Jednoduše a dokonale - Maso
Roman Vaněk , Jana Vaňková
![Jednoduše a dokonale - Maso Jednoduše a dokonale - Maso](https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/391384/bmid_jednoduse-a-dokonale-maso-Aep-391384.jpg?v=1541423731)
Jednoduše a dokonale série
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. V edici Jednoduše & dokonale tato 3. kniha v pořadí skvěle doplní předchozí kuřecí a zeleninovou kuchařku, které patří mezi nejprodávanější tituly na trhu. Hlavní roli v knize hrají tentokrát vepřové a hovězí maso. Recepty jsou podrobně popsány osvědčeným způsobem „krok za krokem“ tak, aby i zdánlivě „složitý“ pokrm uvařil i absolutní začátečník. Svou jednoduchostí a použitím běžně dostupných surovin zaujme kniha každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci „bílé řady“ Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům.... celý text
Přidat komentář
![Azmodan Azmodan](https://www.databazeknih.cz/img/users/13_/139183/m_azmodan-2aU.jpg?v=1537445571)
![5 z 5 5 z 5](img/content/points/5.png)
Jednoduše a dokonale - takto jednoduše a přitom dokonale se dá charakterizovat ve zkratce tato kniha.
Drží si perfektní standardy svých předchůdců a věnuje se konkrétnímu tématu.
Doporučuji
![fis.rena fis.rena](https://www.databazeknih.cz/img/users/10_/103830/m_fis-rena-MOb.jpg?v=1688039977)
![5 z 5 5 z 5](img/content/points/5.png)
Smažené,zapékané,naložené,plněné,pečené,grilované,omáčky, tataráky...no prostě všechno. Je to šlágr,hele. Zkoušela jsem kotlety na sladkokyselo a bramborové taštičky plněné masem a úplný koncert.
![2 z 5 2 z 5](img/content/points/2.png)
Mě bohužel moc nenadchla. Recepty nejsou nijak moc originální a především, navzdory svému názvu, jsou hrozně složitě popsané. Je znát že to píše chlap, který prostě dodělá jednu věc a pak se vrhne na jinou, bohužel je to pak zbytečně zdlouhavé a těžko se v receptech orientuje.
Kuchařka Romana Vaňka, ve které najdete recepty z vepřového a hovězího masa, které jsou jednoduché a při troše snahy je zvládne udělat každý. Líbí se mi, že je vše popsáno přesně krok po kroku. A protože mám moc rád maso, tak se k této kuchařce vždy rád vracím.