Kovboj a princezna

Kovboj a princezna https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/138663/kovboj-a-princezna-138663.jpg 4 39 6

Hawk's Way Family série

< 3. díl >

Není to nic příjemného, když se člověk dozví, že je levoboček. Faron cestuje na ranč Královský hrad, aby odhalil tajemství svého původu. A jako každý správný hrad, i tento má svoji zakletou princeznu, přestože získat ji nebude lehké…

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

The Cowboy and the Princess , 1993


více info...

Přidat komentář

narisa
14.07.2021 4 z 5

Další moc pěkný příběh. Tentokrát se jedná o bratra Farona. Četlo se to skvěle, moc pěkné romantické oddechové čtení. Líbilo se mi, jak Faron přijal svou babičku. A také to, že se dlouho k Belindě nechoval ošklivě. Nedovolila to jeho něžná duše. Opět doporučuji.

georginaa
10.05.2021 3 z 5

Rodinné tajemství je kolikrát tak spletité, že je těžké vypátrat, jak to vše bylo. Někdo z toho může být zničený, někdo má radost, záleží na dané situaci. No v každém případě byl příběh zajímavý a jako vždy, nechyběla romantika.


jinbr
09.04.2020 4 z 5

Najednou zjistit, že můj otec není vlastně tak můj otec, to musí zamotat hlavu asi každému. V takových případech je rodina důležitá. A o tom tyhle příběhy jsou.

havrmoni
10.07.2017 5 z 5

Moc pěkný příběh, rozvinutý jak jen se na tak málo stránkách dá. Jen nějak nechápu jak se s Honey manželky Jessiho ( 1 díl ) stala Dianna.

moudivlacek
03.08.2016 3 z 5

Otázka levoboček velmi tvrdě poznamenala dospělého Farona, má strach, že ho sourozenci vyhodí ze svého srdce, aniž by poznal svou macechu, nenávidí ji i mrtvého otce, ale nakonec se ukáže plno věcí úplně v jiném světle. Sourozenci stojí stále při něm, macecha je jeho milenka, ale on chce víc, chce v ní najít svou životní družku. Musí se snažit, aby zachránil své nemocné srdce a její velmi zraněné a poznamenané. O to víc je sladší konec.

PomněnkaPrvní
08.01.2014

Jedná se o třetí díl série Hawk´s Way Family. Faron přijíždí vypořádat své dědictví, ale plány mu zkříží krásná Belinda, která je jeho nevlastní matkou. Asi problém všech harlekýnek, knížka je krátká, příběh by šel rozepsat víc, postavy by také mohly dostat víc prostoru, aby ukázaly svůj charakter. Smála jsem se Faronově žárlivé reakci, když Belinda popisovala noc prožitou s býkem.