Jednoduše a dokonale - Maso

Jednoduše a dokonale - Maso https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/391384/bmid_jednoduse-a-dokonale-maso-Aep-391384.jpg 4 29 5

Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. V edici Jednoduše & dokonale tato 3. kniha v pořadí skvěle doplní předchozí kuřecí a zeleninovou kuchařku, které patří mezi nejprodávanější tituly na trhu. Hlavní roli v knize hrají tentokrát vepřové a hovězí maso. Recepty jsou podrobně popsány osvědčeným způsobem „krok za krokem“ tak, aby i zdánlivě „složitý“ pokrm uvařil i absolutní začátečník. Svou jednoduchostí a použitím běžně dostupných surovin zaujme kniha každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci „bílé řady“ Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům.... celý text

Žánr:
Kuchařky

Vydáno: , Prakul Production
více info...

Přidat komentář

n.ezn.amy
16.02.2022 5 z 5

Kuchařka Romana Vaňka, ve které najdete recepty z vepřového a hovězího masa, které jsou jednoduché a při troše snahy je zvládne udělat každý. Líbí se mi, že je vše popsáno přesně krok po kroku. A protože mám moc rád maso, tak se k této kuchařce vždy rád vracím.

Azmodan
06.01.2021 5 z 5

Jednoduše a dokonale - takto jednoduše a přitom dokonale se dá charakterizovat ve zkratce tato kniha.
Drží si perfektní standardy svých předchůdců a věnuje se konkrétnímu tématu.
Doporučuji


fis.rena
25.05.2020 5 z 5

Smažené,zapékané,naložené,plněné,pečené,grilované,omáčky, tataráky...no prostě všechno. Je to šlágr,hele. Zkoušela jsem kotlety na sladkokyselo a bramborové taštičky plněné masem a úplný koncert.

ivca001
11.03.2019 2 z 5

Mě bohužel moc nenadchla. Recepty nejsou nijak moc originální a především, navzdory svému názvu, jsou hrozně složitě popsané. Je znát že to píše chlap, který prostě dodělá jednu věc a pak se vrhne na jinou, bohužel je to pak zbytečně zdlouhavé a těžko se v receptech orientuje.

Jančislava
13.12.2018 5 z 5

Miluju jeho kuchařky.

Autoři knihy

Roman Vaněk
česká, 1969

Kniha Jednoduše a dokonale - Maso je v

Právě čtených1x
Přečtených37x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce50x
Chystám se číst6x
Chci si koupit16x
dalších seznamech1x