K čertu s tím - jdeme na to

K čertu s tím - jdeme na to https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/107688/bmid_k-certu-s-tim-jdeme-na-to-k3c-107688.jpg 4 23 7

Autor je charizmatický zakladatel a majitel celosvětové obchodní značky Virgin. Začínal jako prodejce gramodesek a hudební vydavatel, dnes se chystá provozovat první veřejné lety do vesmíru. Je známý svou dobrodružnou povahou, nesmírnou odvahou, nekonformním chováním, sympatickým přístupem k podnikání. V této knize stručně opisuje svou životní cestu a vzestup.... celý text

Literatura naučná Ekonomie a obchod Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Eugenika
Originální název:

Screw It, Let’s Do It , 2006


více info...

Přidat komentář

MasterKimi
15.03.2023 5 z 5

Krátké, čtivé, úderné, inspirativní. Pro ty, co již četli ostatní Bransonovy knihy (zejména Losing My Virginity a Finding My Virginity), to nebude nic nového. Nicméně vzhledem k jejich rozsahu doporučuju sáhnout i po Screw it, lets do it. Je to v podstatě souhrn zásadních principů a hodnot, které RB provází celým jeho životem. Moc fajn kniha na jedno odpoledne.

DK_Ronie
22.07.2020 3 z 5

Popravdě mě to trochu zklamalo. Jako jasný - Branson je týpek. Jeho storky jsou jak z filmu, je to čtivé. Ale nemohl jsem se celou dobu zbavit pocitu, že ta kniha je čistě marketingový nástroj, jak ukázat, jak jsme (Virgin) super cool. Myslím, že v daném segmentu knih se dají sehnat lepší.

Čteno v AJ.


zdendaz
10.07.2020 5 z 5

Tahle kniha je opravdu super. V českém jazyce se bohužel nedá sehnat, ale anglická je opravdu čtivá a dá se pořád bez problémů koupit. Takže doporučuji EN verzi, stojí to za to!

jakub4710
29.12.2015

Nikde tuto knihu nemohu sehnat. Kdyby jí měl někdo dočtenou moc rád si jí od něj koupím.
Jestli někdo víte kde je ještě tato kniha skladem budu vám vděčný. Děkuji

marie3310
12.06.2015

Skvělý motivační náboj. Jedna z prvních knížek, kterou jsem přelouskala v angličtině a měla ze sebe radost, že všemu rozumím. Netuším, jak kvalitní je celkový český překlad, ale stejně jako Pes Filipes, doporučuji pustit se do anglického originálu. Líbí se mi členění textu, na začátku každé kapitoly jsou jednoduché hesla, které jsou v kapitole rozvinuta v nějakém příběhu.

ajinav82
30.09.2014 3 z 5

Znám lepší motivační knihy. Mě nenadchla.

Pes Filipes
08.02.2012 5 z 5

Tato kniha je souhrnem životních mouder, kterými se řídí Richard Branson.
Jde většinou o všem známé rady typu žij okamžikem či nepodnikej pro peníze, ale proto že tě ta práce baví (peníze pak přijdou sami). Nicméně během čtení jsem zažíval vlny euforie, kdy jsem si říkal ano taky můžu dokázat velké věci.
Doporučuji to číst v angličtině, protože už jen překlad názvu K čertu s tím jdeme na to mi přijde na hony vzdálený originálnímu Screw it, let’s do it.