Kancl po italsku

Kancl po italsku https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506992/bmid_kancl-po-italsku-3HA-506992.png 4 115 24

Camilla Ferrariová je šéfová snů. Je schopná, mírná, laskavá a svoji práci ve Videoflixu má ráda. Až do dne, kdy její mikrokosmos narazí na vypočítavost, dokonalé obleky na míru a smrtonosnou přitažlivost nového obyvatele její kanceláře. Chladný, cynický a nelítostný Edoardo Zorzi odešel z Londýna, aby dobyl prestižní pozici. Je mu jedno, kdo za to zaplatí: dokáže, že je jediným schopným kandidátem, a udělá všechno proto, aby dosáhl svého cíle. A nejdřív překoná největší překážku: Camillu. Už to není jenom práce: je to otevřená válka plná podpásovek uštědřovaných na obědech s klienty, firemních večírcích i služebních cestách. Protože jestli je Edoardo odhodlán za každou cenu vyhrát, Camilla rozhodně nemá v plánu spokojit se s rolí obětního beránka. Ale co když se jiskření rivality a hrdosti promění v něco jiného? Co nás bude stát, když složíme zbraně kvůli člověku, kterého nenávidíme ze všech nejvíc?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Office War , 2021


více info...

Přidat komentář

knihozroutka_il
26.01.2024 3 z 5

Příjemná oddechovka z prostředí kanceláře, ve které máte svého nepřítele až příliš blízko. Camilla je šéfová snů a brala bych ji všema deseti. Naopak Edoardo záporák již od prvního řádku. Jak spolu tihle dva mohou vycházet? Jednoduché to není, ale když je ten záporák sexy..
Sarkasmus? To je moje! A tahle kniha je sarkastických poznámek a slovních přestřelek plná. Hlavní postavy mě zpočátku nenadchly, ale postupem času se Vám dostanou pod kůži. Děj byl chvilkami vleklý, epilog a bonus však zahřáli u srdíčka

LenkaPet
24.01.2024 4 z 5

Když prostě potřebujete vypnout a nepřemýšlet, je tato kniha moc fajn. Není hloupá ani přehnaně namyšlená. Je plná vtipných rozepří a hravých chvil. Camila se mi líbila svou bojovností a správnými rozhodnutími bez lhaní a podrazů...


lusitta05
18.01.2024 4 z 5

Tak toto ma bavilo, vôbec nie som sklamaná,bolo to veľmi fajn.

MAU256
16.12.2023 4 z 5

Měla vysněnou práci, která jí bavila a podřízené, pro které by dýchala. Vše bylo super, dokud se neobjevil on a vše, co ona po dobu šesti let vytvořila, zničil. Bylo to krásné čtení, bavily mě sarkastické poznámky, jejich chemie a nakonec i jejich láska. A elipog - super.

Nakrčí čelo a jedno obočí mu pulzuje. "Chodíš s někým?" "Jistěže ne," zašvitořím. "Tedy, po jistou dobu tu někdo byl. Byli jsme kolegové a nakonec se dokonce stal mým šéfem. Byl velmi výjimečný, ohromně okouzlující a kolem srdce měl ostnatý drát, ale byl to takový pitomec a snob... no zkrátka teď je mezi námi konec. Řekla bych, že jsem víc single než kdy jindy." Po tváři mu přeběhne temný stín. "Jestli to má být nějaká hra, tak není vůbec zábav..."

georginaa
22.11.2023 4 z 5

Ze začátku trochu chaos co to asi bude. Postupně jsem se začetla a začalo nesmírně bavit. Hlavně ty sarkastické poznámky mezi hlavními aktéry. Pěkně to žhnulo chemií, nadávkami, slovním ubližováním a nakonec chytlavá láska. To je tak , když se potkají dva temperamentní lidé a nenechají s druhým zametat. Myslím, že této autorce se tento příběh povedl slušně a doufám, že můžeme očekávat nějaké další její romantiky.

happy19
20.11.2023 5 z 5

Za mě rozhodně ano.:-)
Sarkasmus na výbornou!
"Zlý pán a hodná holka" to vždycky (za)funguje.,-)
Epilog mě lehce dojal:-*

,,Pošli mi v pravou chvíli někoho, kdo má odvahu říci mi pravdu s láskou."

