Jak si správně přát

Jak si správně přát https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/45881/bmid_jak-si-spravne-prat-8gr-45881.jpg 4 578 119

Utvářet si svůj život tak, aby člověk dostal ve správnou chvíli to, co právě potřebuje - partnera, auto, bydlení - kdo by to nechtěl! Pierre Franckh nám na základě 7 praktických pravidel ukazuje, že se tato přání mohou stát skutečností a že může každý získat schopnost dostávat od života jen to dobré. Z této jedinečné knihy se dozvíte, jak máte svá přání formulovat, jak odbourávat negativní očekávání a jak tyto a další překážky překonávat. Krok za krokem tak procvičujete úspěšná přání. Praktická knížka Pierra Franckha, obohacená o četné příklady z autorova vlastního života, které se v Německu prodalo během dvou let na 100 000 kusů, nabízí cestu ke změně vašeho života. Jen se schopností umět si úspěšně přát získáte důležitý klíč ke šťastnému a harmonickému světu.... celý text

Žánr:
Duchovní literatura , Esoterika, astrologie, okultismus , Osobní rozvoj a styl

Vydáno: , Anag
Originální název:

Erfolgreich wünschen , 2005


více info...

Nuttelka
Nuttelka
31.12.2023 5 z 5

(Audiokniha)
Rok 2023 jsem zakončila touto audioknihou a nemohla jsem si zvolit lépe.. Moc krásná kniha a už teď jen věřit a správně si přát.. Moc doporučuji!

vlkove
vlkove
06.11.2023 5 z 5

Milé pohlazení po duši. Nikdy neuškodí si tyhle věci připomínat.


fruitbueno
fruitbueno
24.10.2023 2 z 5

Lehce za polovinou jsem si začala správně přát, aby kniha konečně skončila. Dobrá zpráva, vše, co je jejím obsahem, opravdu funguje a dočetla jsem! Ale nyní vážně. Některé myšlenky stojí rozhodně k zamyšlení, ba dokonce l praktickému užití. Ovšem autorem uváděné příklady z praxe jsou až skoro komické. Přát si auto, byt či jiné hmotné statky je sice hezké, chtěla bych ale spíše vědět o úspěších, jak realizovat to, co je očím, sluchu, hmatu a kdo ví čemu dál neviditelné. O to hlavně v životě jde.

Bytost na cestě
Bytost na cestě
20.09.2023 5 z 5

Super knížka, jednoduše a prakticky uchopeno. Bez skepticismu - kdo si hraje se záměry a přáními, ví, že to funguje :) Více netřeba. :)

sgjoli
sgjoli
06.08.2023 3 z 5

Nalákaná především tím názvem, pustila jsem se do audioknihy. Lehce skeptická, ale přitom zvědavá. Možná si protiřečím, ale tak jsem to prostě cítila. A nakonec jsem doposlouchala s určitými rozpaky.
Ruku na srdce, kdo by si nechtěl plnit své sny? Ať už máme sny jakékoliv, autor se snaží popsat určité nastavení mysli, díky kterému se daří své sny plnit. Některé rady zní docela rozumně, jsou psané srozumitelně a není od věci se nad některými radami zamyslet, zda by nestálo za to je zahrnout do svého života.
V některých pasážích jsem ale cítila jisté rozčarování a skepsi. Jako bych poslouchala nějakou pohádku, které však autor bezmezně věří. Některé rady či postupy se mi zdály trochu přitažené za vlasy, nedůvěryhodné, působilo to trochu šarlatánsky.
Tyto dvě polohy se tu více či méně střídaly. Přesto bych úplně nepodrývala sdělení, které jsem si v této knize našla a odnáším si ho. Osobně si z knihy hlavně beru to, že člověk by neměl ztrácet naději, i když se mu dějí hrozné věci. Jako jasně, když se vám toho děje hodně špatného naráz, je těžké nepodkopávat své sebevědomí a svůj život nevnímat jako zpackaný. Ale právě proto by měl člověk upínat zraky kupředu s nadějí. Což je samozřejmě snazší říct, než někdy udělat.
Nakonec hodnotím průměrně. Nevnímám to jako kdoví jaké přelomové dílo, takových spisků vznikla už pěkná řada a ještě určitě vzniknou i další. Není to vysloveně hloupý brak, pár zajímavých myšlenek tu najdete, ale nic velkého od toho asi taky neočekávejte.

pani_ari
pani_ari
29.07.2023 4 z 5

Zákon přitažlivosti. Tento pojem už snad slyšel úplně každý. Věřit či nevěřit? Vždyť je to vlastně jedno, hlavně jestli jste v životě spokojení. Pročítání této knížky přispělo k mé spokojenosti v krušných časech. Nic závratně nového jsem se sice nedozvěděla, ale kniha mě mile pohladila po duši.

