Já jsem

Já jsem https://www.databazeknih.cz/img/books/62_/62435/bmid_ja-jsem-r0W-62435.jpg 4 96 24

Jsem série

< 2. díl

Kniha je zaměřena na poznání vyšších světů a ukazuje, jak hluboce souvisí všechno se vším a jak se každá bytost musí snažit nejen splnit svůj úkol zde na Zemi, ale uvědomit si i svůj vztah k celému vesmírnému Bytí v lásce a moudrosti.

Přidat komentář

vladimir5170
31.07.2022 5 z 5

Úplně přesně nevím, jak popsat knihu. Nejpřiléhavější označení mi přijde průpovídka dnešní i "mojí" mládeže: "DÁVNO DOBRÝ." Protože průpovídka: "JEDNA PLUS." mi přijde neadekvátně slabá.

Filomena1961
11.04.2022 5 z 5

Knihu Já jsem mohu doporučit lidem, kteří hledají smysl života, zabývají se otázkami smrti, řeší vztahové problémy. Pohled paní doktorky Foučkové nás určitě obohatí, přinese nám odpovědi na otázky, které si klademe a zcela jistě mnozí z nás změní zásadním způsobem své priority.


Aghatte
30.01.2022 2 z 5

Nemám ráda knihy, kde jsou citovány příklady z praxe. Zde jich je hromada, tudíž jsem knihu pouze prolistovala.
Fajn byla modlitba za odpuštění, takže úplně zbytečná ta četba nebyla. Knihu posílám dál.

Medunkavera
04.12.2021 4 z 5

I v této knize mám od paní doktorky hezké věnování.

Aaron Lewis
18.08.2021

Nedočetla jsem. Bylo to tak neuvěřitelně depresivní a hnusné, že jsem to prostě nedočetla. Nepochybuju o tom, že embryjko všechno slyší, ale tam byly pouze otřesné zážitky jeden za druhým. Ne, děkuji. Doufám, že tímhle jsem si už prošla, ani je nechci znát a už to bude jenom lepší.

senbja
02.02.2021 5 z 5

Tady mohu jen zopakovat, co jsem napsala ke knížce Jsem a obě knihy vřele doporučit. Na Zemi se mi velmi líbí, určitě se mi podařilo udělat spoustu "dluhů", které potřebuji splatit a nepoznala jsem věci, které se potřebuji naučit. Ráda se vrátím, stejně jako už tolikrát před tímto životem, ale tentokrát poučenější, že JÁ JSEM neznamená sobectví, ale JEDNOTU.

SladkaK
18.09.2020 4 z 5

Po přečtení se budete bát v duchu i zaklít, aby vám to náhodou karma nespočítala.
Kniha se ke mně dostala náhodou a já ji stejným způsobem odložím a pošlu dál. Třeba se dostane ke správným lidem a ti knihu pošlou k dalším lidem a nakonec se budeme mít všichni rádi a budeme se k sobě chovat hezky. Jo, to by fakt bylo hezký.

knihyKeMne
05.07.2020 5 z 5

Místy máte pocit, že čtete první díl (Jsem), a hle v závěru nám autorka vysvětlí, že původně mělo jít o jednu knihu. Je tedy podobná, ale jaksi rozšiřující. Karma a nahlížení do minulých životů zde má stále velký prostor, i téma výchovy potomků je opět zdůrazněno. Jistým bonusem jsou informace, které autorka během terapií od klientů získala, ale jsou spíš zajímavé než pro nás nějak významné, tedy takové to "co se jinam nevešlo" (staré civilizace včetně funkce pyramid, teorie vesmíru, nebo jaké to je v době mezi dvěma životy).

Co je ale hodně dobré, je cesta, kterou nám autorka ukazuje. Komentuje určité možné způsoby našeho hledání (meditace, vedení od guruů, horoskopy) a konkrétně upozorňuje, na co si dát pozor. Hlavně bacha na netrpělivost. A tak se kniha může stát příručkou k hodnotnému životu každému, kdo hledá.

