Jak přežít doktora

Jak přežít doktora https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/180060/bmid_jak-prezit-doktora-eCP-180060.jpeg 5 16 3

Na světě je mnoho doktorů, z nichž mnozí jsou i lékaři. Nejlepší prevencí pro zdravý život je však HUMOR. Nabízíme vám nezbytný doplněk vaší lékárničky. Doporučujeme v něm zalistovat při jakémkoliv pocitu psychického či fyzického selhání. Pokud vás kniha Jak přežít doktora nevyléčí, jistě vás alespoň pobaví!

Přidat komentář

wullcann38
28.02.2021 4 z 5

Docela jsem se nasmál :-D

1amu
16.04.2019 4 z 5

Když mám někdy "blbou náladu" vyberu si z knihovny některou z knih kreslených vtipů Vladimírů - Renčína a Jiránka. Tím třetím je Pavel Kantorek , český přírodovědec, profesor fyzikálních věd na Ryerson University v Torontu. Zabýval se teorií relativity a kosmologií. V českých zemích je znám též jako vynikající autor kreslených vtipů a povídek, zejména se zvířecí a vědeckou tematikou. Bohužel nikdo z nich již není mezi námi, ale hlavní je, že jejich úžasné otextované kresby nás pořád rozesmívají. Tato kniha je poslední u nás vydaná (2018 ve 3.vydání). Vybírám pár skvostů:
- Takhle ty chorobopisy psát nemohu. To je tak čitelný, že se to vůbec nedá číst."
- Sestra na středisku k doktorovi: " Volá ten člověk,co jste ho včera prohlásil za mrtvého."
- Na chirurgii sděluje sestra panu lékaři " On se neusmívá, on má tak roztrženou hubu."
- Pacient u psychiatra: Vy mi už asi nepomůžete, dnes večer si kolem krku uvážu prádelní šňůru a... Ale co to povídáte za nesmysly ?! Prádelní šňůra vás neudrží !
- U rentgenu - lékař si prohlíží snímek plic pacienta: "Klidně kuřte dál.... teď už je to jedno."
- Pacientka u lékaře: "To, že jste nemocná, ještě nic neznamená. Dnes už je medicína tak pokročilá, že zdravý člověk prakticky neexistuje."
- Pacient na zubním: "Ten zub musí ven !...A jak dlouho to bude trvat ?.... Pár vteřin... a kolik to bude stát ? .... 200 Kč !.... Cože, vy chcete za pár vteřin práce dvě stovky ? ... Jó, když vám to vadí, tak vám to budu trhat klidně dvě hodiny !"
-Pacient na Zdravotním středisku... "Ve vaší léčbě došlo k tragické komplikaci ..... ??????....... Zkrachovala vám pojišťovna."
Na pasece rozmlouvají dva "kosáci: "pamatuješ na to ranní ptáče, co dál doskákalo ? Včera dostalo infarkt."


mariva
20.02.2014 5 z 5

Deset minut téměř nepřetržitého smíchu mi určitě prodloužilo život. Nelze než doporučit!