Katebe
30.10.2023 4 z 5

Byla jsem moc zvědavá na italskou autorku a jsem ráda, že nezklamala.
Edoardo nastoupí do firmy, kde již 6 let pracuje Camilla. Po prvotním setkání se sexy Edoardem, kdy Cami neví o koho se jedná, zjišťuje že tento člověk přebral místo její dobré kamarádce a je to pěkný idiot.
Hate to love děje miluji, obzvlášť když je to k tom všemu ještě vtipné. Dialogy byly pecka, fakt jsem se hodně nasmála.Bylo to osvěžující a vyprávění z obou pohledů tomu přidávalo na čtivosti.
Jednu hvězdičku ale ubíram, protože mi chybělo více okamžiků sbližování a postupný vývoj vztahu mezi Cami a Edoardem.

tynaaa770
26.10.2023

Vůbec jsem netušila, co od knihy očekávat, protože autorku jsem vůbec neznala, ale nakonec se z toho vyvinul příběh, který mě fakt bavil Camillu jsem si zamilovala hned na začátku. Byla skvělá osobnost a to, jak Edoarda vždycky ,,utřela", bylo dokonalé.
Edoarda jsem ze začátku teda vůbec nemohla rozdýchat, arogantní blbeček bez špetky úcty k ostatním. Naštěstí se v průběhu děje začal chovat trochu lidsky. Jejich vzájemné hašteření mě moc bavilo a některé pasáže byly i vtipně napsané. Nechyběla zápletka a trochu dramatu. Kniha byla velmi čtivá, pojata velmi dobře a téma formou rivality také super. A ten konec Poslední dvě kapitoly mě možná i trošku dojaly

Lucie.285
20.10.2023 5 z 5

Knihy, od kterých nemám žádné očekávání, mám nejraději a tohle byla jedna z nich. Prvních pár stránek mi trvalo, než jsem se začetla, ale potom to byla jízda. Hatetolove linku prostě zbožňuju a hašteření mezi Camillou a Edoardem bylo skvělé. Čtení jsem si moc užila a prostředí kanceláře autorka popsala perfektně.

alzbeta2843
10.09.2023 5 z 5

Ja mám moje "guilty pleasure" a v tejto knihe sa spojili moje obľúbené enemies to lovers, office romance a rivaly. Preto som si knihu vybrala a bola som veľmi prekvapená ako ma kniha veľmi bavila. Ide o zaujimavé talianske prostredie, kde sa stretávajú dvaja rozdielný hrdinovia. Cami mi bola sympatická už od prvej kapitoly a Edoardo sa mi postupne dostával tiež pod kožu. Veľmi s ami páčilo ich postupné zbližovanie a nebola núdza i o vtipné a usmievave situácie. Za mňa veľmi príjemna oddychová kniha.

Zomy
28.08.2023 4 z 5

Tohle se povedlo. Hodně povedlo. Možná je to tím, že jsem k neznámé italské spisovatelce přistupovala s nejistotou, v každém případě je to skvělý příběh, plný jisker a vtipných dialogů.

Edoardo byl ze začátku plnokrevný parchant (což bylo velice zábavné) a ačkoliv pak logicky přetočil, autorka mu zachovala aristokratickou, až trochu arogantní, tvář téměř do konce. Camilla byla úžasná ve své dobrotě i ve své obraně vůči Edoardovi a rozhodně nikoho nenechala, aby se po ní vozil.

Jediné, co mi v knize trochu chybělo, je větší interakce mezi těmi dvěma. V práci teda měli dostatečný prostor, ale ten vývoj vztahu, ty drobné momenty, kdy se do sebe zamilovávali, tak ty tu jsou rozepsané poměrně odměněně.

Tak jako tak je to velmi milé překvapení, já dávám 4,5 hvězdy.

Tesset
10.08.2023 5 z 5

Byla jsem velmi mile překvapena. Od knížky jsem nic moc nečekala, autorku jsem neznala ani jsem o ní nikdy neslyšela, takže jsem si říkala, že to nebude nic moc. To jsem se ale pletla. Už od prvních stránek mě to chytlo, příběh byl vtipný, postavy taky moc fajn. Nebylo by na škodu, kdyby šla autorka trochu víc do hloubky a maličko propracovala konec, ale jinak jsem byla spokojená. Bylo to moc fajn pohodové čtení.

