Kolo sudby

Kolo sudby https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/109957/kolo-sudby-109957.jpg 4 7 4

Napínavý kriminální román ze současnosti. V den svatby nalezne mladá veterinářka Dana svého snoubence zavražděného a sama je za tento čin odsouzena na doživotí. O její vině nepochybuje policie, justice a zásluhou senzacechtivých médií ani většina veřejnosti. Danino motto Nikdy se nevzdávej jí pomáhá otočit kolem osudu a změnit ho. Po útěku z vězení zvolna rozplétá složité a zkorumpované nitky své kauzy. Jak souvisí její případ s podivným prodejem lukrativního činžovního domu poslanecké sněmovně? Proč kdosi cvičí bojové psy na smrtící zbraně? A jak s tím vším souvisí předseda branně-bezpečnostního výboru? Opravdu dokáže Dana překonat všechny nástrahy osudu a odhalit vraha svého snoubence?... celý text

Přidat komentář

Kerberos
19.06.2017 3 z 5

Na českou detektivku to ušlo.

molt
12.05.2017 3 z 5

Když jsem to četl, byl jsem takřka nadšen. Teď si ale s odstupem času vybavuji drobné nesmysly a ty kvalitu knihy poměrně srážejí. Při širším pohledu děj taky není příliš převratný, ale faktem zůstává, že Kolo Sudby je jedna z nejnapínavějších knih, jakou jsem kdy četl. Chtělo by to jen trošku komplexnější příběh a méně černobílé postavy.
A že je to detektivka? Pod detektivními příběhy si vybavím Agathu Christie, která obvykle zločin odhalí až na konci, nu což. Jiný spisovatel, jiný způsob...


vyvodka
04.05.2017 3 z 5

Tak nebylo to špatné čtení...Pozitivně hodnotím, že děj nabíral na napínavosti a četl se mi s přibývajícími stránkami lépe a lépe. Zápletka byla docela zajímavá, líbilo se mi ale hlavně vykreslení situace, kdy se Dana dostává do vazby a je nespravedlivě odsouzena. Bezmoc, osamocení a bezvýchodnost v takové životní situaci je až mrazivá.
Myslím, že autor byl občas trošku nedůsledný v detailech a dotažení některých situací, ale celkově dobrá detektivka. Až na ty hrubky!!! Když se objeví nějaká chyba v knížkách překládaných....ale u původní české knihy....smutné.

jarin58
18.03.2013 5 z 5

Původně jsem ani tuto knihu nechtěl brát do ruky,popravdě mi jméno spisovatele nic neříkalo,ale nakonec jsem byl nadšen.Nádherně se čte,napínavý příběh.Takhle si představuji českou kriminálku.Pane Skuhra,hoďte sebou a pište.