Gunsmith Cats 1

Gunsmith Cats 1 https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/211293/bmid_gunsmith-cats-gunsmith-cats-1-MFm-211293.jpg 4 74 13

Gunsmith Cats série

1. díl >

Ještě než bylo Rychle a zběsile, byly tu Gunsmith Cats. Zběsilá akční jízda od manga klasika Keničiho Sonody, kreslíře s vášní pro zbraně a rychlá auta. Takže je na tom stejně jako jeho dvě hrdinky: Irene „Rally“ Vincentová miluje všechno, co má kola, a stejně tak zbožňuje pistole a pušky. „Minnie“ May Hopkinsová je zase expertkou na výbušniny a bez granátu nedá ani ránu. Spolu jsou ty nejlepší lovkyně lidí v Chicagu – Gunsmith Cats!... celý text

Přidat komentář

jirijanovotny
03.02.2022 5 z 5

Hlavní hrdinka miluje CZ 75! Už jen proto to musí být povinná literatura pro všechny české milovníky zbraní :)

Napětí, bouchačky, auta, granáty, divoké akce a ještě více bouchaček. Přesně toto od tohoto skvostu můžete čekat.

Norri
21.01.2021 4 z 5

Asi jsem to nejdříve neměl dávat číst synovi, hehe :-) Jasně, přeháním, ale i tak mě Gunsmith Cats překvapily. Je to parádní - napínavé, akční, humorné, a čtenář se navíc něco dozví o zbraních. Navíc to má kapku erotiky. Parádní zábava, kterou bych rád viděl zfilmovanou. Hlavě ten "prohoz", hehe! :-)


Knihomolka506
05.07.2020 5 z 5

Story plná střílení, akce, automobilových honiček a napětí. Dvě mladé holky, které by se daly popsat jako Jack Rozparovač v sukních honí zloděje a kriminálníky. Celý příběh je něco mezi Jackie Chanem a známou dvojkou Terreence Hillem a Budem Spencerem. Chtěla bych si přečíst další díly ze série.

Cady
04.05.2019 2 z 5

Manga je zajímavá a čtivá. Mě svým žánrem moc nezaujala, proto v sérii nebudu pokračovat.

azzies
16.01.2019 3 z 5

Obálka knihy ilustruje celkem přesně, komu je celá kniha určena. Před pětadvaceti lety bych byl nadšený/unesený, přestože se jedná o mangu.
Kresba aut/zbraní/drsných krásných slečen je perfektní, jen ten příběh je pomalejší, s občasným velmi dobrým humorem.

Lenka.Vílka
29.01.2018 2 z 5

Efektivní jízda, kterou prodává právě ona efektivní jízda, ne originalita materiálu. Není problém s obsahem. Věděla jsem, do čeho jdu, ale tohle byla nuda. Žeru střílení do všeho, co se hejbe, dokud se to hejbat nepřestane. Ještě víc žeru automobilové honičky a přestřelky. Ale v tomhle podání nikdy víc.

BeyondHorizon
02.09.2017 4 z 5

Co mi nesedlo je styl kresby u postav, je opravdu zvláštní a musela jsem si zvyknout. Jinak to ale bylo fajn. Manga je nabitá akcí, střílením, zbraněmi (se kterými si v kresbě Sonoda neskutečně vyhrál, za to má plus) a zbytečným násilím. Do dalších dílů se ale nehrnu, jednou mi to v tomto podání stačilo.

Hadati
12.06.2017 4 z 5

Velmi příjemné, rychlé a osvěžující čtení. Zápletky nejsou nijak složité, ale přesto zaujmou. Občas se objeví i nějaké lechtivé obrázky, ale je jich jak šafránu, takže zbytečně neodvádí pozornost od děje. Občas jsem měl v akčních scénách potíže vyznat se, co přesně se děje, ale nebylo to tak hrozné jako tomu je u spoustu jiné mangy.

borknagar
01.01.2017 5 z 5

Povedená akční manga prča, která šlape a čtenář se báječně baví. 460 stran není málo, ale věřte, uteče to! Co se mi na kočičkách neskutečně líbí je kresba, která je hravá, sexy a tak nějak skvěle akčně nápaditá. Už jen výběr a ztvárnění bambitek je dechberoucí, neskutečné množství nadupaných kár, honičky, dvě prímové náctileté hrdinky a padouši, kteří ví, jak je zabavit. Dalším plusem je drsné pojetí příběhu, kde nejeden palec nezůstane neustřelen a kde sex s holkou pod zákonem je naprosto normální. Ale to je ta japonská nátura. Čtenářský rok 2016 jsem zakončil ve stylu, kterým hodlám začít i nový rok 2017. Průzkum manga žánru....

Dragonian
01.08.2016 5 z 5

Zbraně, rychlá auta, výbuchu a trochu erotiky. Tahle manga mě hodně bavila a už se těším na další díly.

p3tris
31.03.2016 5 z 5

Vynikající akce, trochu té erotiky a dokonalé detaily kresby. Povinnost pro milovníky rychlých aut a zbraní. Za mě perfektní.

martinstefko
22.01.2016 4 z 5

Ty dvě holky jsou prostě dračice. Celé je to sexy zábavné a přiznám se, že hlavně těm zbraním přicházím docela na chuť. A ta akce je opravdu výbušná, což se na papíře nepovede zvládnout každému.

trudoš
10.05.2015 4 z 5

Zpočátku mi chvilku trvalo, než jsem si zvykl, co jsou postavy zač a v jakém duchu se manga ponese. Drsnost, s jakou Keniči Sonoda k vyprávění přistupuje, mě jednoduše zaskočila. Nedělá mu problém sem tam někoho znásilnit nebo brutálně zabít, což tak úplně nekoresponduje s vysmátými sexy kočičkami v ústředních rolích. Jakmile však přistoupíte na tuhle hru, adrenalinová zábava se rozpoutá na plný pecky.
Problém je, že až na občasné výjimky nepředvedou holky nic moc extra. Jistě, je to zábava a akce na druhou, ale motivy se začnou rychle opakovat. Někdo po nich jde a oni jej rozstřílí. Oceňuji ovšem uzavřenost epizod, v rámci nekonečných manga ság opravdu nezvyk. Celkově jsou navíc povídky krátké, což autorovi zabraňuje věnovat většinu prostoru pouze kung-fu chvatům a upoceným čelům. A i když je většina příběhů našlapaná automobilovými honičkami se spoustou toho střílení, daří se autorovi narvat do jednotlivých kapitol i nějaký smysluplný děj.

Autorovy další knížky

Kenichi Sonoda
japonská, 1962
2015  84%Gunsmith Cats 1
2015  88%Gunsmith Cats 2
2016  85%Gunsmith Cats 4
2016  86%Gunsmith Cats 3

Kniha Gunsmith Cats 1 je v

Právě čtených1x
Přečtených96x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených9x
Knihotéce54x
Chystám se číst14x
Chci si koupit7x
dalších seznamech3x