Neandrtálka našla člověka

Neandrtálka našla člověka https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/413928/bmid_neandrtalka-nasla-cloveka-ets-413928.jpg 4 107 28

O Quinnu Sullivanovi byste měli vědět tři věci: 1) Je k zbláznění zamilovaný do Janie Morrisové. 2) Klidně bude hrát nefér, jenom aby získal, co (nebo koho) chce. 3) Neumí plést. Po pěti měsících vztahu chce Quinn požádat Janii o ruku. Kdyby to bylo na něm, požádal by ji o ruku, vzal si ji a ještě jí udělal dítě, to vše v tentýž den, jenom aby se vyhnul utrpení a dramatu, která doprovázejí čtyři stadia předsvatebních příprav – zasnoubení, seznámení s rodiči, rozlučku se svobodou a zbytečné svatební tradice. Janie mu však jeho plán překazí. Chce po něm, aby svou oddanost dokázal tím, že projde všemi výše zmíněnými kroky bez ohledu na to, jak všední a zbytečné mu připadají. Vydrží Quinn až do svatby? Nebo se vzepře? Jedna věc je jistá. Quinn Sullivan se bude muset naučit očekávat španělskou inkvizici (jinými slovy všechno možné), pokud chce Janii Morrisovou za manželku.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Neanderthal Marries Human , 2014


více info...

Přidat komentář

moma08
31.03.2024 4 z 5

Tenhle díl byl pro mě slabší než předchozí, ale i tak jsem si to s hlavními aktéry, i s těmi vedlejšími, užila a jsem za to ráda...

Any26
22.02.2024 5 z 5

Neandrtálka našla člověka je bezva pokračování "pletacího klubu", i když první díl se mi možná líbil maličko víc. Přesto jsem se u tohohle dílu naprosto božsky bavila, například "při rozlučce se svobodou ve Vegas" :DD
Na tomto dílu se mi velmi líbila rodinná linka, která byla opravdu hezky a dojemně napsaná. Quinnovi rodiče mě překvapili a potěšili.
Jannie a Quinn byli naprosto úžasní, stejně tak i sekuriťák Dan a všechny naše pletačky.
Já osobně jsem původně druhý díl ani číst nechtěla, protože jsem měla pocit, že je tak trochu zbytečný, ale nakonec jsem se do něj z nějakého neznámého důvodu musela hned pustit a nelituji toho. Jestli jste si zamilovali první díl, druhý díl stojí za to si přečíst.
Hodnocení: 4,5


petrzel
16.12.2023 5 z 5

Perfektní kniha.

munka
13.02.2023 4 z 5

Prvý diel bol lepší, ale asi som čakala niečo viacej. Ako oddychové čítanie splnila kniha účel.

rampapa
03.03.2022 5 z 5

Druhý díl jsem si zamilovala hnedka. Kniha mě krásně potěšila. Hodně jsem se u tohohle dílů nasmála. K téhle sérii se určitě vrátím. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

LenRan
21.01.2022 2 z 5

První díl zábavný, druhý nudný. Musela jsem přeskákat dost stránek abych se dostala na konec knihy, protože to prostě byla nuda. Škoda.

cukrovka
09.03.2021 4 z 5

Nenáročná romantická oddechovka. I když tento díl mi přišel trochu zbytečný, je napsán opět čtivě a vtipně.

Tesset
18.10.2020 4 z 5

Krásné zakončení. Ústřední postavy si prostě musí každý zamilovat. Určitě se k sérii ještě vrátím.

Laf
04.10.2020 5 z 5

Výborné pokračování :) Kniha mne bavila a konečně jsem se více dozvěděla i o životě Quinna. Samozřejmě nechyběla spousta banálních vsuvek od Janie :)

petulkapeta
14.08.2020 4 z 5

paradni dalsi dil...žadost o ruka a rozlučka to byly skvěle časti knihy a ne jen ty...

