Když jsem tě viděla naposledy

Když jsem tě viděla naposledy https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/418584/bmid_kdyz-jsem-te-videla-naposledy-h91-418584.png 3 98 29

Doktorka Kate Englishová má všechno, co si jen může přát - fungující rodinu, slušný majetek, skvělou rozeběhnutou kariéru, krásný dům. Selanka se ale rázem promění na peklo, když je Katina matka nalezena brutálně zavražděna ve vlastním domě. Večer po matčině pohřbu se Katin žal změní v čirou hrůzu, protože dostane anonymní zprávu. "Až s tebou skončím, budeš si přát, aby dnes pohřbili tebe." Vyděšená Kate neví, co dělat, a tak s povděkem přijímá nabídku své dávné kamarádky Blaire. Ta se rozhodne pustit do pátrání na vlastní pěst a zjistit, kdo za vraždou a nenávistným vzkazem stojí. Jakmile však Blaire rozhodí první sítě, začne na povrch vyplouvat pečlivě skrývaná skutečnost: v baltimorské vysoké společnosti zdaleka není všechno takové, jaké se jeví. Na světlo vycházejí nevěry, lži a zrady, ale Blaire se nenechá odradit a dál klade nepříjemné otázky. Zatímco napětí a podezřívavost narůstají do nesnesitelné míry, totožnost vraha stále zůstává velkou neznámou. Jisté je jedině to, že jeho další obětí se má stát Kate.... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Domino
Originální název:

The Last Time I Saw You , 2019


více info...

Přidat komentář

Leena
01.04.2024 2 z 5

Nic moc tedy, celkem nuda a konec se neuvěřitelně vlekl, zbytečně moc natahovaný.

Šebestová3
01.03.2023 2 z 5

Velmi předvídatelné, už kvůli názvu.


Pavlína2019
26.01.2023 1 z 5

Výstižně knihu zhodnotila Roseblood, zcela souhlasím.

Na delší dobu mám dost prostředí, kde mají všichni miliony, brilianty, svěřenecké fondy, služebné, křišťál a masseratti... :-)

V prvé řadě mi šla velmi na nervy vystresovaná Kate, to už bylo moc.

Jinak se nic moc nedělo - až ke konci se zápletka rozjela, spíš překombinovala až příliš, ale budiž, aspoň něco - a trochu se kniha na závěr oživila.

Ale kdybych ji nečetla, nic se nestane...

Forest66
19.07.2021 2 z 5

Tohle nebylo dobré. Začínalo to celkem slibně, ale pak se z toho stala jedna dlouhá, vlekoucí se hysterická scéna. Jen málo co tam dávalo smysl a všechny postavy mi postupně začali lézt krkem.

Roseblood
06.05.2021 3 z 5

Od autorky Lynne a Valerie Constantine jsem již v minulosti přečetla knihu Poslední paní Parrishová, která mě velmi bavila a byla jsem z ní nadšená.

Bohužel tady se moje nadšení neopakovalo. Hned na začátku mi dělaly problém postavy, hůře jsem se v nich orientovala a úplně jsem si je utřídila až na můj vkus poměrně pozdě.

Zápletka by nebyla špatná a pachatel mě napadl dost brzo, o to víc mě překvapilo, že jsem se trefila.
Z postav jsem si nebyla schopná nikoho oblíbit, zato mě neskutečně vytáčela hlavní hrdinka, kterou jsem měla několikrát chuť proplesknout. Byla pro mě příliš ufňukaná, neustále si stěžující, ze všeho hned poprděná, sobecká, hysterická a hodně zaměřená na sebe. Namíchla mě, jak byla jednoduše ovlivnitelná.
No rozuzlení taky pro mě bohužel nebylo žádné wow.
Pro mě bylo asi nejhorší to, že jsem se o hlavní hrdinku nebála, nedokázala jsem se úplně do příběhu vžít.

Co se knize nedá upřít, je čtivost. Když jsem si konečně dala dohromady kdo je kdo, tak jsem byla zvědavá, co všechno se bude dít ale bohužel na mě tahle knížka nefungovala.

Na obalu knížky si můžete přečíst že vás čeká strhující (nejsem si jistá) příběh, kde není nouze o lži, skandály, posedlost a pomstu, což až na popis strhující který nemohu potvrdit, zbytek sedí.

Pro nenáročného čtenáře, nebo pro někoho, kdo chce spíš oddechovku s napětím je tohle asi ideální.

Hlavně prosím ty, kteří máte rádi jako já Poslední paní Parrishovou nečekejte stejně dobrou knihu, myslím že by jste byli zklamaní.

perpe2a
12.03.2021 3 z 5

Plýtký a málo propracovaný děj i postavy. Naivní, průměrné a za mě zklamání. Očekávání byla větší.

jasmína
30.12.2020 4 z 5

Na mě moc překombinovaný děj, v příbuzenstvu jsem se chvílemi skoro ztrácela.

