Vyvrhel

Vyvrhel https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/526380/bmid_vyvrhel-6554a9d1194b3.jpg 5 42 12

King série

< 4. díl

OBĚŤ. VĚRNOST. RODINA. Bear chce holýma rukama ohnout kovové mříže své vězeňské cely a utéct. Ne kvůli mužům uvnitř, kteří ho chtějí zabít, ale protože Thia je tam venku, kde ji nemůže ochránit. Thia není typ dívky, která by čekala, až ji někdo zachrání, zvlášť když má sama co zachraňovat. Beara a Thiu tak čeká boj nejen o život, ale i o jejich lásku.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Ocelot
Originální název:

Soulless , 2016


více info...

Přidat komentář

TheMelorry
předevčírem 4 z 5

Po předchozím dílu, který mě tolik nenadchl, jsem opět spokojená. Příběh nám pokračuje přesně tam, kde předchozí končil a je to jedna akce, zvrat a zajímavost za druhou. Oba hlavní hrdinové se postupem času vyvíjí a mění, což je v případě obou jedině dobře.
Jediné, co je škoda, je rychlý závěr a závěrečné události. Jinak jsem spokojená a těším se na případný další díl, jehož aktér byl tak trochu nakousnut v závěru...

Tereza.Fait
29.02.2024 5 z 5

Ooo, jak jsem těšila, až budu moct hodnotit! Lituji lidí, co čekají na vydání v češtině, jako vážně! Tahle série je tak nádherná.
Beara jsem si v prvních dílech představovala sice jinak, ale tady je vykreslení lepší. Mám ráda tu představu soul mates, o tom autorka píše fakt skvěle!
Přečtěte si!!


Nuttelka
24.02.2024 5 z 5

Budu doufat, že dalšího dílu se snad letos dočkáme, protože vydávání této série je opravdu velmi pomalé a zkouší to naši trpělivost.. k této sérii už toho autorka vydala hodně a kdo neholduje AJ, musí prostě čekat a zoufat si.. Pokračování Beara se mi také moc líbilo a opět to není procházka růžovou zahradou, jak jsme již u této série zvyklí.. je to napínavé, krvavé, zvrhlé, brutální.. ale hlavně o naději, lásce a o pevném poutu "rodiny", ač není spojená pokrevně.. No a závěr knihy? Opět mi spadla brada, mé srdce tančí štěstím a opravdu potřebuji pokračování!!!

maluck
04.02.2024 4 z 5

Pokračování příběhu Beara mě překvapilo. Očekávala jsem opět drsný příběh jako u předchozích dílů. Autorka ale tady dost ubrala a děj plynul pomaleji. Tím, že napětí tak negradovalo, jsem měla čas vnímat některé nesrovnalosti, ale dá se nad nimi přimhouřit oko. Konec je uzavřený, i když je tu prostor pro pokračování série.

Kikina182
31.01.2024 5 z 5

Předchozí díl skončil v tak neskutečně napínavém momentě, že jsem se dalšího nemohla dočkat. Bylo to dlouhé čekání, ale po přečtení můžu říct, že za to tenhle díl rozhodně stál! Je to zkrátka pecka! Hromada akce, napětí a nebezpečí. O překvapivé zvraty tady není nouze a kniha je tak nepředvídatelná, že jsem většinu knihy měla nervy na dranc. Ale samozřejmě nechyběla ani erotika a láska, jak je u této série zvykem. Zkrátka to bylo perfektní čtení a já se už moc těším na další díl.

Leona333
31.01.2024 4 z 5

Knize ohledně děje nemohu nic vytknout. Je to přesně tak, jak je dáno v anotaci... I některé postavy jsem si v této sérii oblíbila... Co mi však vadí a stále s tím vnitřně bojuji, je přebal knihy.
Francouzi, Britové, Poláci..., měli zřejmě ve svých nakladatelstvích za úkol si přečíst, o čem příběh je a tím pádem zjistit, jak asi vypadá hlavní postava - postavy... U nás se vzal prostě jeden "mužský model tmavého vzezření + tetování" a ten je permanentně dáván na všechna pokračování Kinga. Přitom Bear je světlý, modrooký, blonďatý... Začínám se obávat toho, kdo bude na přebalu s názvem Preppy...
Je mi líto, jinak bych dala plný počet hvězd, ale přebal mi to vždy pokazí...

