Kouzlo polibku

Kouzlo polibku https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/46836/bmid_kouzlo-polibku-6544bbee3dc5b.png 4 49 7

Gentlemen Rogues série

1. díl >

Jared, hrabě z Hawkesly, se ze závažných důvodů oženil: v té chvíli nezáleželo na tom, že Kathryn, svoji nastávající, jež se ocitla v zoufalé situaci, sotva znal. Vzápětí byl nucen na velmi dlouhou dobu odjet za oceán - a manželku nechat hospodařit na svém sídle, aniž došlo ke konzumaci manželství. O dva roky později se Jared vrací a chystá se konečně věnovat svým manželským povinnostem. S úžasem však zjistí, že Kathryn proměnila jeho dříve tichý dům v prosperující podnik plný cizích lidí, a navíc svého manžela vůbec nepoznává. Umiňuje si, že to tak nenechá, ale zároveň poznává, že jeho krásná žena je energická, samostatná osobnost, a čím dál víc propadá jejímu kouzlu. Je jasné, že se bude muset velice snažit, aby získal její srdce... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Oldag
Originální název:

Pleasure of her kiss , 2003


více info...

Přidat komentář

miruska1
23.03.2021 2 z 5

Už som niečo od autorky čítala, preto má kniha dosť sklamala. Poslední třetina ušla, ale i tak som malá problém sa začist.....

rampapa
14.09.2020 5 z 5

Krásný příběh. Jareda a Kate jsem si hnedka zamilovala a těším se až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.


DUNIKO
13.05.2018 5 z 5

Mě se to moc líbilo.Lepší než druhý díl.

kackajh
03.05.2017 4 z 5

Líp než Havrmoni bych to nevystihla. Tahle autorka neoslovila. Ze začátku jsem se bavila, dokud nezjistila, že je to její manžel, ale pak už nic moc. On ji byl posedlý a ona toho zneužívala.

ciaram
01.04.2016 2 z 5

Ústřední dvojice mi byla nesympatická. Souhlasím s havrmoni ohledně Kate, ale ani Jared to nezachraňoval - protože jestli se takhle nedovtipně a neprůbojně chová královský špion, tak se divím, že tak dlouho přežil.

havrmoni
17.12.2014 4 z 5

Kathryn je opravdu samostatná a jeho zámek promění v sirotčinec. Dobrá myšlenka,ale nic jiného než zachraňovat hladovějící děti jí v podstatě nezajímá. Jared je v této knize jen taková ozdoba pro lepší čtení,buď se jí přizpůsobí nebo odejde. A to je v tomto duchu až do konce. Čtyři hvězdičky jen za Jareda :-)

tina.38
11.04.2012 3 z 5

Kathryn je sebevědomá žena,která se vypořádala s manželovou nepřítomností po svém.Tichý dům proměnila v lovecký ráj což jí pomáhá vydělávat na obživu pro sebe i sirotky o které se stará.Jared je tak trochu mimo.Musím přiznat,že jsem byla z této knihy trochu zklamaná.