaných osob. Kniha vychází vstříc všem, jichž se daná problematika týká: Široké škále receptů, které splňují nároky na jakost surovin i chuť pokrmu, předchází stručný vhled do problematiky. Jednotlivé předpisy jsou sestaveny s ohledem na potřeby pacientů v dialyzačních programech a zohledňují nejnovější trendy jak v oblasti terapie ledvinové nedostatečnosti, tak v oblasti kulinářské....celý text

https://www.databazeknih.cz/images_books/29_/290746/kucharka-pro-dialyzovane-pacienty-HHf-290746.jpg
Žánr:
Kuchařky, Zdraví
Vydáno:, ALMI
více informací...
Nahrávám...

Komentáře (0)

TIP: Máte rádi Databázi knih? Podpořte ji v Křištálové lupě (Zájmové weby) - hlasujte zde.

Štítky

kuchařky zdravý životní styl nemoci stravování, výživa ledviny

Autor knihy

Lenka Dubcová

Lenka Dubcová
česká