Líbej mě

Líbej mě https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/23724/bmid_gossip-girl-gossip-girl-libej-me-T8d-23724.jpg 4 144 15

Gossip Girl série

< 1. díl >

Podívejte se s námi do otřesného světa Super Drbny – do světa, v němž jsou doma ty nejpropranější tváře ve městě; do světa žárlivosti, zrádcovství a nemravných obrázků vylepených po stěnách autobusů. …S je zpátky z internátní školy. Má o něco delší a světlejší vlasy. A její jasně modré oči říkají, že nesmí prozradit mnohá tajemství… Pokud si nebudeme dávat pozor, vyzraje S nejen nad učitelkami, ale navleče se do šatiček, které jsou nám ostatním malé, slízne smetanu, pocintá nás svým Campari a ukradne srdce našich bratříčků i lásek. Zkrátka, s neuvěřitelnou grácií nám totálně zkazí život. Já budu u toho a budu dávat velký pozor na všechny a na všechno. Tohle bude zatraceně divoký a hříšný rok. Cítím to v kostech.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro děti a mládež , Dívčí romány

Vydáno: , BB art
Originální název:

Gossip Girl , 2002


více info...

Přidat komentář

lucakuca
07.08.2023 2 z 5

Ne ne a ne!
Zlatý seriál! Aspoň o tisíc procent!!! Superdrbna je taková nemastná, neslaná, těžce zbytečná zabíračka v knize.
Shrnutí děje: Božská Serena, která všem leží v žaludku, protože božská! A dost ji to trápí. Fakt.

KáťaM.
15.05.2022 3 z 5

Knížku jsem si užila, i když už nejsem cílovka, ocenila bych možná trochu víc akce, knížka je skvěle namluvená, jako oddychovku moc doporučuji, ten svět internátních středních škol je prostě boží a dá se o tom číst v každém věku!


marrie5227
26.04.2021 4 z 5

Ze začátku mi trochu trvalo, než jsem se do knihy začetla, protože mne překvapila obrovská rozdílnost od seriálu. Avšak jsem ji zhltla celkem rychle a moc se těším na další díly.

Nicolka77
12.01.2019 5 z 5

Jelikož jsem úplně zbožňovala serial Super Drbna a dozvěděla jsem se i o knížkách musela jsem je mít a číst.. a tenhle první díl, byl opravdu skvělý.. bylo tam sice něco co v seriálu ne( jak už to tak většinou byva). Ale byly tam i věci, ktere v seriálu byly a nebo tam byly jinak. Musím říct že to bylo skvělé oddechove čtení a doufám, že mě další díly nezklamou.

mrkačka92
17.11.2018 2 z 5

Kniha přečtená spíše ze zvědavosti. Nijak zvlášt mě neuchvátila.

Pejuška
15.07.2018 4 z 5

Nevěřila bych, že mě tato kniha nakonec zaujme, jen jsem hledala námět do výzvy a narazila na ni. Příjemná oddechovka, četla se svižně, asi si přečtu i další díly, ale seriál jsem nikdy neviděla. Pro mě osobně je kniha vždy lepší než to vidět v televizi, až na pár výjimek.

Eleanor-ka
06.05.2017 3 z 5

Jedna z těch svěžích, čtivých a jednoduchých knih, které vás sice vtáhnou do děje a nutí vás sáhnout po dalším dílu, avšak nejedná se o žádné velkodílo, jež vás absolutně pohltí. Super drbna mě však baví a bavila i jako sariál a pro mě je to zaručená a oddechová zábava. Za mě dobrý.

Babsie
04.06.2016 1 z 5

Tuhle knížku jsem si přečetla protože jsem bývala fanynka seriálu a opravdu hodně mě zklamala. Málo knížek je horší než film/seriál ale tahle mezi ně rozhodně patří. Postavy byly hrozně nesympatické a ani se to nečetlo dobře, autorčin styl mě od čtení dost odrazoval. Další díly jsem nečetla a nemám to v plánu. Špatně napsaná kniha s hroznou charakteristikou postav a stupidním dějem.

wiix
24.03.2016 2 z 5

Po všetkej tej náročnej literatúre ruských klasikov či svetovej moderny mi dobre padne prečítať si takéto odľahčujúce dielo, ktorému však nepridáva na kvalite kvantita čitateľov (ktorú určite má). Každopádne som si oddýchla bez toho, aby som musela nad dielom premýšľať.

denndulka
30.09.2015 3 z 5

Knihu jsem si chtěla dlouho přečíst, jelikož jsem velký fanoušek seriálu. Pro mě byla četba spíše zklamáním. Popsání postav se mi nelíbilo a nemohla jsem najít sympatie ani v jednom charakteru. Dala jsem šanci i druhému dílu, ale opakovalo se to samé co u prvního dílu a druhý díl jsem v půlce zavřela.

Renate
23.07.2015

Knihu jsem si přečetla, ale musím přiznat, že mě nezaujala. Očekávala jsem něco jiného.

Leusee
03.05.2014 3 z 5

Seriál fakt miluju a i když se mi kniha četla dobře, tak musim říct, že všechny postavy tam jsou naprosto nesnesitelné. Nemohla sem najít sympatie k nikomu, možná tak jedině k Danovi, ale ten se v 1. díle moc nevyskytoval. Nečekala sem, že mi kniha tak moc znechutí Serenu, kterou mám jinak v seriálu moc ráda. V knize nemá ani ty nejmenší výčitky, že se vyspala s přítelem své nejlepší kamarádky a ještě se s ním snaží před Blair objímat jakoby nic.
No, každopádně kniha je jinak napsaná dobře a dobře se i četla. Takže přece jenom dávám 3 hvězdičky. Ale seriál o 100% lepší.

Bet
29.01.2013 5 z 5

Mě se kniha líbí je to zas něco jiného, nové prostředí a B je nej nej.Samozdřejmě jsem čekala na B a C. Ale nevadí, že se kniha točí kolem B a N je to jiný pohle je to zajímavé.Seriál je samozdřejmě super.

johisa
22.01.2013

Přečetla jsem jen první díl, ale už jsem zkoukla skoro celý seriál, a musím říct že seriál je o moooc lepší jak kniha. Proto už další díly číst nebudu :)

netty.vanity
21.10.2011 4 z 5

Kniha, která mne kdysi upoutala v Levných knihách a která rozpoutala nadcházející dvouletou mánii. Knihy mě oslovily, ten styl psaní, postavy, prostředí, ve kterém se to odehrává.. Úplně jsem se vžila do role Queen B, ale to bylo tenkrát.. když se ke knize vrátím teď, nijak mě nenadchne. Ale z nostalgie nechám hvězdičky.