Kuchařka pro alergiky

kniha od:


KoupitKoupit eknihu

200 receptů pro celiaky a lidi s intolerancí na pšeničnou mouku, mléčné produkty a laktózu. Mléko, pšenice a lepek jsou nejběžnějšími ingrediencemi, které se v současné době používají v potravinářském průmyslu, a proto je velmi obtížné koupit si hotové jídlo, které neobsahuje alespoň jednu z nich. Pokud jste na ně alergičtí a musíte dodržovat přísnou dietu, potřebujete vědět, kde můžete na tyto alergeny narazit a čím je nahradit. Kuchařka pro alergiky na lepek, pšeničnou mouku a laktózu obsahuje 200 zajímavých receptů od polévek, předkrmů, lehkých obědů (těstoviny, pizzy, vaječná jídla), pokrmů z masa a ryb až po saláty, vegetariánská jídla a dezerty. Autorka je expertka na potravinové alergie a intolerance....celý text

https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/387254/big_kucharka-pro-alergiky-zfM-387254.jpg 42
Žánr:
Literatura naučná, Kuchařky, Zdraví

Vydáno: , Brána
Originální název:

Cooking Gluten Wheat and Dairy Free: 200 Recipes for Coeliacs, Wheat, Dairy and Lactose Intolerants, 2010


více info...
Nahrávám...

Komentáře (0)

Kniha Kuchařka pro alergiky