Krok do jiného času - To nejlepší z Barbary Erskinové
kniha od: Barbara Erskine
KoupitKoupit eknihu
Výbor z nejlepších povídek oblíbené autorky Barbary Erskinové. Nové povídky navíc.
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/439484/big_krok-do-jineho-casu-to-nejlepsi-z-b-4ns-439484.jpg 3.437Literatura světová, Povídky, Pro ženy
Vydáno: 2020, Brána
The Best of Barbara Erskine
Komentáře (18)
Kniha Krok do jiného času - To nejlepší z Barbary Erskinové

Knížka byla pěkná,ale některé povídky se moc nepovedli.Autorka navzdory tomu zustává mou oblíbenou.

To nejlepší z Barbary Erskinové - to je reklamní tah. Některé povídky jsou v jiných knihách a určitě nejsou nejlepší. Autorku mám ráda ale upřednostňuji romány.

V této knize se mi líbilo jen pár povídek . Jinak mě moc nenadchla . Mám raději celé příběhy , než povídky

já ji prostě žeru, ale tohle se tedy dle mého názoru zas až tak moc nepovedlo. Budiž ti odpuštěno moje milovaná autorko ... xi xi stejně bylo fajn se začíst ....

I když knihy této spisovatelky miluji, tak tato knížka mě trochu zklamala. Sice některé povídky mají nádech tajemna,jak jsme zvyklí od této autorky, ale některé jakoby od ní ani nebyly. Proto nedávám plný počet hvězdiček.

Nebylo to tak úplně ono, ale já mám Barbaru ráda, a odpustím jí i některé trošku nudnější povídky.

Moc se mi kniha líbila. Erskinová nikdy nezklame. Každá povídka byla něčím zajímavá.
Štítky
Autor a jeho další knihy
2022 | ![]() |
2005 | ![]() |