Studna věčnosti

Studna věčnosti https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/493211/bmid_studna-vecnosti-XPO-493211.jpg 5 9 4

Kletba krve série

< 2. díl

Varování: Scény popsané v této knize jsou nebezpečné. Nepokoušejte se je napodobovat. Nevydávejte se do podzemních labyrintů, neskákejte z útesů, z jedoucích vlaků a ani z továrních komínů. Nepijte lidskou krev, nekousejte své spolužáky, nevrážejte do nich stříbrné dýky ani dřevěné kůly. Nevyhazujte do povětří plynová potrubí ani historické objekty. Děkujeme. Karel Devor navštěvuje Noční akademii, kde se učí umění kamufláže a to, jak přežít ve světě lidí. Sotva tam však dorazí, už lítá v průšvihu, a to v pořádném. A že mu hrozí smrtelné nebezpečí? To si pište! Karel hodlá pohnout nebem i zemí, aby zachránil kamaráda Matěje, který se nakazil nemocí krvelačných kříženců. Při tom ho čeká spousta nemilých překvapení. Podaří se mu lék najít? Zatímco Bára na vlastní pěst pátrá po zmizelém adoptivním otci, moc magistra Schattenwolfa stále roste. Bára bojuje s jeho vazaly a snaží se mu zabránit v osvobozování důstojníků Stínové armády. Kdo však tahá v pozadí za nitky a čí temná vůle řídí magistrovy kroky? Kdo Bára ve skutečnosti je a proč se skrývá? Před kým vlastně utíká? Najde svého otce?... celý text

Přidat komentář

Jane2016
14.12.2022 4 z 5

Konečně jsem se dostala k druhému dílu série Kletby krve! Na knížku jsem se moc těšila a měla jsem velká očekávání. Předchozí díl byl super, tak jsem doufala, že to tak bude i v tomto případě.

Opět se dostáváme do děje, který je děsivý, temný a plný krve. Kapitoly jsou hezky rozdělené, takže nutí čtenáře, aby četl dál a dál. Já jsem začala číst teprve předevčírem a dnes jsem dočetla. Což si myslím, že je výkon na to, že má knížka 441 stránek! Knížce tedy nelze upřít, že je velmi čtivá.

Pokud hledáte fajn čtení, které se řadí mezi fantasy a trochu mezi young adult, tak můžu rozhodně doporučit všechny knížky od autorky Martiny Hohenberger.

knizninadsenec
10.11.2022 5 z 5

Krásné pokračování, které bylo zajímavé, poutavé, tajemné, trochu i děsivé, opět nechyběl boj...
Líbilo se mi, že tentokrát byl příběh vyprávěn nejen z pohledu Karla, ale i Báry.

Bylo to báječné pokračování plné napětí, překvapení, trochu děsivé, bojácné i nebojácné. Příběh byl poutavý, napínavý. Postavy statečné, překvapivé a některé i na facku, ale tak to s puberťáky bývá.

Příběh se mi velmi líbil, objevilo se tam hodně nových a překvapivých informací. Odkryly se pravdy (jednu jsem tušila) a také se našlo, co se hledalo, ale zase něco i ztratilo. Tento díl je více o hledání, opět se tam bojuje a zachraňuje.

Krásný příběh, snad bude pokračování brzy.


novi74
16.06.2022 4 z 5

Pokračování Kletby krve se opět povedlo a i to, že Karel již není jediná postava přes kterou události sledujeme, ale dozvíme se i něco víc o Báře, se mi hodně líbilo. Přibylo více akce, a také zákonitostí a podivností ze světa vampýrů, který sahá hluboko do minulosti, ovšem budoucnost celého jejich světa je nejasná a já doufám, že se vysvětlení v nějakém dalším díle dozvíme. Prozatím doporučuji všem dobrodruhům a fantasy nadšencům 2 díly prázdninového/ dovolenkového čtení.

evineckY
14.04.2022 5 z 5

Na začátku musím vyzdvihnout nádhernou obálku - a k tomu modrou !!!
Tahle kniha je pokračování Kletba krve a je plná akce od začátku až do konce...
Proto je doporučuji jak klukům, tak holkám, kteří miluji jak fantasy, tak napětí.
Přečtete si, jak silné je přátelství a loajalita a za co se vyplatí bojovat.

Autorovy další knížky

Martina Hohenberger
česká, 1970
2022  81%Zloděj duší
2022  91%Studna věčnosti
2021  81%Kletba krve
2021  68%Probuzení
2021  83%Rovnováha života

Kniha Studna věčnosti je v

Právě čtených2x
Přečtených9x
Doporučených2x
Knihotéce56x
Chystám se číst8x
Chci si koupit2x