Kekik
08.07.2020 3 z 5

První díl mě nadchnul. Druhý se mi zalíbil až za hranicí 100 stran.
Janie a Quinn jsou skvělá dvojka. Perfektně se k sobě hodí. Kniha není jen o svatbě, ale o uvědomění si sebe sama. Postavy se vnitřně hledají. Konec mě dojal. Kvalitu prvního dílu nedosahuje.
Od autorky si ráda přečtu další knihy.

Damonka12
21.06.2020 5 z 5

Skvělý druhý díl série, jsem z něj nadšená, hodně jsem se u knihy zasmála.

domina
28.05.2020 4 z 5

První díl se mi líbil víc, ale jinak celkem pěkné čtení. Akorát jsem se tolik nepobavila.

tereza1198
04.04.2020 5 z 5

Knihu jsem si opravdu užila. Dočkali jsme se působivé žádosti o ruku, sexu v soukromém tryskáči, rodinných peripetií, Pařby ve Vegas IV - Pletací klub a nakonec i toho šťastného konce. Doufám, že vyjdou knihy i o ostatních členkách z pletacího klubu.

Red-haired
02.04.2020 3 z 5

Neandrtálka hledá člověka je kniha, kterou bych doporučila každému, kdo se chce odreagovat, náramně pobavit, zpříjemnit si den, nabízí prostě vše, co v takových romanťárnách hledáme. O to těžší je pro mě hodnotit druhý díl jako průměrnou a za mě docela zbytečnou knihu, protože se tam opravdu nic zásadního nestane.

Kniha je sice stále čtivá, Janie baví svým stylem přemýšlení, analýzou každé maličkosti a náhodnými tématy, s Quinnem si jedou svou zvláštní romantickou linku, to mi ale pro plnohodnotný příběh prostě nestačí. O čem bylo tedy pokračování? Byli jsme akorát svědky plánování svatby a svatby samotné a snad jediná změna nastala při rozuzlení některých rodinných vztahů, ale jinak je to jedna výplňková část za druhou...

Abych nebyla tak přísná, místy jsem se opravdu zasmála, scéna ve Vegas byla poklad ❤ a tu si snad z celé knihy jako jedinou zapamatuji.

veronika9761
11.03.2020 3 z 5

Cetla jsem bez prvniho dilu, ale mam dojem, ze jsem o nic neprisla. Chvili mi trvalo si na hlavni hrdinku zvyknout, ale jinak se cetlo skoro samo. Prvni dil ale dohanet nebudu.

Kudík
14.02.2020 3 z 5

První díl byl prostě lepší, zde to již nebylo úplně ono, ale zase dostaly víc prostoru kamarádky z pletacího klubu... hlavně ve Vegas. :) Janie nezklamala a zásobovala své okolí i nyní informacemi všeho druhu. A Quinn... ta jeho žádost o ruku neměla chybu.
Jako nenáročné čtení super, ale kdyby tento díl nebyl, protože nic tak zásadního nepřinesl, mohlo se rovnou pokračovat s příběhem Elizabeth. I tak to vidím na 3,5*.

Bráňošek
02.01.2020 3 z 5

Dá se říci, že jde opět o nenáročnou knihu, stejně jako první díl. Místy strašná nuda, místy jsem řvala smíchy. Mně se moc líbilo to "chlení informací", bez nich by to byla zbytečná kniha.

prcek19
20.12.2019 2 z 5

Tak tohle bylo ještě horší než první díl..ztrácím význam tohoto dílu..klidně by to šlo napsat jen jako epilog v předchozí knize..navíc ta věčná nerozhodnost u Janie..chci to udělat takhle, ale nakonec to vlastně nechci..nechci psát žádné příklady, ať někomu něco neprozradím..dost si rozmyslím, jestli číst další knihy od této autorky, pokud nějaké v češtině vyjdou, protože touhle sérií mě vůbec nenadchla

astra3
13.11.2019 5 z 5

Příjemná milá oddechovka.