Hotel 69

Hotel 69 https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/510388/bmid_hotel-69-jMx-510388.jpeg 3 30 14

Alexander Carlsson, syn švédského multimilionáře a polské operní pěvkyně, dostává od svého otce exkluzivní hotel v Sopotech. Najde Alex v Trojměstí štěstí a lásku? A jaká tajemství skrývají hotelové apartmány? Nezávazný sex, moře alkoholu, noční rvačky a vulgární slova – ti, kteří si tu zaplatili pokoj, nejdou vždy jen zdvořile spát... V Hotelu 69 narazíte na lásku, nenávist, žárlivost, temná tajemství a malé každodenní hříchy zdejších hostů. Na pozadí světa obrovských peněz, sopotských milionářů, podsvětí Tri-City a každodenní život přehlížených zaměstnanců, před nimiž exkluzivní interiéry pětihvězdičkového hotelu nikdy nic neskryjí. Pornohvězdy, rozmazlené děti politiků, právníků a byznysmenů – ve spleti jmen a tváří chce kdekdo schovat menší či větší hříchy... Pokud chcete zjistit, co lidé dělají v pronajatých pokojích, když si myslí, že je nikdo nevidí, musíte znát tajemství Hotelu 69!... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Red
Originální název:

Hotel 69 , 2020


více info...

Přidat komentář

Ewiczka_areebah
04.02.2024 odpad!

Škoda stromu, který se obětoval za tímto účelem...

Ešína
08.10.2023 2 z 5

Tenhle příběh mi tedy moc nesedl. Čekala jsem o dost víc. Dějová linka Alexe a Iwony byl v celku fajn ale něco mi tam přece jen chybělo. Pokojové linky mi přisli naprosto zbytečné.


JaAnička
31.07.2023 odpad!

Bez komentáře...naprosto strašně napsané a nepříjemné pro četbu. Je tu strašně moc plytkých, prázdných a nereálně hnusných "bez-"dějových a hlavně zbytečných linek v hotelu (nápad to mohl být dobrý, ale provedení není). Postavy jsou strašné, pořád jenom křičí, hádají se, jsou sobecké, podvádí se a jsou hulvátské. A když už nějaká postava (např. ústřední dvojice) vypadá zajímavě, je tam jejich příběhu tak strašně málo (nebo jsou zajimavé pasáže prostě přeskočené), že se ztratí v množství zbytečných scén. V celém příběhu je absolutně nulová možnost vcítit se do podváděných nebo podvádějících. Motivace postav jsou prakticky neexistující a v konečném důsledku se jim věnováno strašně málo prostoru (protože prostě moc linek, které by třeba i možná mohly být dobré, prostě dál nepokračují).
Vlastně jsem čekala větší množství otevřenější a možná i drsnější erotiky, ale nedočkala jsem se prakticky ničeho. Jenom zklamání.

suzanne1997
30.07.2023 1 z 5

Naprosto prázdné řádky bez jakéhokoli smyslu. Postavy plytké a nedomyšlené. Nadbytečné hotelové scény a děj bez ladu a skladu. Na tuto knihu jsem se opravdu hodně těšila, anotace mne navnadila a já nemohla dospat dne, kdy ji konečně budu držet v ruce. Naneštěstí se pocit uspokojení z hezky vystavěného hotelového příběhu nedostavil a já o knize nemohu napsat nic pozitivního. Ta jedna hvězda je za nápad, ale že by autorka zápletku rozvedla a vtáhla do děje, to se opravdu říct nedá. Za mě škoda papíru, vynaloženého času i peněz. Tenhle výtvor už do ruky asi nevezmu, místo na mě poličce ani mou pozornost si nezaslouží.

Mišule_11
05.07.2023 3 z 5

Tento příběh jsem četla v rámci společného čtení a jsem ráda, že jsem na něj nebyla sama. Musím se totiž přiznat, že anotace a obálka byla pro mě mnohem lákavější než samotný příběh..
I když byl čtivý a krátké kapitoly ubíhaly rychle.