Co se týče metody, kterou používá, tedy regresní terapie, víte, i kdyby si ty minulé životy jen vymýšlelo naše podvědomí, důležité je, že lidé pochopí svůj problém a dostanou sílu k tomu, jít životem s odhodláním dál. Já bych do toho určitě šla.

sissina
11.08.2019 5 z 5

Poznani

Rikitan
22.04.2019 4 z 5

Tato kniha mě velmi zaujala, i když si nemyslím, že vše o čem se v ní píše je tak jak popsáno. Každý má vlastní rozum. Ale leccos jsem pochopil. Určitě to za přečtení stojí.

medvedice3
27.12.2018 4 z 5

Kniha pro duchovnů růst.

Girasol
31.12.2017 5 z 5

Tuto knihu jsem přečetla už kdysi velmi velmi dávno a vedle knih od mého oblíbeného amerického spisovatele Raymonda Moodyho, mne jen utvrdila v tom, že skutečně existuje život po životě. PhDr. Marta Foučková velmi krásně a citlivě líčí osudy různých rodin a jejich karmické provázání. Také jsem přečetla i knihu "Jsem" od téže autorky. V brzké době se opět k těmto knihám vrátím. Za mne dávám pět hvězdiček a děkuji autorovi - autorům těchto stránek - této databáze, že si člověk zde může oživit vše to, co kdysi dávno četl a přečíst si i komentáře ostatních lidí.

JosefHorák
21.06.2017 5 z 5

Děkuji paní Foučkové za její práci. I za to že si udělala práci navíc a sepsala své zkušenosti pro naše poznání.
Děkuji za její knihy

Janin
07.06.2017 5 z 5

Paní Foučková,tak tahle kniha se Vám moc povedla.Teď jsem dočetla a pořád ve mně rezonuje a doznívá.Tak nádherně a přitom jednoduše,ve všech souvislostech.Laskavě až skoro mateřsky provedeno životem.
Ano,největším darem a potřebou v životě je LÁSKA.
WOW!

jupiterka999
13.05.2017

Jednoznačně doporučuji. Byla to tato a i ta Jsem kdo mi otevřela oči a uvedla mě k duchovnímu světu a i zkouškám.
Kdo chce duchovně růst - doporučuji.

KetrinZel
13.03.2016

Tato kniha mi před lety, když vyšla velmi ovlivnila i její autorka. Bylo to mé první setkání s duchovnem. Chystám se jí přečíst znovu, jak na mě bude působit s odstupem času. Tenkrát jsem byla nadšená.

Sarri
17.02.2016 4 z 5

Marta Foučková je zajímavá žena. A je zajímavější o to, že se k něčemu takovému dobrala ještě dávno v minulém století, kdy tato témata zdaleka nebyla tak otevřená. Za to jí patří můj obdiv.

3nitka
02.01.2016 5 z 5

Jednoznačne úžasná kniha.

D.-e.-e.-
18.01.2015 5 z 5

V otázkách týkajících se karmy jsem byla doposud zcela nepolíbená. Chtěla bych proto vyzdvihnout autorčino pojetí výkladu, které bylo v obou jejích knihách zcela srozumitelné i pro nezasvěcené. Líbilo se mi, jak rozebírala věci do hloubky, aniž by ztrácela nit a celek by působil chaotickým dojmem. Naopak! Líčení jejího pohledu na věc bylo smysluplné a ucelené. Smrt není konečnou. Každý sklidí, co sám zasel. Utopie? Možná… Podle PhDr. Foučkové však mnohokrát ověřený fakt. Ať už se plete nebo ne, mě se tato myšlenka celkem zamlouvá, takže se jí určitě nebudu bránit nebo ji vylučovat a možná budu trochu více přemýšlet nad různými situacemi a událostmi v životě. Neříkám, že se mi podaří nemít zlost na osoby, které mi ublíží, ani že vždy s otevřeným srdcem dokážu blahosklonně odpustit a zbavit se tím negativních myšlenek, ale je dobré vědět…

rfa
14.07.2013 5 z 5

Druhý díl k pochopení toho, co si přinášíme z minulých životů do těch následujících.
Jak vše spolu souvisí.