Hvězda lásky

Hvězda lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/511365/bmid_hvezda-lasky-k2K-511365.jpg 4 24 3

Růžová kolekce série

< 6. díl >

Svatba pro peníze se zdá nevyhnutelná. Ona ale touží po skutečné lásce... Manželství je to poslední, o co by Sylvia stála. Přitom její otec, vévoda z Belham, by ji už nejraději provdal, stejně jako její starší sestry. Rodina se stěhuje do Londýna, kde musí Sylvia navštěvovat plesy a večírky, které ji nudí. Aby se vyhnula nekonečnému tančení, vykrade se jednoho večera do zahrady a zasněně se prochází pod hvězdami. Tady potkává tajemného mladíka, který ji okamžitě zaujme... Sylviin otec prohrává v kartách neuvěřitelné množství peněz a hrozí, že bude muset prodat veškerý rodinný majetek. Pomoc mu nabídne hrubý hrabě von Brauer, který chce vévodovy dluhy splatit výměnou za sňatek se Sylvií. Dokáže se Sylvia z nechtěné svatby vyvléknout? Spatří ještě někdy tajemného mladíka, po kterém její srdce doopravdy touží?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Saga Egmont
Originální název:

Stars in the Sky


více info...

Přidat komentář

Hradčiatko
01.05.2024 4 z 5

Mala som chuť na romantiku, takže som v knižnici rovno zamierila k poličke Barbary Cartlandovej, kde je stávka na istotu, že to bude milé, sladké, jednoduché a dobro to dopadne. Vlastne aj áno, ale výnimočne sa mi javilo málo cukru a búšiacich srdiečok :D Ale oceňujem trochu zmeny v podobe uprednostnenia negatívneho hrdinu a jeho zaháňania. Nezaškodilo ;)

MinaHawke
24.11.2015 5 z 5

Kniha mě velmi bavila, nechybělo v ní napětí, láska a také poklad.
Sylvia jako hlavní hrdinka se mi líbila, byla sympatická, zato hrabě von Brauer byl nesnesitelný padouch, ale lord Farron to vylepšil, ten byl zcela něco jiného, to byl kladný hrdina.
Mohu jen souhlasit s VytíVlčice, že bych také ubrala vyprávění o hraběti a raději bych přidala pár stran o zamilovaném páru.


VytíVlčice
24.07.2015 3 z 5

Děj knihy byl podle mě celkem napínavý, ale vadilo mi, že se příběh točí především kolem nesimpatického lumpa v podobě hraběte von Brauera a ne kolem zamilovaného páru. Nicméně dávám paleček nahoru. :)