Kudík
10.08.2023 4 z 5

Předně musím pochválit playlist a dále uvést, že osobně patřím do #teamCamilla. Camilla Ferrariová je nejen šéfová snů, ale i bezvadná kamarádka a jako kolegu (natož případného šéfa) si Edoarda Zorziho nezasloužila. Jeho počáteční chování a předpojaté závěry ohledně Mattia, anebo Cam samotné, to bylo více než přes čáru. Osobně bych to skončila po kapitole 13 (a alkohol není omluvou). Musím však uznat, že autorka píše čtivě a snaha o zlepšení Edoardova renomé byla stránku od stránky patrnější, i když občasné poskočení v čase to mírně rušilo.

Hatshepsut
08.08.2023 4 z 5

Zpočátku pro mě bylo hodně náročné zkousnout povahu a chování Edoarda, ale konec už nebyl špatný. Epilog byl asi nejlepší. Rozhodně se nedá knize upřít čtivost. Takže nenáročná romantická oddechovka na jedno odpoledne.

bezzink
07.08.2023 5 z 5

Ach, konecne taky ich-forma a vypraveni z obou pohledu! Urcite si tenhle pribeh nenechte ujit. Byla to jizda. Hate to love teda ve vsi parade. Nekdy ale az zbytecne moc. Edoardo uz mi chvilemi pripadal fakt jako netvor z ledu! Kazdopadne clovek se diky extremni ctivosti pomerne rychle dostane k tomu klasickemu bodu zlomu, jednorozcum a duze.

suzanne1997
30.07.2023 5 z 5

Příjemný, svižný příběh, který plyne a hlavní hrdinové jsou prostě nepřekonatelní. Všechno do sebe zapadá a jejich věčné hašteření dodává příběhu tu správnou jiskru. Jedinou vadou je příliš rychlý konec a neexistence pokračování - tohle bych si klidně přečetla jako trilogii. Dílo je to geniální a já jsem ráda, že mi omylem přistálo na seznamu k přečtení. Řádky ubíhaly a četlo se to skoro samo, za mě tedy maximální a o hvězdičku vyšší hodnocení a těším se na další díla této autorky. :-)

alzbeta4340
29.07.2023 3 z 5

Na podobné téma jsem četla už několik knih a většina z nich byla prostě lepší. Bohužel se mi nelíbil začátek s tolika negativními pocity a myšlenkami. Vzájemné sbližování Camilly a Edoarda bylo zábavnější, přesto je výsledný dojem jen průměrný.

Dellphi
25.06.2023 4 z 5

Nic převratného, přesto docela zábavné čtení. Přiznávám se, že jsem čekala trochu víc. Mám knihy tohohle typu ráda, ale tady tomu něco chybělo. I tak to bylo ale příjemné čtení.

astra3
05.06.2023 5 z 5

Začátek trochu drsný, ale pak pěkný romantický příběh.

Knihomolka97
18.05.2023 4 z 5

Přiznám se, že jsem krapet zklamaná. Chyběla mi větší chemie a vášeň mezi hrdiny. Nejdřív jsem mezi nimi skoro nic necítila, nevím, čím přesně to bylo. Možná tím, jak se Edoardo choval? Dlouho jsem mu nemohla přijít na jméno, až tak to přeháněl svou nadutou arogancí! :/
Camilla mi naopak hned sedla svou povahou a držela jsem jí palce, nejen proti Edoardovi, ale hlavně proti jejímu šéfovi.
Naštěstí v určitý moment nastal zlom, kdy jsem si jejich sbližování začala užívat a hlavně jsem jim to vše věřila. :) Nechybělo i nějaké to dramíčko. :D
Příběh je vyprávěn v ich-formě z pohledu obou hlavních aktérů, což je jako vždy malé plus k dobru. Čtivé to tedy rozhodně je a skoky v čase mě osobně nevadily. Také se mi moc líbilo prostředí Itálie.
Díky zajímavému vývoji jsem byla zvědavá, jak to dopadne a jsem velmi spoko!
Dala bych tak 3,7*/5*

Štítky knihy

romantika

Autorovy knížky

Anna Nicoletto
italská, 1986
2023  77%Kancl po italsku

Kniha Kancl po italsku je v

Právě čtených2x
Přečtených148x
Čtenářské výzvě16x
Doporučených1x
Knihotéce155x
Chystám se číst102x
Chci si koupit11x
dalších seznamech8x