Tichaholka
Tichaholka
18.07.2023 2 z 5

Veľmi vtipná knižka. Pre duchovne založených ľudí prínosná. Ja som sa musela pri čítaní usmievať. Toľko náhod sa stalo autorovi. Prečítala som dosť knih na to, aby som bola voči týmto ezoterickým veciam imúnna. Koľko je spisovateľov, ktorý píšu stále dokolečka tie isté myšlienky, len s iným slovosledom či prekrútenymi vetami. Koľko je spisovateľov, ktorý napíšu 10-20 knih o tej istej téme, stále dokola. Ale keď Ľudia kupujú, tak sa niet čo čudovať, že majú z čoho žiť. Všetci chceme to, čo nemôžeme mať. Pretože čo potrebujeme k životu, už vlastne dávno máme.

LivieBorova
LivieBorova
13.06.2023 5 z 5

Je to sice plné klišé, na druhou stranu je ta kniha milá a dobře napsaná, takže si z toho člověk poměrně dost informací odnese nezatížen balastem.

Hyjoska
Hyjoska
30.01.2023 5 z 5

Knížka se ke mně dostala "náhodou", samozřejmě přesně v čas, kdy jsem to potřebovala. To čemu jsem tak nějak v životě věřila, a co jsem vnitřně cítila, dokázal autor sepsat do slov a dát tomu hlavu a patu a nějaká pravidla. Celou dobu čtení jsem si říkala, že to konečně dává smysl a že už vím, co jsem dělala ne úplně správně. Knížka Vám může změnit život, pokud budete chtít...

Nina...
Nina...
30.12.2022 4 z 5

Je to už delší čas co jsem ji pročítala, ale ten příjemný pocit, že na tom něco bude a ne málo ve mně zůstal a rozhodně je důležité si správně přát :)
Kniha ve mně dozajista zanechala otisk a ovlivnila život tím lepším směrem...

Elea
Elea
08.08.2022 4 z 5

Hezká kniha, která srozumitelně a na příkladech vysvětluje zákon přitažlivosti.

daniel2055
daniel2055
26.07.2022 5 z 5

Krásná kniha. Kéž bych cestu k ní našel dříve.
“To co hledáme, je vždy jen láska. Koneckonců je to, co nás učiní šťastnými, vždy jen láska. Láska k nám samotným a láska k druhým.”
“Hledal jsem štěstí, ale čím více jsem hledal ve vnějším světě, tím více se mi ztrácelo z očí. Teprve když jsem to vzdal, že mne šťastným musí učinit jiní, začal jsem nacházet spokojenost a lásku.”

brunettlibrary
brunettlibrary
24.07.2022 3 z 5

Kniha mi svým obsahem hodně připomíná Tajemství, mají stejnou myšlenku a popisují ji podobně. Ten kdo už Tajemství četl - do tohoto se nepouštějte, pokud jste nečetli - doporučuji vám to. Autor píše čtivě, všechno vysvětluje i na příkladech z praxe, což je velmi užitečné. Utká knížka, která má co nabídnout.

Alena_S
Alena_S
14.06.2022 5 z 5

Páni, to musí být mocná dvojka, pan autor s chotí, a to doslova :) A proč to nezkusit: Ať už v tom je vyšší moc, nebo "jenom" vědomější kontrola nad tím, jaké myšlenky a vlivy si pouštíme do života a hlavy, můžem asi jenom získat.

Jediné mínus jeho příběhu vidím snad v poněkud sobecky znějícím náhledu na některé jeho zážitky - "Koukám, jak se tu pachtíte, ale já už jsem nad věcí, tak pá!" Ale na to by asi autor řekl, že máme na výběr, jestli mu za to nadávat, anebo být nad tou věcí taky. :D

katka134
katka134
12.06.2022 4 z 5

Moc pěkná kniha. Teď jen mít dost trpělivosti a opravdu si správně přát.

dendisek3
dendisek3
29.05.2022 5 z 5

Krásná knížka

VeruMalfoy
VeruMalfoy
02.01.2022 5 z 5

Moc krásná, jednoduše napsaná a krátká knížka o tom, jak si v životě správně přát splnění svých přání. Knížku jsem přečetla za jeden večer. Byla plná rad a tipů, jak zlepšit svůj život. Vím, že takových knih existuje mnoho, ale u této knížky se mi líbila stručnost a jasnost. Je pravda, že jsem dlouho přemýšlela, jestli si po mnoha přečtených knihách k tomuto tématu přečíst i tuto knihu, ale nakonec jsem ráda, že jsem to udělala. Autor odpověděl na mnoho mých otázek a dal mi mnoho důkazů, že jeho rady opravdu v praxi fungují. Knihu doporučuji těm, kteří mají rádi tento typ čtiva.

Monique66
Monique66
30.09.2021 5 z 5

Kniha, ke které se ráda vrátím.

Munchkin451
Munchkin451
12.08.2021 5 z 5

Ať si říká kdo chce, co chce, ale já věřím na sílu myšlenky, věřím na zázraky a věřím na zákon přitažlivosti! Takže knížka přesně pro mě.

elisa194
elisa194
02.07.2021 5 z 5

Krásně napsané, popsané, kniha se dobře a rychle čte. Zjistila jsem, že dělám některé věci špatně, tak to aspoň napravím.