Garfield břichomluvec

Garfield břichomluvec https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/522883/bmid_garfield-brichomluvec-651920fe8fa19.jpg 5 8 5

Garfield série

< 60. díl >

Když je Garfieldovo břicho prázdné, smutně kručí, zato plné vypráví jeden vtip za druhým!

Přidat komentář

hippiesak
07.03.2024 5 z 5

Opět megasuper! Garfield je můj vzor! :)

Kuža007
16.02.2024 5 z 5

A opět tu máme další skvělou porci Garfieldových stripů. Dobrý Davisův humor, zpočátku trošku vlažnější, ale ke konci se nakonec dostali ty opravdové pecky. Nejlepší stripy:
"Líza: Dala bych korunu za to vědět, na co myslíš. - Jon: Jsou chlupy v nose přímo spojené s mozkem? - Líza Dám stovku, když se na tohle už nikdy nezeptáš.; Garfield: Děkuju."
"(Jon s Garfieldem jsou venku, je sníh) - Jon: Pojď dělat ve sněhu anděly, Garfielde! - Jon: No tak! Bude to legrace! - Jon: Stačí spadnout pozadu do sněhu... - Jon: A pak máváním rukou udělat andělská křídla! - Jon: (padá do sněhu) Koukej! - (Líza se dívá na zprávy) Zprávař: V dalších zprávách - Místní občan se napíchl na zahradního trpaslíka."
"Jon: Potřebujeme se nějak pobavit, Garfielde. - Jon: Můžeme si hrát na klasickou německou operu! - Jon: Potřebujeme vikingské helmy!; Garfield: Nechceš odejít do Valhaly?"
"Jon: Garfielde, cítím se líně.; Garfield: Ano, přejdi na temnou stranu. - Jon: Možná bych si měl zacvičit.; Garfield: Ne! Ne! Vrať se! - Jon: Nebo si lehnu k televizi s brambůrky; Garfield: Ó ano, přidej se ke mně, synu."
"(Na Garfielda se dívá malá zrzavá holčička) Garfield: A je to tady... - Zrzavá holčička: Mami, hele!; Garfield: Ještě chvíli... - Zrzavá holčička: Chlupaté prasátko!; Garfield: ... a přišel čas škrábat a kousat."
"Jon: Jo, před mnoha lety jsem urazil starou cikánku. - Jon: Seslala na mě kletbu. - Jon: Řekla: 'Pořiď si kocoura!'; Garfield: Cítím tady negativitu."
"Jon: Jaká je tvoje nejoblíbenější polka, Lízo?; Líza: É... - Líza: Myslím, že žádnou nemám. - Jon: Je těžké jednu vybrat, viď?; Garfield: Jen přikyvuj a pomalu vycouvej."
"(Jon čte lístek) - Jon: Ach jo. - Jon: Mám dlouhý seznam úkolů, Garfielde... - Jon: Ale nechce se mi dělat nic jiného, než si pořádně zdřímnout na gauči. - Jon: Ale jak můžu spát, aniž bych se cítil strašně provinile?! - (Jon se dívá na líného spícího Garfielda) - Jon: Nauč mě umění flákání, mistře.; Garfield: Přejdi na línou stranu, mladý Arbuckle."
"Jon: Jo, slavnostní ukončení střední školy. - Jon: Vzpomínám si, jak zavolali moje jméno. - Jon: Ron Arbunkl.; Garfield: Hezká vzpomínka, Rone."
"Jon: Jsem rád, když je tu Líza, Garfielde. - Jon: Je velmi pozorná. - Jon: A netrhá závěsy.; Garfield: Zatím."
"(Jon píše cedulky) - (Jon fotí své mazlíčky s cedulkami) - Odieho cedulka: Rozkousal jsem Jonovi bačkory. - Nezmarova cedulka: Jsem nevýslovně roztomilý. - Myší cedulka: Kradu sýr. - Garfieldova cedulka: Jsem tlusté líné prase. - (Jon je na fotce pomlácený) Jonova cedulka: Sdílel jsem fotku svého kocoura."
"(Garfield visí na stromě) Pes: Zachráníme tě! - Garfield: To není nutné! Jsem v pohodě! Děkuju! - Pes: Určitě?; Garfield: Nikdy nevěřte psům se žebříkem."
"Garfield: Já to tady vedu. - (Garfield i Jon znuděni, Odie slintá) - Garfield: Nikdo jiný o tu práci nestál."
"Garfield: Ty jsi dnešní noční můra?; Hrnek kafé: Jasná zpráva. - Garfield: Vždyť jsi kafé. To není strašidelné.; Hrnek kafé: Že ne? - Hrnek kafé: Jsem bez kofeinu, s odtučněným mlékem a umělým sladidlem.; Garfield: ÁÁÁ!"
"Garfield: Nechce se mi stárnout. - Garfield: Možná, když přepíšu rok, tak na narozeniny omládnu. - (Garfield jako malé kotě, Odie jako malé stěně, Jon jako batole) Jon: Garfielde, neviděl jsi můj dudlík?"
"Jon: Objednávám pizzu. Jakou chcete? - (Garfield s Odiem předvádějí jaký druh chtějí) Jon: Ano, rád bych velkou... houbovou pizzu... - Jon:... s žabím masem... a udělejte ji smutnou.; Garfield: A máme po kuřecím a cibuli."


trudoš
10.12.2023 5 z 5

„Mám špatnou náladu. A v takovém případě se dá dělat jen jediná věc. Předat ji dál.“

kolacky
04.12.2023 5 z 5

Neskutečné zviřátko!

bazyk21
11.10.2023 5 z 5

zase jsem se ve vlaku chlámal nahlas, co více dodat ;o))