Jak přežít první pusu?

Jak přežít první pusu? https://www.databazeknih.cz/img/books/61_/61400/jak-prezit-prvni-pusu-61400.jpg 4 18 3

Třetí setkání s pubertální hrdinkou Rósou ve volné řadě humorných příběhů nizozemské autorky. Hlavní téma je jasné – a jako vždy je příběhová linie zpestřena Rósinými e-maily s kamarádkou Ester a s internetovým přítelíčkem Jonáškem-Raráškem a samozřejmě nechybí tipy na přežití s puberťáckými problémy a s dospěláckým okolím. Vtipné historky umocňuje živý jazyk plný hříček – Rósa je tvořivá, veselá dušička, žádná šedá myš, i když si to o sobě nejednou myslí a urputně proti tomu bojuje. ... celý text

Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Albatros (ČR)
Originální název:

Hoe overleef ik mijn eerste zoen? , 2001


více info...

Přidat komentář

PanTydlitát
24.06.2020 4 z 5

Nektere frze mi prisly naprosto ztrestene, u jinych jsem se zasmala. Takove oddechove cteni, po Koláči s kapkou jedu a Harrym Potterovi - presto se mi kniha libila.

bookworm_girl
09.05.2020 3 z 5

Tato kniha se mi líbila o něco méně než předchozí část kterou jsem četla - Jak přežít svou maličkost?
Rozhodnutí Rósy mi přišly naprosto dementní a pochybuju, že by se nějaká 14-ti letá holka takto chovala. Taky Tomáše jsem už od začátku nesnášela a nepochopím, proč se Rósa vůči němu chovala tak, jako by jí na něm vůbec nic nevadilo.
Byla to taková docela oddechová kniha, kterou jsem přečetla za chvíli, ale určitě mě nenadchla a další knihy od této autorky číst nehodlám.


teaska
29.02.2016 3 z 5

knizka je velmi zajimava ale moc se mi nelibila a to nejen kvuli obalu . vadily mi vecne Rosiny emaily atd.Tomas byl zvlastni uz od zacatku.
moc nedoporucuji ale je to i klidna oddechovka prectena za par minut aspon pro me