Grafologie pro personalisty a manažery

Grafologie pro personalisty a manažery https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/107892/bmid_grafologie-pro-personalisty-a-manaz-Cez-107892.png 4 4 2

Chcete se rychleji orientovat v myšlení a chování svých profesních partnerů? Toužíte podpořit své sebepoznání, vlastní seberozvoj a zvýšit svou sociální inteligenci? Pomoci vám může Grafologie pro personalisty a manažery, nová kniha renomovaných autorek a grafoložek Vlaďky Fischerové-Katzerové a Dany Češkové-Lukášové. Svou pozornost zaměřily tentokrát na manažery, personalisty a odborníky z oblasti rozvoje lidských zdrojů. Srovnávají základní styly manažerského vedení s jednotlivými styly písma, vše podtrhují názornými příklady z praxe. Zabývají se i vlastnostmi, které jsou žádané u personalistů, a popisují, jakým způsobem se projevují v písmu... celý text

Přidat komentář

Jane2016
31.07.2023 4 z 5

Grafologie mě vždy fascinovala. Už jen to pomyšlení, že dokážeme, alespoň částečně, něco vypovědět o člověku jen na základě toho, jak píše, mi hlava nebere.

A kniha splnila všechno, co jsem si od ní slibovala. Byla opravdu neskutečně zajímavá, poutavá a měla jsem ji dočtenou v rekordním čase. Už se na některé písmo nikdy nepodívám stejně!

Pokud Vás toto téma taky zajímá a nikdy jste si k němu nenašli cestu, nebo jste se jej trošku báli, tak mi věřte, že žádné obavy mít nemusíte. V této knize bylo všechno krásně popsáno a neměla jsem problém cokoli pochopit!

Za mě opravdu kvalitní a zajímavá kniha! Vřele doporučuji!

adorjas
08.06.2018 3 z 5

Študovali ste grafológiu, či už v rámci štúdia psychológie, alebo nedajbože máte získaný akreditovaný kurz? Tak to je super, lebo túto knihu budete chápať, ale pochopíte ju ako laický počin pre laického odborníka. Viac doporučujem knihu od rovnakých autoriek s názvom Grafológia, tam sú jednotlivé znaky rukopisu rozpísané obšírnejšie a súdim, že aj prehľadnejšie. Toto je taká populistická knižka, ale laik, ktorý nemá základy od niekoho erudovaného, to príliš nepochopí.