Nekonečný krok

Nekonečný krok https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/520189/bmid_nekonecny-krok-64c7e3a2bb394.jpg 4 7 4

Koruna snů série

< 2. díl

Druhý díl původní české fantasy série Koruna snů o světě, z něhož zmizela magie. Tragické události ve městě Poslední Přání donutily Erika a jeho společníky uprchnout a bojovat o holý život. Sourozencům Devě a Kerinovi se tak zavřely dveře pro návrat do rodné Lovecké osady. Skupina se proto vydá na strastiplnou cestu do vytouženého bezpečí Mořské Brány. Mnohé síly v království se však už daly do pohybu. Na Vrbenské vrchovině vypukla válka a strach, živený pověrami a krutostí, není to jediné, co zachvátilo lidská srdce. Lovci začínají chápat, že největší boj podstoupí s minulostí, budoucností a s tím, co sami sobě dovolí. Dorian a Vladimír Bertonovi se v Mořské Bráně vyrovnávají s následky vlastních kroků, pošpiněných krví, drogami a magií. Udržet pohromadě síť intrik a moci je však stále těžší. A démonův vliv se zatím trpělivě plazí do všech stran. Solomon se vydává až na druhý konec světa. Neví proč ani kam přesně. Jeho rozpolcená mysl mu však nedá vydechnout. Tisíce let neskutečna se v něm mísí s touhou konečně vše nechat být. Jenže on musí jít dál, i kdyby mu cesta nakonec rozervala tělo i duši.... celý text

Přidat komentář

ee.liska
23.04.2024 4 z 5

Druhý díl navázal na první v úžasném tempu. I Nekonečný krok byl plný akce, vtipu a překvapení. Moc se mi líbily popisy okolního světa. Lili, Erik, Deva a Kerin mne bavili a těším se má další díl. Knihu rozhodně doporučuji, stojí za přečtení.

Temika
09.03.2024 4 z 5

Musím říct, že celkově velmi hezká série Koruna snů. V prvním díle se příběh odvíjel pomaleji, v druhém díle nabral grády.
Velmi hezký způsob psaní, čtivý a nakonec ani nevíte, jak přelouskáte 600 stran.
Já osobně nemám moc ráda piráty a tuto tématiku, tak mně to ubíralo na atraktivitě. Když se od toho oprostím, tak příběh byl moc hezký. I jednotlivé postavy.
Velmi se mi líbili „šedé stránky“ – vstuvky ze starých spisů, legend – kouzelně popsané, poutavé, opravdu velmi zdařilé.
Druhý díl byl pro mne o poznání lepší než první. Věřím, že další díl bude ještě zdařilejší. Skvělá práce @Jan Kucin.


KatherineLuka
05.02.2024 5 z 5

Nekonečný krok od Jana Kucina je důstojným druhým dílem, který příjemně zvedá laťku v rámci série a nechává fanoušky hladovět po dalších osudech hrdinů, které prokreslil tak bravurně, že si je lze oblíbit a pak se o ně opravdově bát.

Jsem rychločtenář, ale tahle kniha mě nutila zpomalit a soustředit se a díky tomu mi byla dobrou společnicí po několik dlouhých večerů.
Úžasný široký svět. Některé linky mě bavily víc a přála bych si, aby dostaly větší prostor, ale jako celek je příběh stále velmi poutavý a vzbuzuje zvědavost.

Dája1990
29.01.2024 4 z 5

Druhý díl byl stejně úžasný jako ten první , nutilo mě to číst dál a dozvědět se jak to vše dopadne . Solomon , Deva, Kerin, Erik a Lili ti mě prostě baví a zažrali se mi pod kůži . No teď musím počkat na další díl . Knihy určitě doporučuji všemi deseti , čtivé , zábavné , člověk se ztratil v čase i místě a byl v knize spolu s hrdiny

Autorovy další knížky

Jan Kucin
česká, 1990
2021  80%Když padaly hvězdy
2023  89%Nekonečný krok

Kniha Nekonečný krok je v

Právě čtených5x
Přečtených9x
Knihotéce43x
Chystám se číst25x
Chci si koupit9x
dalších seznamech2x