Klíč k pásu cudnosti

Klíč k pásu cudnosti https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/206192/klic-k-pasu-cudnosti-206192.jpg 3 6 2

V pořadí druhá novela povídkové řady Severin. Tento příběh vychází ze skutečné události. Jaké to je, když se občasné BDSM hry změní v otroctví 24/7? Někdy stačí málo. Pořídit svému manželovi pás cudnosti. Nejlepší způsob, jak manipulovat s mužem, je udržovat ho ve stavu permanentní nadrženosti. Teprve potom se stane skutečným otrokem.... celý text

Přidat komentář

Jita160
11.01.2024 3 z 5

K této knize mě dohnala zvědavost o BDSM.
Jak jsem se dočetla paní Lenka není jenom spisovatelka ,ale i psycholog a domina. Z toho usuzuji ,že zřejmě nepůjde o fixy a výplod fantazie ,nýbrž opravdivý příběh.
Jde o vztah ve kterém je žena domina a svého muže si vycvičuje s pomocí jiné dominy na sexuálního otroka. Kvůli pásu cudnosti který Jana zamkla na svém otroku odhalují jeho rapidní změnu k sexu i ženám.
Bylo to originální ,zajímavé ,poutavé a příliš krátké.
Kdo je stejně zvědavý tak jako já tak šup do toho.

Fefin Lišák
20.06.2014 1 z 5

Ukamenujte mě, ale ta ženská neumí psát.
A už se - ve svém věku - ani nenaučí. Zastávám názor, že sloh a způsob psaní člověka prozrazuje, jaký člověk doopravdy je. Jaké má myšlení, nadhled, smysl pro humor. Z textů Teremové nabývám čím dál hlubší dojem, kterak je paní spisovatelka povrchní a hloupý člověk bez smyslu pro pestrost vnitřního duchovna, aby jej dokázala uspokojivě pojmout a vykrestli. Celý její sloh je zmatený, krátký .. rádoby úderný a tvrdý (poskládat všechny ony rozodstavcované holé věty v souvislý text, zkrátíme rozsah na polovinu). Postavy Teremové (tím hůř jako psycholožky) postrádají – opět - jakoukoli hlubší oduševnělost, vnitřní pochody a psychično. Namísto toho je opět všechno polopatické, až to bolí. Erotické scény jsou jak z laciné pornopovídky – navrch s ohranými (a nejednou autorkou předloženými) motivy. Kterákoli internetová biografická zkušenost k tématu „můj život s cudností“ uspokojí čtenáře (troufám napsat po všech stránkách) spíš.
Kniha je literární brak.

Jediné plus dostává za neotřelé téma.
A že se držela rozsahem při zemi.
I tak toho bylo přespříliš.


Štítky knihy

sex sexuální úchylky erotika sexualita BDSM

Autorovy další knížky

Lenka Teremová
česká, 1963
2007  100%Domina
2012  63%Klíč k pásu cudnosti
1998  69%Povolání domina
2021  81%Lady Aradia: Skutečný příběh české dominy
2010  74%Daň z orgasmu

Kniha Klíč k pásu cudnosti je v

Přečtených8x
Knihotéce16x
Chystám se číst5x
Chci si koupit1x