Gantz 24

Gantz 24 https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/418902/bmid_gantz-24-N4f-418902.jpg 3 32 5

Gantz série

< 24. díl >

Všechno jde do kopru. I když tým z Ósaky dostává cennou posilu, stejně to v boji proti neuvěřitelně silnému protivníkovi nedává hrdinům téměř žádnou šanci. Ale pomoc přichází z toho nejméně očekávaného zdroje…

Přidat komentář

Negan
18.04.2021 4 z 5

Tento svazek by byl zase průměrný, pokud by zde nebyla Okuova kresba. Jeho vykreslování mimozemšťanů a různých techno-věcí se mi strašně líbí a tohle zvládá dokonale. Natažený souboj brzy skončí, za což jsme velmi rád. Obálka je hezká, moc mi na ní líbí až vodovkové stíny.
Celkové hodnocení: 7/10

Lenka.Vílka
17.02.2020 1 z 5

Ano, ten démon na konci minulého dílu mě dostal. Bylo to vtipné, nápad dobrý, vcelku dobře úchylné. A v tomhle díle dobře rozpracované. Ale to je asi tak všechno. Vadí mi, kam se série posunula. Kdyby to už od začátku byla čistá rubačka, tak to beru, ale to začalo tak deset dílů zpátky. Ale předtím tam byl děj, který má bavil. A hrdinové, kterým jsem fandila. Dřív jsem hodnotila děj, kresbu a uchýlnosti. Teď je to už spíš opakovaná nuda.

Sérii Gantz bych nejlépe přirovnala k filmové sérii Wrong Turn. První díl je geniálně brutální a s dobrým obsazením, byť jasné béčko. A čím to má víc dílů, tím vlastně přibývá bruntality, přibývají herci, kteří si řeknou méně peněz a děj je na vedlejší koleji. Takhle je za mě na tom Gantz teď. Čtu to dál, protože si knihy půjčuju v knihovně. Kupovat si to, asi pošlu dál za poštovné a balné :(


Covenant
21.01.2020 3 z 5

Nápady zajímavé, ale uchylárna někdy až moc na můj vkus. Pořád je to, ale ta kladná stránka mangy . Co mi vadí jsou ty nekonečný bitky, postrádající nějaký příběh. OK, ono to celé je hlavně o tom boji od začátku, ale to ještě vypadalo na nějaký vývoj. Teď už je to dost stereotypní a nezachrání to ani přehlídka monster. K tomu koukat na bytost, co se morfuje a morfuje a morfuje....co se nedá zabít, už je trochu nuda. Když tam byl Kei, tak to bylo zajímavější o tu jeho dějovou linku. Tady mě v podstatě skoro nikdo nezajímá.

martinstefko
30.09.2019 3 z 5

Kniha "Gantz 24" je takový Hiroja Oku, kterého budete znát t většiny dílů, je to akční autor, který upřednostňuje hodně stránek akce nad tím, aby se někam posunul příběh. A možná i nad tím, aby příběh dával nějaký větší smysl. Ač pořád doufám, že v tomhle směru ho trochu podceňuji. I přesto ale kniha "Gantz 24" trochu vybočuje, je lepší než to, co jsme v posledních dílech od autora dostávali. Jsou tu přece jen zajímavé nápady, které jsou dotažené skoro k dokonalosti. Není jich mnoho, většinu stránek pořád jen zabírá akce, ale sem tam probleskne to, proč mít sérii rád. A to je fajn. Třeba se to povede ještě v nějakém z následujících čísel. Bylo by to fajn, protože Hiroja Oku pořád dovede být tak krásně pubertálně ujetý, což se mi na něm vždycky líbilo.

p3tris
05.09.2019 4 z 5

Oku má neskutečnou fantazii, protože démon poskládaný z nahých ženských těl se jen tak nevidí. Nehledě na způsob, jak se ho jeden z hrdinů zbaví a následná reinkarnace v šupinatého démona s jelení lebkou. Tohle opravdu může vymyslet asi jen Japonec. Na pozadí toho bojuje obří gundan s býko-pavoučím démonem a nakonec i nejsilnější z ósacké skupiny, Hačiró Oka, ve speciálním bioobleku. Většina z hrdinů je mrtvá, nebo těžce zraněná a dobrodružství v Ósace se blíží do finále.

Autorovy další knížky

Hiroja Oku
japonská, 1967
2013  72%Gantz 1
2014  76%Gantz 2
2014  79%Gantz 3
2014  79%Gantz 4
2014  78%Gantz 5