Nymfomanka

Nymfomanka https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/483547/bmid_nymfomanka-IIJ-483547.jpg 4 126 47

„Skousnu rty a nervózně se rozhlížím. Touha po sexu je tak silná, že sotva dýchám. Jako by se mi něco usadilo na hrudním koši a stále silněji mě dusilo. Jako by se mě zmocnila nějaká můra.“ Anita je závislá na sexu. Benzinové stanice, bary, pánské toalety – každé místo je dobré, aby na něm svedla muže. A ti téměř nikdy neodmítnou. Celá léta žije na hraně. Časem ztrácí všechno: syna, dům i každou další práci. Zoufale touží po něčí blízkosti, nedokáže však u sebe nikoho udržet. Palčivá touha po sexu způsobuje, že všechno ostatní ztrácí svou důležitost. Zoufalá touha po něčí blízkosti a touha po příležitostném sexu jí vzaly všechno. Přesto stále bojuje o důstojnost a lásku.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Red
Originální název:

Nimfomanka , 2020


více info...

Přidat komentář

Janiss_89
24.03.2024 1 z 5

Byl to děs. Jak nějaký životopis ztracené existence. Moc nechápu to vysoké hodnocení. Jsem ráda, že jsem to koupila ve výprodeji za 49,- jinak by mě ty vyhozené peníze dost štvaly.

Janizoun
15.02.2024 5 z 5

Příběh ženy, která zoufale touží po lásce, ale potýká se s hypersexualitou - s diagnózou F52,7, která jí ztěžuje život. Stěhuje se, utíká, ale neuteče před sebou, ani před svou závislostí na sexu, po kterém tolik touží. Její sexuální pud je natolik silný, že vyhrává nad ní samotnou.
Z příběhu jsem vyčetla obrovskou touhu, chtíč, posedlost, ale i marnost, bezradnost nad sama sebou.
Tento příběh má mé nejvyšší hodnocení, byl pro mě zajímavý, velmi čtivý a perfektně napsaný.


Česneksmedem
13.02.2024 4 z 5

Neveselé čtení. Taková porucha vám rozebere život a psychicky vysaje. Neustálé stěhování a mysl jen na jedno... Rozhodně to nelze zlehčovat a léčba je dost složitá. Kniha ve dvou linkách, z nichž ta z minulosti je určitě zajímavější než ta současná, jednostranná.

petrulka
19.09.2023 4 z 5

Jako když čtete Feťáka v ženském podání. Na jednu stranu šílenost, jak taková závislost dokáže s člověkem cvičit, na druhou stranu údiv, že Anita nedokázala víc zabojovat, nechat se hospitalizovat, nasadit léčbu, jakýkoliv pokus by se počítal. Depresivní kniha, smutná.

Rosse
23.08.2023 4 z 5

Nymfomanka je opravdu hodně silný příběh ženy se kterou se život doslova nepáral. Je otázkou zda si za tohle všechno může sama nebo se tomuto osudu nedalo vyhnout.

Ačkoliv je kniha plná sexu, není to nic pěkného. Jsme svědky toho, jak se hlavní hrdinka dostává na úplné dno, znovu se zvedá a zase padá

Jak samotná obálka hlásá jen pro dospělé, rozhodně bych knihu nedoporučila mladším čtenářům či lidem, kterým tohle téma nedělá moc dobře.

Na druhou stranu, kniha byla napsána velmi čtivě a autenticky! Smekám před samotnou autorkou, protože vyvolat ve čtenáři ty správné emoce je umění. Z toho důvodu si kniha z mého pohledu zasluhuje vysoké hodnocení. :-)

Coucouha
26.07.2023 2 z 5

Autorka píše poutavě a určitě bych si o ní další knihu přečetla, jen né s touto tématikou. Sice to nebylo jako 50 odstínů šedi, ale i tak to nemělo děj. Bylo to jako číst knihu o alkoholičce, jen se alkohol vyměnil za sex. Nemělo to vlastně žádný děj. Kniha o ženě, která chce jen sex a nikdy v životě nebyla a ani nebude šťastná díky svým špatným rozhodnutím. Přečteno za 2 dny, ale nebavilo mě to a knihu jsem dočetla jen díky tomu, že jsem se zúčastnila knižní štafety.

Hanys_
06.07.2023 4 z 5

Bylo to jako číst o drogově závislých, akorát že Anita byla závislá na sexu. Vlastně jsem od toho čekal dost jiný zážitek, vyklubalo se z toho dost nepříjemné čtení. 8.5/10

Leniii
08.05.2023 4 z 5

Kniha se čte dobře, prolínání minulosti a přítomnosti je fajn. Zajímavý vhled na nemocnou duši v této oblasti. Chybí mi epilog jak to Anita zvládla či nezvládla.

blebuska
03.05.2023 5 z 5

Přestože se mi do knihy moc nechtělo a dostala jsem se k ní náhodou přes knižní výzvu, byla jsem příjemně překvapená... S hlavní hrdinkou se život nemazlil, i když sama si to také neusnadňovala... Kniha se četla se dobře, neměla hluchá místa, líbilo se mi prolínání minulosti s přítomností. Jediné co mi malinko chybělo byl epilog, jak to nakonec dopadlo je otázkou...

jitka3027
27.03.2023 3 z 5

(SPOILER) Musela jsem knihu číst po částech s větším odstupem. Zajímavý smutny pohled na nemocnou duši. Silné momenty pochopení i lítosti. Škoda, že chybí epilog... zvládla, nezvládla?