_Brunetka_
30.01.2024 4 z 5

Pokračování příběhu této dvojice mě moc bavilo. Knihy této autorky se vážně čtou velmi příjemně. Ani jsem nestihla zpozorovat, kdy a kam se všechny ty stránky poděly a najednou jsem byla na konci. Nenajdete tu žádná hluchá místa (ten rozsah taky není nijak velký) a celý děj je nabušený zvraty, překvapením, vášní a napětím. Uvědomuju si, že se sice nejedná o nijak hodnotné a realistické dílo, ale dobrou zábavu vám zaručuju, a to je přece hlavní – každý si může číst a trávit čas tím, čím chce. Můj vztah k hlavní dvojici se ještě prohloubil a oba je mám ráda. Vášnivé scény mezi nimi také fungovaly. Konec mě potěšil. Závěrem Vyvrhela můžu doporučit všem milovníkům motorek a těm, kdo mají rádi lehce temnější romantiku s trochu sice přikrášleným, ale o to zábavnějším příběhem.

Annabelle
29.01.2024 5 z 5

Netajím se tím, že série King je moje oblíbená, líbí se mi erotický náboj knih a příběh, který je sice prošpikovaný krutostí a brutalitou a odehrává se v netradičním drsném prostředí, přesto je ale plný lásky a naděje. Na Vyvrhela jsem čekala jako na smilování, protože Psanec skončil obrovským cliffhangerem, no dočkala jsem se a opět jsem nadšená. Tuhle erotickou oddechovku zkrátka miluju, a to opravdu nejsem zarytá milovnice erotických knih s velkým množstvím sprostých slov.
 
Příběh Vyvrhela začíná tam, kde Psanec skončil. Proto, aby Bear zachránil svou milovanou Ti, přiznal se k vraždě, kterou nespáchal. Nyní je on ve vězení a ona pod ochranou rukou Kinga, který ji zajistil bodyguarda v podobě dívky s příznačným jménem – Rage. V bezpečí není ani Bear, protože když se ve vězení objeví muži z jeho bývalého gangu, nevypadá to, že by z vězení měl vyjít živý, i když možná je to celé jinak a Bearův život nabere trošku jiné obrátky.
 
Oba naše hlavní hrdiny čeká v příběhu mnoho překážek a nebezpečných hrozeb, několikrát zažijí bolest, několikrát budou bojovat o život a mnohdy to nevypadá, že by se svého pohádkového konce dočkali. Samotné vyvrcholení příběhu bylo velmi nečekané, některé postavy doslova povstaly z popela a objevily se ve zcela jiném světle. Posledních pár stran bylo velmi strhujících a poprvé jsem u této série měla dojem, že tahle kniha zkrátka neskončí happy endem. Ale co by to bylo za romantiku? Přiznám se, že příběh Beara a Thii se mi líbil mnohem více než příběh Ray a Kinga, proto byl závěr knihy pro mě i lehce dojemný.
 
Doufám, že u nás vyjde tahle série celá i s veškerými novelami a dodatky, protože hltám příběhy všech postav, které se zatím v knihách objevily a příští díl by nás konečně měl čekat Preppy, jehož příběh bude docela neobvyklý.

Terezzie
25.01.2024 5 z 5

Za mě úplně skvělé zakončení této série, i když to úplně na konci nevypadalo , že by vlastně měla tato série úplně končit a já se moc těším co si pro nás autorka nachystala dál. Příběh Beara miluju . Obecně se mi styl psaní ve finále líbil , byla to totiž příjemná změna a za to autorce velmi děkuji . Určitě si celou seriii přečtu znova .

kristy.books
08.01.2024

Psanec sa (opäť raz) skončil v tom najhoršom možnom momente, preto som bola na pokračovanie veľmi zvedavá. Vyvrhel bol celkom drsný (zabíjanie, únos, vojna motorkárov, mučenie, nadávky a podobne), ale pri tejto sérii som s tým počítala a nemala som s tým problém. K úplnému wow efektu mi tu síce niečo chýbalo, ale inak som si čítanie užila.

Bear je fakt taký ,,medvedík" - na jednej strane drsný a nebezpečný (nechceli by ste si ho znepriateliť), na druhej starostlivý a milujúci. Pre svojich blízkych by urobil prvé i posledné (čo tu neraz dokázal). Odhalilo sa tu niekoľko tajomstiev ohľadom jeho rodiny, k čomu môžem povedať len toľko, že nie vždy sú veci také, aké sa nám na prvý pohľad zdajú.

