... i v tom nejhorším

... i v tom nejhorším https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/389330/mid_i-v-tom-nejhorsim-IQo-389330.jpg 4 16 6

V dobrom aj v zlom série

< 2. díl

Někdy se vám stane, že navzdory veškeré lásce, kterou od partnera dostáváme, nejsme schopni vyslovit pravdu. Pravda dokáže pořádně zklamat a zabolet. Představa toho, že ztratíme blízkou osobu, nás vede k zamyšlení, co pro nás ten druhý znamená. Co všechno jsme ochotni obětovat, ale také kolik bolesti zvládneme unést. Říká se, že láska hory přenáší. Ale ona činí víc. Nutí nás být křehkými porcelánovými panenkami v rukou takzvaného "osudu".... celý text

Romány Pro ženy Literatura slovenská
Vydáno: , Naše vojsko
Originální název:

... aj v tom najhoršom , 2016


více info...

Přidat komentář

Aneleh
20.07.2023 4 z 5

Druhý díl jako kdyby k prvnímu nepatřil. Tady jsem se nenudila ani chvilku, mělo to spád a bylo to zajímavé, konečně nějaká hloubka a zpětně všechny situace vysvětleny, jak co bylo a co se vlastně stalo. Klidně by tahle kniha mohla být samostatná bez toho nudného prvního dílu. Kdo jej nečetl, ať ani už nečte, tady se dozví vše podstatné a až tady je to pořádný příběh. Konec mě úplně sebral, ale takový je život a nejvíc od něj dostaneme, když ten druhý zůstává s námi, i v tom nejhorším.

Dandulka
05.01.2022 5 z 5

I když začínám zase od druhého dílu, byla tahle kniha fantastická. Až na ten konec. Ten jsem fakt neustála, ale to je u mě normální. Jsem si jistá, že i první díl bude skvělý. Až na ten překlad, ale to už jsem si stěžovala jinde. Prostě je lepší nechat slovenské autory v originále!!!!!


TamaraKrejčí
21.12.2019 5 z 5

Přečteno na jeden zátah, ani jsem nestačila dát knihu do "právě čtu" trošičku mi vadilo omýlání a vracení se do minulosti, ale určitě ocenil ten, kdo nečetl první díl a já nakonec ocenila, co kdo a proč, tak za mě příjemné čtení.

ivanaci
07.05.2019 3 z 5

Kinga bych doma nechtěla, moc dokonalý. Předcházející knihu jsem nečetla a ani nebudu, tato to mě tak neoslovila.

gargamelka
27.12.2018 4 z 5

Pokračování nelehkého příběhu. Valná většina z nás by si přála za partnera milujícího, altruistického Kinga, který je schopen snést své žen i modré z nebe.

RoseDadas
02.05.2017 4 z 5

Gabrielle si mě druhým dílem naprosto získala. Už první díl byl pro mě příběhově silným dílem a dvojka nejen že za jedničkou nezaostává, ale dokonce ji pokořuje. V knihách ze všedního bytí není totiž potřeba velkých hrdinů a drakobijců, protože my všichni, lidé, jsme hrdiny pro ty, kteří nás mají rádi a záleží jim na nás. V dobrom aj v zlom a ...aj v tom najhoršom jsou příběhy o životě, o mezilidských vztazích, o lásce a přátelství. Gabrielle Bernátová píše velice čtivým stylem, kterým si vás podmaní natolik, že nebudete schopni knihu odložit. Vřele doporučuji především ženám a dívkám, ale třebas i nějakému tomu muži, kniha není tolik přeslazená, aby byla určena primárně jen ženám.

Štítky knihy

pro ženy slovenská literatura

Autorovy další knížky

Gabrielle Bernátová
slovenská, 1991
2014  63%Nevyspytateľná mrcha
2015  65%Nezastaviteľná mrcha
2015  51%V dobrom aj v zlom
2018  76%... i v tom nejhorším
2020  64%Dědička

Kniha ... i v tom nejhorším je v

Přečtených20x
Doporučených1x
Knihotéce63x
Chystám se číst9x
Chci si koupit3x
dalších seznamech1x