Když muž miluje muže

Když muž miluje muže https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/488289/bmid_kdyz-muz-miluje-muze-wDL-488289.jpg 4 31 7

V knize povídek jsme konfrontováni se světem milostných vztahů homosexuálů, se světem, který je opředen mnoha mýty, nepravdami, odsuzováním a nepochopením. Prostřednictvím této knihy poznáváme, že velké city, vášně, touhy a naděje jsou vlastní lidským vztahům bez rozdílu pohlaví. 2. vydání

Přidat komentář

alnahu
17.07.2020 4 z 5

Kniha těchto povídek se ke mě dostala náhodou a tak jsem ji přečetla.Krátké příběhy tužeb ,lásek ,štěstí i žárlivosti mezi muži ale i nepochopení okolí se mi četli dobře.Kniha mě i trochu ovlivnila v pohledu na gaye -ale -láska přeci jen patří všem.

sgjoli
03.11.2018 4 z 5

Autorka v této knize přichází s několika mikropříběhy zaměřujícími se na lásku (duševní či fyzickou) mezi muži. Příběhy jsou to čtivé, mají spád a rychle ubíhají. Po dočtení jsem nakonec nabyla dojmu, že hlavním poselstvím knihy je ukázat to, že nezáleží na pohlaví. Láska (a vlastně jakýkoliv cit) může fungovat mezi lidmi bez ohledu na pohlaví. Tato sbírka povídek asi nebude úplně tím nejhlubokomyslnějším, na co můžete narazit, ale za přečtení určitě stojí.


ondras666
14.04.2018 4 z 5

Překvapivá kniha se zajímavými krátkými povídkami. Jednoduchý styl psaní, žádná složitá psychologie postav. Místy úsměvné, místy k hlubšímu zamyšlení, obzvláště poslední povídka " Mami, Tati".
Kladně hodnotím lehce erotické ilustrace.
Jednu hvězdičku ale strhávám za to, že kdo si tuhle knihu přečte, musí zaručeně získat pocit, že gayové se seznamují zcela jednoduše, všude mají otevřenou náruč a na koho ukáží, ten je gay a hned s ním prožijí celý zbytek života a kouzelné chvilky v posteli. V tom je realita hodně jiná, to by autorka mohla pochopit.
Ale budiž paní Fuchsové vzdána poklona, že tohle dokázala napsat a postavila se k tomu docela zajímavě.

milan.krimsky
12.07.2017 5 z 5

Mě se tedy tento soubor povídek líbil.

greatbear
10.07.2017 5 z 5

Oddechová knížka, plná příběhů humorných i méně humorných. Moc rád se k ní vracím.

Kerberos
25.06.2017 3 z 5

Příjemná oddechovka.

minimonisek
23.08.2015 3 z 5

Kniha vypráví humorné příběhy o vztazích mezi mužemi, mužemi a ženami a jejich rodiči. Kniha se četla dobře. Beru ji jako příjemnou oddychovku.