Jednoduše a dokonale - Kuře

Jednoduše a dokonale - Kuře https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/356902/bmid_jednoduse-a-dokonale-kure-WdB-356902.png 5 31 10

Ve své nové edici Jednoduše a dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše a dokonale – Kuře. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. Kniha obsahuje více než 140 barevných fotografií. Téměř 80 nových, nápaditých receptů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli hraje kuře, je v knize opět zpracováno osvědčeným systémem „krok za krokem“. Svou jednoduchostí kniha zaujme každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci „bílé řady“ Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům.... celý text

Přidat komentář

n.ezn.amy
19.11.2022 5 z 5

Upřímně, nejsem velký fanda kuřete, ale když už mám něco z něj připravit, tak vždy sáhnu po této knize. Roman Vaněk a jeho žena zde jednoduchým stylem (pro nás, kteří nejsou žádní extra kuchaři) naučí udělat skvělý pokrm z kuřete a pokud to zvládnu já, věřte, že vy také a bude z této knihy příjemně překvapeni jak je to jednoduché

Calinda
22.04.2021 5 z 5

Kuře stokrát jinak a vždycky chutně - doporučuji.


Azmodan
06.01.2021 5 z 5

Jednoduše a dokonale, nemůžu napsat nic jiného než co jsem napsal již u knihy, věnované přípravě masa.
Prostě "jednoduše a dokonale".

JancaMia
31.10.2020 5 z 5

krásná kuchařka už mi doma rodina zahlásila že se musí uvařit okamžitě, nejlépe ihned !!! jo a ještě něc týhle kuchařký jsou tězce návýkové ..

fis.rena
25.05.2020 5 z 5

Kuře jak si vzpomeneš...BBQ,na medu,s citrónem,teriyaki,na smetaně,s chřestem,zepředu,zezadu, ze strany,na bok :D no luxus bonbónky,co budu povídat,teď mám naložené kuře v pivním těstíčku a zbytek Budvárku jdu dopít...holt se tomu vaření musí člověk i obětovat :D

JoSvob
18.09.2018 5 z 5

Knizku jsem dostala k narozeninam. Miluju kureci na vsechny zpusoby, takze mi udelala velkou radost. Jednoduche a dobre vysvetlene recepty i krasne fotky pokrmu. Z kucharek ji mam spolu s knizkou od Dity Pehackove nejradsi.

J.books
21.02.2018 5 z 5

Pro mě asi nejlepší zatím z celé série, pěkné recepty. Jak tradiční tak méně známé, přemýšlím, že si ji koupím do sbírky, opravdu za to stojí.

Nuny
07.01.2018 5 z 5

Kniha má nádherné fotky. Když si recepty čtete, máte chuť, udělat každý z nich a nejlépe hned. Zároveň jsou bezvadně popsané a nijak složité.
Vytkla bych jednu věc a dvě doporučila. Chybí mi celkový čas strávený s přípravou a vařením pokrmu, pak bych brala doporučené přílohy a docela hezké by bylo číst o vzniku receptu, ať to není jen o obrázcích, ale i o čtení.
Už se moc těším na další vydání z této úchvatné řady.

haWranka
03.01.2018 5 z 5

Jedna z nejlepších kuchařek, která se mi kdy dostala do ruky (a že jich nebylo málo). Při pročítání jsem si vždycky řekla "tohle si uvařím", "ne, tohle si uvařím", "mňam, tohle si uvařím!". Všechny recepty vypadají nesmírně chutně. Člověk by si řekl, co se dá jako vymyslet s kuřetem. Ale těch receptů je spousta, a to jak tradičních ("obyčejné" pečené kuře), tak i těch exotických. A přitom vše z dostupných surovin, popsané jasně a jednoduše. Opravdu krása, moc se těším na další kuchařky z této řady.

HDosoudilová
27.12.2017 5 z 5

Nová kuchařka Romana Vaňka, která nesmí chybět v naší sbírce jeho kuchařek. Opět jsou zde jednoduché a zajímavé recepty, kuchařka je plná inspirace a hlavně je vhodná i pro kuchařské začátečníky.