Kaidžú č. 8 (2)

Kaidžú č. 8 (2) https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524020/bmid_nestvura-c-8-2-65244d1833daf.jpg 5 17 3

Kaidžú č. 8 série

< 2. díl >

Druhé kolo přijímacích zkoušek do japonských sil obrany je u konce a Hibino s Ičikawou jej přestáli bez vyloučení. Dlouho si však neodpočinou – na scéně se totiž zjevuje záhadná humanoidní nestvůra a oživuje své padlé druhy. Kikoru se ocitá pod útokem a situace působí zoufale. Podaří se Kafkovi ochránit Kikoru pomocí své doposud skrývané schopnosti? A co vlastně zamýšlí ona tajemná nestvůra?... celý text

Přidat komentář

Atlantis
24.04.2024 4 z 5

Moje pocity jsou prakticky totožné jako u prvního dílu. Kaidžu je vtipná, svižná, přehledně nakreslená manga, kterou jste ale viděli už stokrát. Možná jsem jenom starý, možná mám příliš načteno a nadíváno, ale skupin mladistvých porovnávající si svoje schopnosti jsem prostě už potkal až moc.

Áňa 998
04.02.2024 4 z 5

Mangy jsem si užila o Vánocích dost a dost! A leden tak utekl, že jsem si ani neuvědomila, že jsem Vám sem nehodila žádná manga doporučení. V příštích dnech to napravím, a začnu hned druhým dílem série Kaidžú č. 8!
.
U téhle série mě moc baví obálky. Jsou sice jednoduché, nijak extra akční, ale dokáží přitáhnout pozornost. Druhý díl je význačný ostrou modrou, která rozhodně křičí: "Vem si mě a čti!"
.
Nejsem blázen, nebudu odporovat a pustila se do druhého dílu. První byl super, nabídl nám super postavy, zajímavou zápletku. Byla jsem zvědavá, kam se ve druhém posuneme!
.
Opět se setkáváme s Kafkou, který má zvláštní schopnost, která mu dost usnadňuje existenci v přijímacích zkouškách do japonských sil obrany. Je to takový šašek, strašně mě jeho výstupy bavily.
.
U téhle mangy budete napjatí, překvapení, ale i pobavení. Líbí se mi i hlubší význam hlavní postavy. Ač se to zdá beznadějné, jde si za svým cílem, snaží se co mu síly stačí a nepolevuje. To je podle mě pro čtenáře skvělá motivace.
.
Tahle série se rozjíždí postupně, ale myslím si, že se máme rozhodně na co těšit a já už se moc těším na další díly! Zatím vnímám i takovou menší rezervu v příběhu.


Lenka.Vílka
08.11.2023 5 z 5

Pokračování!!!! :)

I druhý díl byl moc super. Ze začátku to bylo neskutečně vtipné. Jak byl nejednou Kafka oblíbený, když prozradil, kdo je jeho kamarádka! :D

Jenže potom přijde druhá polovina, kde se v akci víc soustředí na Rena. A to byla naprostá akční lahůdka.

Tahle série mě bude bavit  :)

Autorovy další knížky

2023  88%Kaidžú č. 8 (1)
2023  94%Kaidžú č. 8 (2)
2024  96%Kaidžú č. 8 (3)
2024  0%Kaidžú č. 8 (4)

Kniha Kaidžú č. 8 (2) je v

Právě čtených1x
Přečtených24x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce13x
Chci si koupit3x
dalších seznamech2x