Král bez srdce

Král bez srdce https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514760/bmid_kral-bez-srdce-ENG-514760.jpg 4 28 5

Růžová kolekce série

< 41. díl >

Obměkčí nešťastná dívka ledové srdce podivného krále? Rodiče krásné Titanie tragicky zahynou a dívka se musí odstěhovat ke svému strýci, vévodu Edwardovi. Ten o bratrovu dceru příliš nestojí, protože podle něj není po své matce dost urozená. Titanie se ve strýcově domě stane služebnou jeho dcery, své sestřenice Sophie, která se má provdat za korunního prince Fredericka z Velidu. Sophie se vydává na cestu za svým budoucím mužem a Titanii bere s sebou, aby jí jako služebná plnila všechna její rozmarná přání. Zatímco Sophie je z Velidu spíše zklamaná, Titanie se tu seznamuje s inteligentním, ale uzavřeným králem. Podaří se jí získat jeho důvěru, která by snad mohla přerůst v něco víc? Najde i Titanie nakonec své štěstí?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Saga Egmont
Originální název:

The King Without a Heart , 2011


více info...

Přidat komentář

Samery
05.01.2019 2 z 5

Příběh se čte rychle. V podstatě stačí jen prolétnout očima. Děj je plochý, nijaký a předvídatelný. Žádné drama, zvrat... ideální po náročném dni, kdy je třeba zcela vypnout.

NoelHudson
28.10.2017 4 z 5

Půvabný příběh. Titanie se po celou dobu chovala jako pravá královna. Nedivím se, že probudila Královo srdce a láska vzbudila jeho touhu zvelebit své království.


Ewik
29.10.2015 3 z 5

Stále stejné, velmi naivní. Čtení na 1 večer.

modranka
14.10.2015 3 z 5

Kniha je síce až 41. v poradí Pink collection, ale môžete ju pokojne čítať. Je to samostatný príbeh. Pink collection je vlastne zošitová forma príbehov - také tie príbehy s rýchlym dejom a ešte rýchlejším koncom. Príbeh je pre nenáročného čitateľa. Anotácia je výstižná. Príbeh je vhodný skôr pre mladšie ročníky, je to taká rozprávka pre dorast. Keď píšem, rozprávka, naozaj je to trochu naivný, tisíckrát opísaný príbeh. Verím, že tí mladší dajú aj viac hviezdičiek - dobro tu víťazí nad zlom - a je to v poriadku. U mňa len 3* - (2* za príbeh 1* za obálku) - nechcela som pokaziť hodnotenie, musím podporiť to dobro :-).
Čítajte a oddychujte - na to je táto kniha určená.

MinaHawke
13.10.2015 5 z 5

Lituji Titánii jak se k ní chovali její příbuzní, její sestřenice si z ní udělala služku. Všem byla na obtíž.
Až když poznala krále, bylo jasné, že se stal její spřízněnou duší a přesně to potřebovala.
A ještě, když krále zachránila, už jim nestálo nic v cestě.