Kam se poděla sedmá rota milujících mužů

Kam se poděla sedmá rota milujících mužů https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/276202/mid_kam-se-podela-sedma-rota-milujicich-LZj-276202.jpg 5 1 1

Konečně je na světě první pravdivá kniha, která s humorem a přesto neuvěřitelně realisticky zobrazuje přírodní úkaz - muže. Muži dokáží mnoho úžasných věcí, ale vlastnosti, které jsou jim vlastní nemají logiku, ani ve světě plném technických vymožeností a a astrologických předpovědí. Tato kniha se od této chvíle stává povinnou součástí každé rodiny. Poradí všude tam, kde je každá žena v koncích a co je důležité, ukáže, že světélko v tunelu přeci jenom existuje.... celý text

Přidat komentář

Jaruš7
24.03.2020 5 z 5

Superdílko, šmrncovní bezvadnost. ;-)
Je to touha v pravém slova smyslu rozpoznat v osobnosti muže tu podstatu přitažlivosti, která kdysi oslňovala, ale časem se neprozřetelně mění.
Rozhořčení s vtipně originálním důvodem se pohled na vztahy dotýká všech možných variant konfliktních situací.
Ve snovém předpokladu nadšeného ohodnocení několikadenního myšlenkového rituálu dokonale zapůsobit na smysly, výtvorem kulinářského umění v delikatesním provedení lahodícího oku, čichu a chuti, za použití vyladění komponentů v té nejzdravější variantě se autorce této lahůdkové kreace ve světě jistě ohodnocené jako top pro M. hvězdu, dostane ocenění : No jo, ale mama to vařila jinak". To pak se obdiv k vyvolenému zvrací, (přesunuje těžiště), do tvaru jiného subjektu a hodnota "ana" u slibu je rozčarováním, pak vytane na mysli babiččino : " Je to prosté drahá, jsou ... (jiní).
Rada - mít v šuplíku rozvodové tiskopisy pro okamžité použití je zbraní rychlopalnou, ale ráno bývá moudřejší večera, a ve dvou se to lépe táhne.:-)

Autorovy další knížky

2015  100%A andělé půjdou každý den vedle tebe
2015  100%Kam se poděla sedmá rota milujících mužů
2015  100%Všechny ženy v Čechách jsou dámy
2015  100%Šílená hudebka
2015  %A andělé půjdou každý den vedle tebe

Kniha Kam se poděla sedmá rota milujících mužů je v

Přečtených3x
dalších seznamech1x