Šílená hudebka

Šílená hudebka https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/276206/bmid_silena-hudebka-w0f-276206.jpg 5 1 1

Známá a populární spisovatelka Hangely Ann zabrousila tentokrát k velmi odvážnému tématu. Ani zdaleka netušíte, co se odehrává právě v těchto chvílích na druhých stupních základních škol při výukách hudebních výchov. Zapomeňte na klídek a pohodičku, oblečte si neprůstřelné vesty, nasaďte krycí masky a můžete vyrazit. Opět velmi veselé, lehce mrazivé příhody, tentokrát ze školního prostředí, kdy realita předčí jakékoliv vaše představy.... celý text

Přidat komentář

Jaruš7
23.06.2018 5 z 5

S humorem na aktuální problémy školství, účinné triky a finty presu, s láskou k hudbě aplikované do mozkoven těch našich, ničím nedotknutelných (rákoskou, lepancem), svobodomyslným, kde jako jediné omezení svobody pociťují - "nedosažitelnost sítě", sice nevědoucích o životě vrstevníků ve století minulém, zato mohou učit hrátky s PC na Univerzitě třetího věku.
Citace :"Šestá rada pro přežití : Nikdy není potřeba si zoufat, když už nezabere nic, ani příběh, ani písnička, tanec zabere vždy. Nejenže to dokonale spojí davy, ale také nádherně unaví a povídat si s unavenými puberťáky, kteří ze sebe vytančili ty přeslazené svačiny a limonády, je najednou úplně normální zážitek."
Protože se autorce dílo zdařilo, měla by dostat cenu - Ministerskou Ámosku, za inspirativnost a tohle dílo zařadit do povinných opakovacích učitelských kurzů, z důvodů nutných pro zachování úrovně kodexu a poslání kantořiny.