Garfield si zavaří

Garfield si zavaří https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524074/bmid_garfield-si-zavari-652558bd5e2cd.jpg 5 8 3

Garfield série

< 61. díl >

Šéfkuchař Garfield zase jednou ukuchtil velkou porci lumpáren a výživné zábavy!

Přidat komentář

Kuža007
16.02.2024 5 z 5

A máme tu další dobré Garfieldovy stripy. Ale na druhou stranu musíme říct, že drtivá většina z nich byla vlažnějších a chyběly tu i nějaké větší pecky. Takže sice pět hvězd, ale jen s velmi odřenýma ušima. Každopádně to není úplně nejlepší start do nové desítky. Nejlepší stripy:
"(Líza s Garfieldem se dívají na TV) - Zprávař Láďa: Přerušujeme vysílání, protože pro vás máme zvláštní zprávu. - Zprávař Láďa: Policie nás informovala o jakési bizarní zahradní nehodě. - Zprávař Láďa: Na místě je náš reportér... Stando, co nám k tomu můžeš říct? - Reportér Standa: No, Ladislave, zdá se, že jednomu místnímu občanu uvízla hlava v konvi a nyní se motá uprostřed ulice. - Reportér Standa: Zeptám se ho... Pane? Nechtěl byste se vyjádřit pro Kanál 7?; Jon: Kanál 7?! Já jsem v telce?! - Jon: Ahoj, Lízo!; Líza: Měli bychom něco udělat.; Garfield: Už jsem zamknul dveře."
"Jon: Garfielde, ze skříně se ozývají strašidelné zvuky! - Jon: Možná je tam nestvůra!; Garfield: Žádný strach. - Jon: Co budeme dělat?!; Garfield: Tvoje oblečení ji zabije."
"Líza: Páni, Garfielde, ty jsi zhubnul? - Jon: Vypadá to, že jsi zase pár kilo přibral. - Líza: Á... to už jsi zpátky?; Garfield: Mám rád lháře."
"(Jon si bere mobil) - Jon: Mobile, vyhledej posilovny v okolí.; Mobil: Malý moment. - Mobil: Našel jsem tři posilovny, co chceš udělat dál? - Jon: Chci se do jedné přihlásit.; Mobil: Ty?! - Jon: Jo, já! Záleží mi na zdravém životním stylu!; Mobil: Jo, vážně? - Mobil: Pod rychlým vytáčením máš uloženo dvacet sedm pizzerií. - Jon: Můj chytrý telefon je chytřejší než já.; Garfield: Co je na tom divného?"
"Jon: Lízo, já prostě nevím, co ti mám dát k Vánocům. - Líza: Ale Jone, nechci k Vánocům nic víc než Tebe. - Garfield: Možná tě bude moct vyměnit za něco užitečného."
"Myšák: Dal jsem manželce k Vánocům rotoped. - Garfield: Hezké. - Garfield: Proč stojíš tady venku ve sněhu?; Myšák: Dal jsem manželce k Vánocům rotoped."
"Jon: Nemůžu najít kalhoty. - Jon: Kde by mohly být? - Garfield: Nejspíš se skrývají."
"Líza: Víš, Jone, Garfield je skoro jako tvoje dítě. - Garfield: Nakrm mě, tati! - Jon: Byl bych radši, kdybys mu nenahrávala.; Garfield: Béé!"
"(Garfield zírá na Jona) - Jon: Vadí mi, když na mě tak zíráš. - (Garfield si bere dalekohled) Garfield: A co takhle?; Jon: Dobrá, to už je úchylné."
"Hrdinný pavouk: Já z těch jeho stočených novin nemám strach! - Hrdinný pavouk: Říkám, na něj! - Pavouk pozorovatel: Má telefonní seznam.; Hrdinný pavouk: Říkám, rychle pryč!"
"(Líza a Garfield zahradničí) Jon: Ach jo. - Jon: Ach jo.; Líza: Co se stalo, Jone? - Jon: Chtěl jsem si zatančit tanec na oslavu jara... - Jon: Ale nikde nemůžu najít svůj kostým kopretiny! - Jon: No co... - Líza: Zahrabal jsi ho hluboko?; Garfield: Hodně hluboko. - (Jon v malém kostýmu včelky) Jon: Je čas na plán B!; Líza: Tak ho jdi radši vyhrabat.; Garfield: Už letím!"

trudoš
21.01.2024 5 z 5

„Dal jsem manželce k Vánocům rotoped.“
„Hezké. A proč stojíš tady venku ve sněhu?“
„Dal jsem manželce k Vánocům rotoped.“


Kroana3
09.11.2023 5 z 5

Klasický Garfield. Líný, nevděčný, žravý a vyčůraný, jak ty mráčky na nebi... A proto ho milujeme:)