Thia nie je žiadna krehká kvetinka, nebojí sa pustiť do nebezpečenstva a riskovať. Po tom všetkom, čo si v svojom mladom živote už prešla, by si konečne zaslúžila kúsok šťastia... čo bol Bear odhodlaný zabezpečiť za každú cenu. Títo dvaja sa pekne dopĺňali, bolo cítiť, že sa veľmi ľúbia (niektoré ich spoločné momenty boli dosť sladké) a neraz boli jeden pre druhého ochotní obetovať vlastný život.

V tejto časti sme spoznali aj nejaké nové postavy, z ktorých ma najviac zaujala Rage. Bola to neriadená strela, nikdy ste nevedeli, čo od nej máte čakať, bolo okolo nej množstvo tajomstiev a ja dúfam, že ešte dostane svoj priestor. Rada by som sa dozvedela jej príbeh.

Samozrejme, že na konci si pre nás autorka musela pripraviť "prekvapenie", aby nás nalákala na ďalší diel. Dúfam, že sa ho dočkáme čo najskôr, pretože na túto postavu som po tom všetkom, čo sme o nej zatiaľ počuli, dosť zvedavá.

monika0181
03.01.2024 5 z 5

I tento díl, stejně jako předchozí, mě nadchl.
Celou sérii považuji za velmi zdařilou. Byť je plná násilí, je i plná oddanosti a lásky.
Autorka píše velmi čtivě a použitý slovník k příběhu pasuje, přestože mě v počátcích série děsil.
Stejně jako Leído jsem celou sérii zhltla na jeden zátah, až mě samotnou zaskočilo, jak jsem knihami pohlcena a nebyla jsem schopná příběhy odložit, dokud jsem nesáhla celého konce série.
Ano, v tomto díle jsem vnímala víc nelogičností a i ten okamžik šoku již nebyl. Když čtete již čtvrtou knihu v takovém ražení, těžko již víc stupňovat a šokovat. Ani to nebyl dle mého záměr. Bylo třeba příběhy uzavřít.
Já jsem moc ráda, že jsem si přečetla sérii knih, kdy život není jen růžový a snažíte se dostat z tech sr... Jiné knihy toto téma také obsahují, ne v takové míře. Většinou je to ten kostlivec, co si hlavní hrdina nese sebou životem. Tady se opravdu boříme v bahně a snažíme se přežít.

Leído
27.12.2023 3 z 5

Jedna z mnou nejvíce očekávaných knih pro mě byla mírným zklamáním. Možná to bylo jen tím, že jsem si na ni musela počkat a uprostřed této série tak měla nechtěnou dvouměsíční přestávku. Autorka umí dodat příběhům takové obrátky, že jsem literární nedokonalosti u prvních třech dílů odpouštěla nebo dokonce ani nevnímala, jak jsem hltala příběh s tak brutálními prvky, že je až s podivem, že se mi to tak líbilo. Všichni, co jste se dostali až sem, ke čtvrtému dílu, víte, o čem mluvím. Tak trochu jsem si připadala až očarovaná...

Čtvrtý díl je ale méně akční. Adrenalin jsem cítila až v poslední třetině. A čím méně jsem byla v průběhu čtení šokovaná zvraty, tím více jsem vnímala některé nelogičnosti. Vraždění tu dostalo punc všednosti a začíná být pro autorku těžké čtenáře nějak šokovat. Tak proč si to vášnivě nerozdat v místnosti plné krve s mrtvolou, která na to zírá prázdnýma očima? Také scéna s kamarádem Buckem mi přišla nadbytečná a konec hodně přitažený za vlasy. Hlavně co se týká odhalení kolem Bearovy rodiny. Ale přitažená za vlasy vlastně byla celá série, takže nechci nikoho odrazovat. Což vlastně ani nejde, protože po trojce si čtyřku přečíst prostě musíte. Jsem zvědavá na názory ostatních.

Autorovy další knížky

T. M. Frazier
americká, 1981
2018  84%King
2020  87%Tyran
2022  89%Psanec
2023  92%Vyvrhel

Kniha Vyvrhel je v

Právě čtených3x
Přečtených54x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených3x
Knihotéce70x
Chystám se číst57x
Chci si koupit40x