Kublanka vaří doma - Přes 70 důvodů, proč vařit doma

Kublanka vaří doma - Přes 70 důvodů, proč vařit doma https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/338246/bmid_kublanka-vari-doma-pres-70-duvodu-p-ujA-338246.jpg 4 12 9

Rodina – dokud ji tvoří dva, dá se jídlo řešit všelijak a klidně hřešit každý den. Ale co když přijdou děti? Zapomenout na restaurace a kvalitní jídlo a spoléhat se pouze na špagety s kečupem? Naše odpověď zní jednoznačně NE! Autoři blogu Kublanka vaří doma Jakub a Blanka Kardovi vám přinášejí přes 70 skvělých receptů, které prošly nejen přísným testováním jejich dětí, ale zároveň dostaly zelenou i od zmlsaných rodičů. Užijte si společné rodinné vaření a potom vše s láskou snězte – protože láska přece prochází žaludkem!... celý text

Kuchařky
Vydáno: , Esence
více info...

Přidat komentář

madem
31.03.2024 3 z 5

Nádherně zpracovaná kuchařka. Krásné fotky, dobře popsané recepty.
Bohužel dvojici sleduji na netu a přijde mi, že do knihy nevybrali nejlepší recepty.

Nuny
12.08.2021 2 z 5

Souhlasím s domihruzovou. Kuchařek mám opravdu hodně a na tuhle jsem se těšila, už jen díky webu, ale výsledek je úplný opak. Ani se do toho neměli pouštět, raději nic než nutně něco.


domihruzkova
05.08.2021 2 z 5

Když čtu komentáře pod sebou, tak mi přijde, že jsem snad jediná, kdo se jen nepodíval na obrázky a kvalitu papíru, ale do receptů se i začetl a některé vyzkoušel.
Když srovnám web a kuchařku, tak je to jak nebe a dudy, jako by to snad ani nebylo dílo tvůrců webu.
Recepty jsou zvláštní, některé ani nelákají k vyzkoušení, což by měl být hlavní cíl kuchařek. K receptům chybí i návrh na přílohy, dipy nebo omáčky.
Což takhle polovinu hlávky grilovaného zelí?
Zůstávám fanoušek webu a knihu uklízím.

knihomolkadorfa
11.02.2021 5 z 5

Moc pěkná kuchařka. Kvalitní papír, krásné fotografie a jednoduché recepty, na které máte suroviny běžně doma. Pár receptů jsem již vyzkoušela (zatím tedy spíš ty co jsou na blogu) a naprostá spokojenost. Proto jsem si tuto kuchařku bez rozmýšlení koupila. A nyní se dá pořídit skutečně "za hubičku".

Aghatte
20.01.2021 5 z 5

Jedna z nejkrásnějších kuchařek, co jsem kdy viděla ( a že jich bylo!). Nádherná grafika, jednoduché, dostupné, lákavé recepty, celkově velmi podařený kousek. Kuchařka, ze které budete opravdu vařit, a ne ji jen vystavovat vedle tisíce jiných.
Nebo velmi vhodná jako dárek pro mladou rodinku.
Navíc stála jen 39kč, no, nekup to :-)

iona
16.10.2020 5 z 5

Skvělé recepty, velmi potěšilo i pár anglických, skvělé tipy na trochu veselejší a zdravější jídelníček. Velká spokojenost.

BuchtaMaková
18.01.2019 3 z 5

Nějak jsem čekala více. Knížka sama o sobě hezky udělaná, byl by to pěkný dárek, ale recepty už mě tolik nenadchly.

Rosana
09.03.2018 5 z 5

Skvěle zpracovaná kuchařka s dobrými recepty a radami, na kvalitním papíře s příjemnými barvami a fotkami. Včera jsem si ji vyhlédla v Luxoru a dnes jsem si ji koupila. Je vkusná a moc se mi líbí.

Babouš
17.07.2017 5 z 5

Jednoduché recepty, které vám budou chutnat natolik, že po pár pokusech už kuchařku nebudete potřebovat, protože si je vryjete do paměti :) Mňam! Ten snídaňový burger je ideální lék na kocovinu.