Mírné zklamání oproti Poslední paní Parrishové......

PetraBery
29.11.2020 3 z 5

Hm, tak i já se přidávám k těm čtenářkám, které z knihy nejsou nadšené. Námět dobrý, po Poslední paní Parishové jsem čekala podobně povedenou knihu, ale to tahle není. Mě snad ani moc nezajímalo, kdo Lily zabil. Možná moje rozpoložení, nevím. Kdybych mohla, dám 2,5 hvězdy, takhle se přikloním k průměru.

MirkaProk
16.08.2020 2 z 5

No tak musím konstatovat, že kniha nic moc. Vlastně mě celá kniha celkem nudila a už jsem se těšila, až ji budu mít za sebou. Konec až moc překombinovaný. Rozhodně už bych ji znovu nikdy číst nechtěla.

MíšaS.
31.07.2020 1 z 5

Takhle - asi 3/4 knihy jsem si říkala, že je to dobré a nechápu, proč to má tak nízké hodnocení - a pak přišel ten konec a propad dolů.
Nechápu. Kdyby to pokračovalo ve stejném módu až do konce, tak by to byl celkem solidní příběh, ale ten konec to absolutně zabil.
Nechápu.

Sazinek
13.04.2020 3 z 5

Z PPP jsem byla nadšená, takže kdyz autorky vydaly tuto knihu, musela jsem ji nutně přečíst. Jsem zklamaná. Žádný wow efekt se nekonal, nudné čtení. Chvíli jsem podezirala i hlavni hrdinku i další osoby, ale pachatele zpráv jsem odhalila. Vraha Lily jsem nečekala, tak aspoň, že tak. Za mne ne, nestojí za to. Proto nechápu, jak je možné, ze Paní Parisshová je totální bomba a toto je slatanina

Lenama18
07.04.2020 5 z 5

Mě se knížka líbila, napínavá od začátku až do konce a i rozuzlení bylo super. Když jsem jsem viděla hodnocení této knížka tak jsem se bála že to bude nic moc ale opak je pravdou.

P3_tis
31.03.2020 3 z 5

Po přečtení recenzi se mi do knihy moc nechtělo. Přesto jsem však byla překvapena. Na plný počet hvězdiček to není, ale nakonec mě kniha bavila, i když jsem ji nebyla úplně pohlcena.
Prvních par stran mi trvalo, než jsem se zacetla, ale poté už mi přišla zajímavá. Fandila jsem nejlepší kamarádce a podezirala manžela hlavní hrdinky, ačkoliv jsem si říkala, ze by to bylo až moc okaté. Cekala jsem zvrat a ten přišel.

Allla9
06.03.2020 3 z 5

Podruhé bych se k četbě této knihy asi nepřinutila.

siginek9
04.03.2020 3 z 5

Pro me prvni kniha od teto autorky, libila se mi, ale na vice hvezdicek to neni ...... nekdy zbytecne prekombinovane.

Jájinka
02.03.2020 2 z 5

Když už jsem začala číst, chtěla jsem vědět, jak to dopadne, ale byla to ztráta času. Žádnou postavu si nešlo zvlášť oblíbit. Stálé přeskakování z přítomnosti do minulosti, nepřehledné, celkově nesympatické, závěr nic moc.

salunka
11.02.2020 1 z 5

Největší slátanina, kterou jsem v poslední době četla. Totální ztráta času. Nechápu, že stejný autor napsal Poslední paní Parrishovou, která byla famózní.

Ossinky
04.02.2020 3 z 5

Paní Parrishová byla skvělá, takže očekávání bylo velké ale bohužel trošku zklamání. Přečetla jsem, děj dobře plynul ale bylo to takové nepropracované, chyběla mi ta dokonalost jako v předchozí knížce.

monci6485
13.01.2020 4 z 5

Chudák Simon.. :-D

ZimníLidé
06.01.2020 5 z 5

Poslední paní Parrishová byla o něco lepší (děj této knihy je úplně o něčem jiném) , ale i tak dávám plný počet.Už jsem se bála, že konec bude až moc přeslazený, tak jsem ráda, že ve finále autorka jeden cukr odebrala :) Takže já jsem spokojená.

Štítky knihy

thrillery pro ženy

Autorovy další knížky

2018  89%Poslední paní Parrishová
2020  77%Ta, která prohraje
2019  61%Když jsem tě viděla naposledy

Kniha Když jsem tě viděla naposledy je v

Právě čtených5x
Přečtených115x
Čtenářské výzvě9x
Doporučených1x
Knihotéce109x
Chystám se číst90x
Chci si koupit31x
dalších seznamech2x