Studie svádění

Studie svádění https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/297492/bmid_studie-svadeni-w5O-297492.jpg 4 102 11

V napjatě očekávané druhé knize Sabriny Jeffries ze série Hříšní ctitelé se konvenční manželský svazek mezi Edwinem Barlowem, hrabětem z Blakeborough, a lady Clarissou Lindseyovou promění ve vášnivé milostné spojení. Když Edwin Barlow souhlasil, že pomůže impulzivní schovance svého nejlepšího přítele, lady Clarisse Lindseyové, věděl, že si koleduje o problémy. Hledá však ženu, kterou by si mohl vzít a zajistit si dědice titulu, a ona mu právě v té chvíli vstoupila do cesty. Ačkoli je přitahován její krásou i vtipným a svobodným duchem, nemyslí si, že by mu mohla být dobrou manželkou… pokud by si vůbec chtěla vzít takového zachmuřeného cynika za manžela. Přesto však touží, aby ji mohl mít jen pro sebe. Clarissa původně nemá v úmyslu se provdat – ani za Edwina, o němž si myslí, že by z něj byl příliš panovačný manžel, a už rozhodně ne za francouzského diplomata, který ji všude pronásleduje. Když však aféra s diplomatem vyvrcholí, rozhodne se přijmout Edwinovu galantní nabídku k sňatku mezi dvěma přáteli, protože doufá, že se tak zbaví neodbytného Francouze. Od sňatku neočekává nic víc než na rozumu založené spojení, ale jejich stále žhavější polibky jí brzy ukážou, že získala víc, než si představovala. Když jí však diplomat pohrozí, že odhalí jejich nejhlubší tajemství, vydrží rodící se náklonnost mezi manžely veřejné zostuzení, nebo přijde Edwin při obraně své ženy o všechno, co je pro něj důležité?... celý text

Romány Pro ženy Historické romány
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Study of Seduction , 2012


více info...

Přidat komentář

Larinka
17.02.2023 5 z 5

Líbilo

karamelka57
07.03.2022 5 z 5

Ach, ano. Velmi pekny pribeh, ktoremu nemam co vytknut.


účetní
27.10.2021 5 z 5

Pěkná a čtivá romantika, Edwin se mi moc líbil a Clarissa také. A moc pěkný přebal, líbí se mi, když si hlavní hrdiny dokážu ztotožnit s přebalem, dává to čtení romantiky trochu jiný rozměr, když si ty postavy mohu ztotožnit s konkrétní podobou a zde to krásně sedělo.

moudivlacek
11.09.2021 4 z 5

Och! Kde jsou tací gentlemanové jak Edwin v našem světě? Každá žena by jej brala všemi deseti! Sice jsem tušila, proč Clarissa je taková k mužům, přesto mě zaráželo, jak dlouho to dokázala tajit. A i když jsem dlouho odhadovala jiný důvod neústupnosti Francouze, skutečnost byla horší - zaslepenost ale v jiném směru.
Každopádně byl pro mne nejen pravý gentleman ještě někdo jiný, a nejen jím - byl i skutečný přítel - Warren. Díky němu Edwin zjistí, co skutečně slovo "přátelství" obnáší.
Takže nejen romantika a vtipné a zároveň trochu sarkastické scénky mezi hlavními hrdiny, ale i poučení - člověk nemusí být sám, stačí se dívat kolem a pochopit lidi poblíž něj.

cukrovka
23.12.2020 5 z 5

Klasická romantika kde to mezi hlavními hrdiny správně jiskří. Čtivé, oddechové čtení.

Maruš.D
09.06.2020 5 z 5

No tak na Edwina jsem se strašně Těšila a nezklamal mě. Příběh byl tak nějak to, co jsem očekávala. Obě hl. postavy se mi zamlouvaly, byly vtipné, hezké, milé, trošku komplikované. Každý z nich si nesl v sobě něco svého a báli se o to podělit. Jenže nejlepší lék je, vždy o všem mluvit narovinu. Čtení jsem si užila, kniha se četla sama a já ani nepostřehla, že už jsem na konci. :-)))

marketa4469
17.08.2019 4 z 5

Klasická červená knihovna, na oddych dobre počtení.

munka
19.05.2019 4 z 5

Pekný romantický príbeh, tajomstvá a láska. Oddychové čítanie, ktoré potešilo a navnadilo na pokračovanie.

jaja1989
21.12.2018 4 z 5

Už v předchozím díle bylo jasné, že spolu skončí.

alzbeta4340
20.09.2017 5 z 5

Typický a celkově povedený kousek svého žánru. On má zájem o ni, ona o něj. On ji chrání a ona tají zlé tajemství z minula. Jak to dopadne, je nám čtenářkám jasné. Pro každého takové čtení není, ale já jsem si užila dva zábavné večery s knihou.

havrmoni
14.11.2016 5 z 5

Po předchozím díle jsem si spravila chuť. Tohle byla ta dobrá Jeffries,kterou mám ráda. Moc pěkné mohly by být další díly.

Štítky knihy

láska historické romance

Kniha Studie svádění je v

Přečtených135x
Doporučených4x
Knihotéce135x
Chystám se číst33x
Chci si koupit12x
dalších seznamech1x