Intimní splynutí

Intimní splynutí https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/199035/bmid_intimni-splynuti-X4k-199035.jpg 4 25 7

Cesta za hranice rovnováhy. Vydejte se na cestu "za hranice rovnováhy"........ Tato kniha je o otvírání našich srdcí a o jedinečných vlohách, které jsou uloženy hluboko v naší sexuální, emoční i duchovní podstatě. Moderní muži a ženy totiž zjistili, že rovnost sama o sobě nevytváří vášnivé a rozvíjející se vztahy. Co ale s tím? Určitě bychom se neměli vracet ke zraňujícím a dnes už překonaným vztahům založeným na závislosti typu žena hospodyně, muž macho. Jenže pokud jsme nespokojeni s bezpečnou, ale poněkud nudnou vzájemnou nezávislostí, typickou pro „vyvážený“ vztah, a zároveň nás neuspokojují vztahy, založené na nerovnosti sexuálních rolí, kam jinam bychom měli směřovat? Intimní splynutí, druh partnerského vztahu popsaný v této knize, se zcela odlišuje od těch dřívějších. Není založen na starých sexuálních rolích ani na moderním ideálu „rovnosti“, kdy jsou základní mužské a ženské energie často popírány stejně jako rozdíly mezi nimi. Je třeba nahlédnout "za hranice rovnováhy"....... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Erotika , Osobní rozvoj a styl

Vydáno: , Synergie
Originální název:

Intimate Communion: Awakening Your Sexual Essence , 1995


více info...

Přidat komentář

vanchovi
23.03.2021 5 z 5

Deidu mám celkom načítaného a táto patrí určite k jeho najlepším

vlkcz
26.07.2019 3 z 5

Vzhledem k tomu, že Intimní splynutí je moje seznámení s Davidem Deidou, nemám možnost srovnání s jeho jinými díly. Ale Amíci budou asi opravdu natvrdlejší a je třeba jim všechno opakovat pořád dokola. Častokrát se mi vybavilo Pět jazyků lásky, které na mě tím únavným opakováním působilo podobně.
Jinak obsahově zajímavé, jen mi to přišlo trochu ploché, myslím, že do problematiky se také bude silně promítat kombinace a stupeň intro/extraverze partnerů a další osobnostní charakteristiky.


Zuziiik
18.04.2019 4 z 5

Nooo......otevřete si tuto knihu, čtěte a možná se ve vás otevře ještě něco jiného.....

lacola
19.09.2016

Jak říkala tady Paskudka, je to neuvěřitelně rozplizlé. Zřejmě je to psáno s ohledem na Američany, kteří musejí být méně chápaví. Každá myšlenka je zopakovaná 3x v různých formách aby ji čtenáři jó pochopili.

cruela.devil
15.09.2014 5 z 5

Souhlasím s názorem, že v knize je skvěle popsán rozdíl mezi mužským a ženským myšlením ... a rozdělení rolí, které můžeme v našich životech hrát.

Paskudka
22.08.2014 2 z 5

Deida už nepřináší nic nového....za mě asi nejslabší kniha od něj. Neuchopitelné, rozplizlé. Skvěle knihy má ...cesta pravého muže a nespoutaná žena.

RenataP
17.07.2014 5 z 5

Není to jen erotika, ale hlavně nádherné porozumění odlišnostem mezi muži a ženami....