Kniha radosti

Kniha radosti https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/20838/mid_kniha-radosti-3CH-20838.jpg 4 20 5

Eduard Martin přijímá život jako příležitost mít rád, usmívat se, potěšit, podělit se o svá pozorování a o jejich poselství. Jako sběratel a archivář postřehů ze života zachytil radostné i smutné příběhy svých bližních do krátkých vyprávění. Předal je čtenářům už v knížce Andělské vteřiny a jako pokračování připravil knížku s názvem Kniha radosti.... celý text

Přidat komentář

petka.f
30.12.2020 1 z 5

Za me byla knizka bohuzel velikym zklamanim... Podle komentaru jsem cekala vice nez jen stokrat omilane pribehy, obcas i s trosku nucenym poselstvim.
Pozitivni pribehy mam rada, ale tohle je spise pro nekoho, kdo v zivote sam k tomuto pohledu nepricichl, nebo se citi ztraceny.

borupet
10.12.2019 5 z 5

Úžasná knížečka, navrhuji jako povinnou četbu pro každého! Pohladí, uklidní, člověk si uvědomí, že by se měl zastavit a vystoupit z každodenního kolotoče starostí a začít se věnovat svým blízkým, rodině, přátelům, ... Tak malá knížečka a tolik pozitivního v ní, velké díky autorovi!!!


zelena_zabicka
14.03.2019 5 z 5

krásné milé příběhy, které pohladí duši. Povídka Kniha radosti, podle níž se jmenuje i celý soubor, mě inspirovala, že i já začnu takovouto knihu psát - už mám knihu plnou nepopsaných listů, pěkné pero a teď už jen ty drobné všední radůstky naší rodiny zapisovat, ale pořád se nemůžu odhodlat začít ty prázdné stránky plnit... Za pár dní jedu na kurz kaligrafie, tak snad potom moje bariéra z nepěkného rukopisu odpadne.

nickym
03.03.2015 4 z 5

Pěkné krátké příběhy, plné moudrosti a povzbuzení...

anthea
02.03.2011 5 z 5

Krásná knížečka plná poutavých a poučných příběhů plných lásky