Jak jsem se reinkarnoval coby sliz 5

Jak jsem se reinkarnoval coby sliz 5 https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515209/bmid_jak-jsem-se-reinkarnoval-coby-sliz--Ou6-515209.jpg 4 18 2

Před Rimuruem a jeho společníky se zjevil démon Gelmud. Zuří, protože se mu zatím nepodařilo proměnit krále orků v krále démonů, a proto ho nutí pozřít ješterce Gabirua. Jenže král orků vůbec nereaguje na Gelmudovy pobídky. A vtom se na scéně objevuje Rimuru, který situaci na bojišti obrátí vzhůru nohama. Příběh nepokojů v Džurském pralese vrcholí!... celý text

Přidat komentář

Atlantis
09.10.2023 4 z 5

Sliz má svoji velice unikátní atmosféru. Já mám prostě pořád popis, že čtu jen přepis videohry. Což nemusí být nutně špatně, ale někdy to celé působí zkratkovitě. Tím se ale dostávám k záporům a přitom kladů je víc než dost - design postav, humor, souboje. Určitě budu pokračovat, ale chtělo by to nějaký hutnější jednolitý příběh.

fvalek
12.08.2023 4 z 5

Finále zápletky s králem orků dopadlo skvěle, přesně podle očekávání, a kromě všemožných Rimurových schopností ukázala i další reálie tohohle světa. Souboj byl překvapivý a moc hezky udělaný. Více se objevuje i liga vyšších démonů, i když stále není jasné, co mají za lubem. A přestože souboj nebyl dlouhý, byl poměrně uspokojivý a naplňující. Druhá část knihy týkající se tvoření aliance byla poměrně nudnější a méně akční, ale velmi důležitá a dává předzvěst dalších událostí, které nás čekají.

tahle série je hezky udělaná, i když by to možná chtělo nějaký přehled, drobnou encyklopedii tohohle světa, která by mohla mít klidně jen dvě až tři stránky jako bonus na konci. Vím, že to bylo jakž takž vysvětleno, ale nechápu pořád úplně, proč Rimuru může dávat jména, jak to funguje s magikulami apod., ale ono se to během čtení vždy nějak samo nastaví a děj je pochopitelný. Všiml jsem si, že v bonusové části je něco od ženy, která navrhuje "bestiář", tak třeba se i objeví v budoucnu. :)


Autorovy další knížky

Fuse
japonská, 1975
2022  83%Jak jsem se reinkarnoval coby sliz 1
2022  89%Jak jsem se reinkarnoval coby sliz 2
2022  88%Jak jsem se reinkarnoval coby sliz 3
2023  89%Jak jsem se reinkarnoval coby sliz 4
2023  84%Jak jsem se reinkarnoval coby sliz 5

Kniha Jak jsem se reinkarnoval coby sliz 5 je v

Právě čtených1x
Přečtených21x
Knihotéce16x
Chystám se číst5x
Chci si koupit1x