Bohužel na mě bylo v pokojích až moc různých osob s odlišnými životy až jsem se místy ztrácela. Ocenila bych více v příběhu hlavní manažerku nebo nového majitele hotelu! :) Jejich osudy mě totiž zaujaly už od samotného začátku a líbily se mi.

Upřímně jsem čekala i více divočejších scén. Místy mi přišly některé příběhy až nereálné.. ale asi je to někde možné než si já dokážu vůbec uvědomit.

dencazrnu
19.06.2023 2 z 5

Osobně se přiznám, že mě kniha ale absolutně nebavila. První půlku mi trvalo, než jsem vůbec pochopila, že jednotlivé postavy budou mít vždy jen jednu kapitolu a více se o nich nedozvíme. Takže kromě hlavní dějové linky kolem manažerky a majitele hotelu jsme si přečetli několik příběhů, které pro mě neměly absolutně žádný význam. Nápad na takovou knihu je možná dobrý, ale mě to vůbec neoslovilo a nebavilo mě to. Obecně nemám ráda knihy, kde je velké množství postav a tady jich bylo opravdu šíííííleně moc.

MAU256
01.05.2023 3 z 5

Zajímavé a čtivé. Jak můžou vypadat příběhy za zavřenými dveřmi pětihvězdičkového hotelu? Po přečtení knížky již budete v obraze :-).

Leniii
16.04.2023 3 z 5

Čtivé. Čekala jsem trošku víc divočiny :)

Šárka88
11.03.2023 4 z 5

Dávám 3+1 * , protože to bylo čtivé , jen některé pasáže už byly nereálné. Život za hotelovými dveřmi je někdy opravdu takový, jaký se zde dočteme. V podstatě každý hotel je někdy spíše bordel, ať má 5 hvězd a čím větší luxus tím bych řekla horší prasárny se dějí :-D . Alexandr celkem nesympatický a Iwona kariérista, až na půdu. Čekala jsem trochu jiný děj, ale jak jsem psala je to opravdu čtivé.

Runinka
05.03.2023 3 z 5

Dobrý relax.

Andrée
20.02.2023 4 z 5

Luxusní hotel, copak se asi děje za zavřenými dveřmi pokojů? To se postupně dozvíte a je to vskutku pěkná divočinka.
Ale já jsem tam těch prasárniček popravdě čekala o trochu více. Celkově se mi však kniha líbila a hodnotím kladně.

Dagmus
17.02.2023 5 z 5

ou ou ou Knížka nenudí

Jita160
08.02.2023 3 z 5

Co všechno se děje za zavřenými dveřmi luxusního hotelu?
Spousty různých životních příběhů některých lepších a jiných horších.
Navenek nějak působíme ,ale když se za námi zavřou dveře vše je jinak... můžeme být osamělý, prožíváme zlomené srdce ,máme sexuální úchylku ,vyděláváme si prodejem drog, natáčíme soukromá porna, potřebujeme se uvolnit nezávazným sexem na jednu noc...
Knížka vás provede nejen mezi osudy hostů Hotelu 69, ale i jejich zaměstnanci.

Majka1979
07.02.2023 4 z 5

K tejto knihe sa dá povedať len toľko, že sa jedná o riadnu divočina.
Sexu tam je habadej a o prekvapivé situácie tam tiež nie je núdza.
Nejde o príbeh dvoch ľudí. Je tam viac postáv, viac príbehov a ich erotických zážitkov :)

Štítky knihy

hotely

Autorovy další knížky

Sonia Rosa
polská
2022  73%Nymfomanka
2023  50%Hotel 69

Kniha Hotel 69 je v

Právě čtených2x
Přečtených42x
Čtenářské výzvě3x
Knihotéce120x
Chystám se číst70x
Chci si koupit13x