ErčaV.
24.01.2023 5 z 5

Kniha se hodně dobře čte. Je to bráno ze zajímavého úhlu problému ohledně nymfomanie. Myslela jsem si že to bude jen o sexu a psaní si do deníčku jména chlapů. Líbilo se mi že je to brané v současnosti a minulosti. Je tak vysvětlené,jak se k takové nemoci dostat.
Jediné co mi na konci chybělo,tak kdyby tam bylo psané pár stran třeba o 5 let později jestli to Anita zvládla porazit kvůli synovi.

Knihotyna
31.12.2022 4 z 5

Musím se přiznat, že jsem asi ve 2/3 musela knihu na nějaký čas odložit. Té bolesti už na mě bylo moc.
Výborný náhled do duše jedné ženy, která trpí hypersexualitou/nymfomanii. Kniha se čte opravdu rychle. Střídá se zde minulost a přítomnost. Za mě skvělý psychologický román.

monishek
02.11.2022 4 z 5

Dočteno a mam takove smisene pocity. Na jednu stranu je to lepsi, nez co jsem puvodne ocekavala. Mela jsem strach, ze se bude jednat jen o sexuální sceny, jelikoz je Anita nymfomanka. Ale nakonec pojetí v podobě diagnozy mi prislo dobre. Střídání minulosti a přítomnosti bylo ctive. Nakonec se mi pribeh libil a nelituji precteni.

andreamrs
12.08.2022 3 z 5

Kniha popisuje život ženy s hypersexuální poruchou. Nymfomanie není žádná úsměvná záležitost a příběh to jen potvrzuje. Pro mě to místy bylo hodně náročné čtení, jednání hlavní postavy mi nedělalo úplně dobře, pro mě je téma promiskuity obecně velmi těžce stravitelné. Ale s takovou nemocí to asi jinak nešlo, proto nechci úplně kritizovat, protože v tom vidím celou tu pointu příběhu.
Celkově mi kniha ale přišla taková až bez děje, celý příběh se točil kolem snahy Anity zajistit si další rychlovku (nebo tak mi to aspoň přišlo), čekala jsem nějaký zvrat nebo snahu Anity konečně něco se svým životem udělat. Každá její snaha svůj život změnit skončila dřív, než vůbec stihla začít. Po čase to už začalo být hodně stejné a stereotypně únavné.
Kniha je zajímavou sondou světa sexuálních psychologických poruch. Ale aby kniha opravdu zaujala, mohla být zpracována jinak, zajímavěji, nebo s větším náhledem do života lidí, kteří takovou poruchou trpí. Mnohem víc než nymfomanie, o které kniha měla být, mě zaujala minulost Anity a její život. Díky kapitolám z minulosti nakonec knize zvýším hodnocení, přítomnost mě bohužel opravdu nebavila.

n.ezn.amy
09.08.2022 5 z 5

Čirou náhodou jsem narazil na tuto knihu. Příběh o ženě trpící F52.7, která ač si uvědomuje svoje chování, tak prostě touha je mnohem silnější a ona není schopná se ovládnout a potlačit své touhy. Proto utíká z města do města, aby unikla své minulosti, ovšem té nikdy neutečete a tak se neustále točí v kruhu své posedlosti, ze kterého není úniku. Byl jsem překvapen tím, jak moc mě kniha bavila a skvěle se četla

le21nka
30.06.2022 4 z 5

Skvělá kniha, velmi dobře se četla. Zajímavé téma, náhled do života dívky - ženy - nymfomanky.

Emma27
18.06.2022 5 z 5

Skvela kniha ,četla se rychle.

Pauvka
12.06.2022 5 z 5

Skvělá kniha

Darja.8
30.05.2022 5 z 5

Skvělá kniha. Se smutným příběhem. Není to klasická červená knihovna.
Je to jen vyprávění ženy o své nemoci nymfomanii.

Ophelie
08.05.2022 3 z 5

Kniha se četla dobře, prolíná se vyprávění minulosti a současnosti ze života Anity, ženy závislé na sexu, je jím doslova posedlá a ani jeden den bez něj nedokáže fungovat. Nymfomanie jí doslova zničila život, nemluvě o ohrožení jejího zdraví (pohlavní nemoci). Je to zajímavé nahlédnutí do života osoby posedlé touto závislostí. Sexu je v knize požehnaně, ale není hlavní složkou vyprávění. Závěr je otevřený, snad s nadějnou vyhlídkou do budoucna…

Štítky knihy

sex sexuální úchylky erotika osamělost nymfomanky erotické romány

Autorovy další knížky

Sonia Rosa
polská
2022  73%Nymfomanka
2023  50%Hotel 69

Kniha Nymfomanka je v

Právě čtených5x
Přečtených164x
Čtenářské výzvě32x
Doporučených3x
Knihotéce212x
Chystám se číst89x
Chci si koupit20x
dalších seznamech2x