Když matka pustí otěže

Když matka pustí otěže https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/103086/bmid_kdyz-matka-pusti-oteze-fSt-103086.jpg 4 28 6

Jaké to je, když se žena, matka dvou dospívajících dcer, rozhodne studovat? Získává podporu rodiny a zakousne se do učení s nevšední vervou. Ostatní starosti odkládá. Během jejího studia však potřebují pomoc nejen obě dcery, ale také nezájem o manželský život vede k nevěře jejího manžela. Jako ze snu procitá až po maturitě a když sčítá škody, zhrozí se.... celý text

Přidat komentář

Emik87
19.02.2024 4 z 5

(SPOILER) Celou knížku jsem čučela, jak je tohle možné. Jestli se to opravdu stalo, tak by ta matka zasloužila proplesknout. Dva roky kašle na rodinu a pak se hrozně diví a hroutí. Fakt neskutečné.

klarkys
28.08.2023 4 z 5

(SPOILER) Těžko uvěřit, že by někdo byl opravdu tak zahleděný do sebe, že by si nevšiml totálního rozkladu rodiny.
Chápala jsem potřebu Renaty vrátit se do školy a všem- hlavně sobě- dokázat, že na to má a že to zvládne.
V té rodině vázla komunikace, z Filipa se vyklubal zakomplexovaný ubožák a dcery dojely na to, že najednou neměly matku za zadkem.
Škoda, že Renata neměla nikoho, kdo by s ní pořádně zatřepal.


Radka1911
05.03.2020 1 z 5

Téma knihy je zajímavé, nicméně knížku dočíst bylo dost úmorné. Autorka rozhodně napsala lepší knihy.

medlovice
25.02.2020 2 z 5

Toto mě žel nechytlo. Téma je dobré, anotace ke knize mě zaujala .Mám kamarádky. které se ve věku po čtyřicítce pustily do studia a moc jim fandím, život přece po čtyřicítce teprve začíná. Ale je tu problém s formou psaní , jakoby deník , z pohledu manžela. dcer a každý to vidí jinak. No není doma navařené, tak se kde jinam. Ne, jen jsem to pročetla.

Ann98
10.01.2019 5 z 5

Jedná se o psychologicky laděný román pro ženy ze současnosti. Jedna žena, matka dvou dospívajících dcer, v touze dokončit si maturitu ovlivní životy nejen všech členů rodiny, ale i svých přátel. Nebylo to nic extra, ale zase to nebylo úplně nejhorší.

ivca84
14.10.2018 4 z 5

člověk se diví co mu všechno může ujít během dvou let. Když se člověk zabere k dosažení svého cíle a v ten moment nevidí a neslyší to co se děje kolem něj a pak se probudí a připadá si jako ve zlém snu.